PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Jest i Shane...

użytkownik usunięty

http://www.pudelek.pl/artykul/7654/paris_na_lesbijskiej_imprezie/
Zdjęcia z premiery 5 sezonu The L word. Jestem ciekawa czy Paris Hilton ogląda ten serial skoro tam była...:)

ocenił(a) serial na 9

Moim zdaniem, to kolejny sposób na wywołanie zamieszania wokół Paris... a same fotki, nic szczególnego, impreza jak każda ina. A te zdjęcia o niczym nie świadczą, ale jak zwykle... cel osiągnięty, wywołała zainteresowanie swoją osobą! Nic tylko gratulować jej specjalistą od PR!

użytkownik usunięty

Szczerze też mi się tak wydaję...Ale co do zdjęć Shane(Kate)jak zwykle wygląda świetnie, ahh ten jej styl ;) Ale coś nie widzę reszty obsady oprócz Maxa...

ocenił(a) serial na 8

wlasciwie to myslalam, ze aktorki z L sa powazniejsze i szmaty typu paris sa jakos autowane...

ale widze, ze jednak to niezly lep na muchy

poza tym boshe jak one wygladaja, co jedna to bardziej nawalona i nacpana.

wlasciwie nie dziwie sie, ze nie ma tam ( na tym etapie imprezy ) Jennifer Beals czy Laurel Holloman, chyba nie ta liga i nie chodzi mi o orientacje... oj nie...

jak dla mnie totalna porazka... a Katherine Moennig wyglada jakby cpala od tygodnia,

moze jednych to rajcuje, no dla mnie to porazka.

ocenił(a) serial na 10
big_ewek

Wszyscy piszecie że Paris nie lubicie...ale nie rozumiem jak można kogoś oceniać nie znając osobiście, my możemy się tylko domyślać jaka jest naprawdę. Wyglądają jak wyglądają pewnie nieźle popiły, bo coś ten V sezon im nie wychodzi to co im pozostało tylko się upić.

użytkownik usunięty
sensual

Osobiście mi Paris Hilton jest obojętna...
A co do tego jak wyglądają to...czemu miałyby nie wypić? W końcu to impreza z okazjii rozpoczęcia V sezonu The L word...A młode (w miarę) jeszcze są więc moim zdaniem powinny się zabawić od czasu do czasu...

ocenił(a) serial na 10

Nom też tak myślę...........................

ocenił(a) serial na 7
sensual

to jeszcze nic.ten nius mnie przeraża! http://www.pudelek.pl/artykul/8127/paris_w_serialu_o_lesbijkach/
Z ciekawości poczytałam sobei komentarze ludzi,czy dużo wie co to w ogóle jest ten L word. Ale komentarz który mnie rozwalił:
"niby lezba a klei się do faceta-ale on tez trochę pedał chyba"
Heh,zobaczcie kto jest tam na zdjeciu i do kogo się to odnosi:)

ocenił(a) serial na 8
Aszka

PP RECE OPADAJA, jezeli ta PLOTKA jest prawdziwa to stwierdze, ze L tak nisko upadl, ze chwyta sie wszystkich mozliwych sposobow aby sie dzwognac,

Nie rozumie, pp nie rozumie... takie swietne aktorki, tak swietnie dobrane, od poczatku oryginalne.

i nagle jeb haha Paris.

nie no tak na serio to przestane to chyba ogladac jak tam bedzie snula sie pariska, bo co to do chu.. za aktorka ???

co to ma byc ??? hahahaah

Chyba Ilene Chaiken nie ma kompletnie pomyslu na serial, a szkoda...