Hej, ogladam od niedawna ten serial i nie moge sie za bardzo polapac.. o co chodzi z tym drzewem, gdzie wszyscy sa ze soba jakos polaczeni???
Zalezy na ktorym odcinku jestes, ale nie raz bedzie to tlumaczone. Choc nie pamietam za dobrze bo teraz skonczylam 6 sezon i nie za bardzo wiem czy to bylo tlumaczone od razu czy pozniej. W kazdym razie... napisz "gdzie jestes" a jak nadal nie zaczaisz to sluze pomoca :)
W tym drzewie chodzi o to, ze Alice uwaza ze kazdy kto ze soba spal jest polaczony z inna osoba przez kogos innego. Dla przykladu
Ilene spala z Dusty, ktora z kolei spala z Leisha ktora to puscila sie z Katherine a ona z Ilene czyli sa ze soba polaczone :)
Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi bo srednio tlumacze xd...
Mniej wiecej zaczynam rozumiec... Ale wydawalo mi sie ze tm byli tez faceci...
Czy moge niesmialo stwierdzic po tym zdjeciu ze Leisha spala ze wszystkimi??:)
Co do Twoich zdolnosci pedagogicznych to sa calkiem OK:)
To znaczy ze wszytskimi chyba nie :D W kazdym razie ma duzo powiazan :D Czy tam byli faceci to nie wiem ale moze byl ktos kto przespal sie z facetem wiec byl polaczony przez kogos poprzez tego wlasnie faceta :) Ciesze sie, ze w miare mnie zrozumialas, staralam sie xD
wydaję mi się że były tam też osoby bi , więc faceci pewnie też tam byli. A poza tym to był ' OurChart" tak więc geje pewnie też byli .. tak mi się przynajmniej wydaje. jak myślicie ?
no w końcu Alice była bi i spała z kilkoma.. to na jej wykresie musieli być . np, taka Lisa . hah :D
Ale Lisa to to już był naprawdę odjzad , jak np. dzwonił do niej jak jechała z dziewczynami na plan do Kit (kiedy kręciła teledysk ) i Tina odebrała i mówiła że jej nie ma , a on na to że słyszy jej oddech , to myślałam że padnę ! xD
Ej, a mozecie mi powiedziec kto gral ta postac ktora byal mezczyzna a potem facetem, albo raczej odwrotnie z ktora byla Kit??
Kelly Lynch .
haha , chodziło Ci chyba o to że była kobietą a robiła się na faceta ;D
ja niektóre odc. znam na pamięć i mogę mówić z dziewczynami . Szczególnie jeśli chodzi o sceny Tibette . Ale to tylko w 5 sezonie. 4 i 5 sezon wybrane odcinki widziałam po kilka razy i dalej lubię to oglądać . Ale zaczęłam pierwszy sezon od początku ostatnio i oglądam.. i dalej jest fajnie ;D