Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Hej, ogladam od niedawna ten serial i nie moge sie za bardzo polapac.. o co chodzi z tym drzewem, gdzie wszyscy sa ze soba jakos polaczeni???

ocenił(a) serial na 10
filmomanka91

Zalezy na ktorym odcinku jestes, ale nie raz bedzie to tlumaczone. Choc nie pamietam za dobrze bo teraz skonczylam 6 sezon i nie za bardzo wiem czy to bylo tlumaczone od razu czy pozniej. W kazdym razie... napisz "gdzie jestes" a jak nadal nie zaczaisz to sluze pomoca :)

ocenił(a) serial na 6
BaB

Jestem przy 3 sezonie.. Oglądam na Fox life...

ocenił(a) serial na 10
filmomanka91

W tym drzewie chodzi o to, ze Alice uwaza ze kazdy kto ze soba spal jest polaczony z inna osoba przez kogos innego. Dla przykladu

Ilene spala z Dusty, ktora z kolei spala z Leisha ktora to puscila sie z Katherine a ona z Ilene czyli sa ze soba polaczone :)
Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi bo srednio tlumacze xd...

ocenił(a) serial na 6
BaB

Mniej wiecej zaczynam rozumiec... Ale wydawalo mi sie ze tm byli tez faceci...
Czy moge niesmialo stwierdzic po tym zdjeciu ze Leisha spala ze wszystkimi??:)

Co do Twoich zdolnosci pedagogicznych to sa calkiem OK:)

ocenił(a) serial na 10
filmomanka91

To znaczy ze wszytskimi chyba nie :D W kazdym razie ma duzo powiazan :D Czy tam byli faceci to nie wiem ale moze byl ktos kto przespal sie z facetem wiec byl polaczony przez kogos poprzez tego wlasnie faceta :) Ciesze sie, ze w miare mnie zrozumialas, staralam sie xD

ocenił(a) serial na 10
BaB

wydaję mi się że były tam też osoby bi , więc faceci pewnie też tam byli. A poza tym to był ' OurChart" tak więc geje pewnie też byli .. tak mi się przynajmniej wydaje. jak myślicie ?

ocenił(a) serial na 6
siersciuch

Geje tez chyba byli... no w kazdym badz razie na pewno faceci:)!

ocenił(a) serial na 10
filmomanka91

no w końcu Alice była bi i spała z kilkoma.. to na jej wykresie musieli być . np, taka Lisa . hah :D

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

haha racja :D

ocenił(a) serial na 10
BaB

Ale Lisa to to już był naprawdę odjzad , jak np. dzwonił do niej jak jechała z dziewczynami na plan do Kit (kiedy kręciła teledysk ) i Tina odebrała i mówiła że jej nie ma , a on na to że słyszy jej oddech , to myślałam że padnę ! xD

ocenił(a) serial na 6
siersciuch

Ej, a mozecie mi powiedziec kto gral ta postac ktora byal mezczyzna a potem facetem, albo raczej odwrotnie z ktora byla Kit??

ocenił(a) serial na 10
filmomanka91

Kelly Lynch .

haha , chodziło Ci chyba o to że była kobietą a robiła się na faceta ;D

ocenił(a) serial na 6
siersciuch

Tak:)

ocenił(a) serial na 10
filmomanka91

chyba obejrze to jeszce raz xD

ocenił(a) serial na 10
BaB

ja niektóre odc. znam na pamięć i mogę mówić z dziewczynami . Szczególnie jeśli chodzi o sceny Tibette . Ale to tylko w 5 sezonie. 4 i 5 sezon wybrane odcinki widziałam po kilka razy i dalej lubię to oglądać . Ale zaczęłam pierwszy sezon od początku ostatnio i oglądam.. i dalej jest fajnie ;D

ocenił(a) serial na 10
siersciuch

fakt to caly czas jest fajne :D i nadal bawia mnie te same sceny xD..

ocenił(a) serial na 10
BaB

tak mnie też . a nawet zaczynają bawić inne . Chyba dlatego że zaczęłam zwracać uwagę na ich miny , a te czasami potrafią być naprawdę powalające xD