Witam, czytalam, ze w piatym sezonie ma podobno zagrac znana z filmu Top Gun Kelly McGillis. Dokladnie nie pamietam, ale chyba pania prawnik. W sumie milo :) to calkiem sympatyczna aktorka. Pozdrawiam wszystkich.
kwaciarka, weterynarz (w sumie już jedna w serialu była to odpada;P), lekarz, pielęgniarka, hostessa, łyżwiarka, skrzypaczka, wiolonczelistka, kaskaderka, policjantka, sędzina - którąś z tych ról mogła by zagrać, byłoby "cool" :D jeszcze jakieś propozycje?
Lena byłaby dobra nawet jako "konserwator powierzchnii płaskich" czyli sprzątaczka :) Żeby tylko nie latało za nią "300" rozwrzeszczanych facetów z komputerowymi mięśniami :D A skoro już tak wymieniamy kogo byłoby miło zobaczyć w L Word to moje typy to Jodie Foster i Mary-Louise Parker.
ja bym chciała,żeby zagrała Lena Headey,Bellucci,Theron,Mila Jovovich :) i takie tam :D a najbardziej to Erin Kelly :D:D:D
ja Paz Vege,Monice Bellucci,Lena Headey i Gine Gershon bo moglaby byc konkurencja dla Shane..takim dzikim demonem sexu:P
Ja też chcę Lenę Headey:* Piper tez może byc xD Z jej sposobem smiania się była by konkurencją dla Alice xD
hmmm no ja nie wiem czy moja słabość do Alice (moja ulubiona postać w TLW) tak szybko przelałaby się na Piper, gdyby była Lena, to co innego :P Piper też lubię to rzekne słówek kilka, że byłaby napewno lepsza/ciekawsza/bardziej urocza od Shane (wg mnie oczywiście) :)) no, ale ja wiem, że tam muszą być urozmaicenia dla różnych gustów, guścików itd - więc dobra niech dla innych zostanie ;)
A ja właśnie przeczytałam, że w serialu pojawi się Clementine Ford, która w jednym z odcinków zagrała córkę Phillis i co najlepsze to ma się ona związać z Shane! A tak potępiała mamę haha...