O tak ...Marina...:D Ta to ma wejście!! Jak narazie 4 sezon zapowiada sie całkiem całkiem, no i nowe twarze sie pokażą np. Papi :P pozdrawiam fanki i fanów:)
Ja czekam raczej na Paige i Tashe :) Choc pozostale bohaterki tez wzbudzaja moja ciekawosc, Papi chyba najmniej bo moja ulubiona latino w TLW byla, jest i pozostanie Carmen.
Marina wraca??? :D:D:D:D:D Genialna wiadomosc, akurat na poprawe humoru. Troche sie nie orientuje jesli chodzi o czawrty sezon czy on juz jest w TV??Czy dopiero ma byc??
4 sezon mial premiere w miniona niedziele w USA, a Marina wraca, ale chyba tylko na kilka epizodow...
Marina...ahhh, super, że wróciła:)to jedna z moich ulubionych postaci:* mam nadzieję, że się mylicie i nie tylko na kilka epizodów... Livin' La Vida Loca!!!!!!
Dorwałam drugi odcinke czwaretej seri,przeleciałam szybciutko sceny zeby zobaczyc czy bedzie Marina,no i lipa nie ma jej a moim zdaniem to jedna z najlepszych postaci w filmie.Moze pokaże sie w kolejnych...
ehh Marina miała dobre wejście a gdzie potem się podziała ?? a szkoda... może w 5 serii...
Miło było zobaczyć Marinę ponownie, ale właściwie nie rozumiem po co ją sprowadzono z powrotem? Niczego zupełnie nie wniosła, liczyłam, że może Jenny i Marina znów będą razem, a tymczasem Karina pojawiła się w dwóch scenach w 2 odcinkach i koniec. Zmarnowali okazję moim zdaniem!
ja bym chyba jednak najbardziej chciała zeby Carmen wróciła :DDDD do serialu i do Shane :P
tak tak ! Carmen do Shane, Dylan do Heleny ( Helena bez niej kiespko wypadła w 4 serii) i bardzo bym chciała powrót Dany do Alice. Wiem że to nie możliwe ale pomarzyć można. Ucieszyłam się bardzo jak zobaczyłam ją w postaci ducha :) Mam nadzieję, że częściej widywać ją będziemy w 5 serii :)
możeby by tak zrobili jak w "Gotowe na wszystko" i Dana byłaby narratorką serialu jako duch??:D