Takie pytanie..w sumie nie wiem czy było:P
Jest ktoś kto po obejrzeniu serialu nie może sobie bez niego znależć miejsca i ogląda 2 raz?;>
Ja właśnie zaczełam oglądać 2 raz;]
Obejrzałam L word od listopada 2009 do 14 lutego 2010
z przerwami..raz 2 tyg raz 3 tyg:D
Czyli w sumie w jakies niecale 3 miesiace mniej więcej hehe:D
Są jakieś
Przypadkowy ENTER sorry :p
Ale tam mialo byc:
Czy sa jakies szybsze rekordy?;>
Pozdrawiam :)
No cóż muszę przyznać że po obejrzeniu pierwszego odcinka nie mogłam się oderwać od tego serialu i wszystkie serie przerobiłam w ponad tydzień, przez co trochę zarwanych nocek miałam i całe dnie. Czułam się jak opętana niesamowicie wciąga i nie pozwalam nic innego robić...a teraz ponownie - tylko już z większym spokojem oglądam po raz drugi:)
heh u mnie było tak samo :) Nie wiem ile czasu dokładnie mi zajęło oglądanie pierwszy raz całości, ale też mnie wciągnęło i mając akurat końcówkę wakacji wtedy, spędziłam ją głównie na pochłanianiu kolejnych odcinków. Pamiętam, że często na noc planowałam puścić sobie jeden, a oglądałam w końcu kilka i jeszcze żałowałam, że nie zdążyło zassać kolejnych :P No a teraz też zaczęłam powtórkę na spokojnie, jestem aktualnie na 1x07. Ciekawe doświadczenie, bo mój odbiór teraz jest dużo inny niż wtedy.
obejrzalam 4 pierwsze sezony w jakies 2 tygodnie, jak mialam czas ogladalam po 5 odcinkow dziennie ale potem musialam czekac na 5ty bo akurat wychodzil:) wiec w oczekiwaniu na 5ty sezon ogladalam od poczatku 1,2,3 itd sezon haha:)
serial jest niesamowity... a Marine to przepiękna kobieta... aż mi się gorąco robi gdy na nią patrzę... Mmmm...
Całość obejrzałam w tempie błyskawicznym na przełomie września i
października zeszłego roku. Od tamtej pory całą serię widziałam 2 razy, a
poszczególne "ulubione" odcinki parę razy więcej ^^" Nie da się od niego
"oderwać", obejrzeć raz i zapomnieć. Wiem, że do TLW wrócę jeszcze nie raz,
chociaż już teraz niektóre sceny znam na pamięć :)
Witam wszystkich na forum tego wspaniałego filmu :)Jestem nowym użytkownikiem :) oczywiście zobaczyłam jeden z odcinków zupełnie przez przypadek i tak już zostało. Trwa to jakiś tydzień, zarywam noce żeby obejrzeć kolejny odcinek, w internecie nic innego nie szukam tylko info o bohaterkach i filmie :) to jest jakiś obłe, ale powiem tyle , ze to wspaniały film i kurcze bardzo szybciutko wciąga. Oglądam w necie odcinki ale mało m ii czekam na powtórki w tv. Po przeczytaniu kilku postów widzę , ze nie jestem jedyną. Szczerze to bardzo bym chciała żeby Bett z Tiną się pogodziły, chociaż wątek romansu Bett też był bardzo interesujący i podniecający. pozdrawiam i do zobaczenia bo będę odwiedzać to forum często ;)