Od początku serialu intryguje mnie ta postać. Jest także najbardziej do mnie zbliżona. Podoba mi się w niej właściwie wszystko od wyglądu począwszy na sposobie bycia skończywszy. Jest tajemnicza,nieśmiała,ale posiada w sobie coś magicznego. Jest urocza. Przeżywa tak wiele emocji,wrażliwa.
Chciałem spytać doświadczonych widzów, jaka jest seksualność Jenny? Czy da się ją zdefiniować jasno? W pierwszym odcinku była hetero. Później bi. A teraz (jestem w sezonie drugim ) Jenny określa się jako lesbijka.
Sam przeżyłem coś takiego jak ona. Tzn będąc w 4 letnim związku z dziewczyną,poznałem na studiach kolegę,który pomógł mi odkryć,a potem pokochać w sobie tę drugą stronę. Byłem z nim równie szczęśliwy,co kiedyś z dziewczyną. Teraz też sam zastanawiam się kim jestem, mam 23 lata. Nie krytykuje Jenny za jej zdecydowanie w byciu les,po prostu się zastanawiam. Mnie osobiście jest ciężko się określić lub być może nie przyszedł mój czas :)
Czy ona od zawsze była les, czy jest bi? No bo w końcu w liceum miała samych chłopaków,na studiach także, a teraz jako dorosła,dojrzała kobieta 25 lat, nagle jest 100% les? Jeszcze bym zrozumiał gdyby była bi,ale dziwne,że wcześniej o tym nie wiedziała,a nawet nie podejrzewała tego?