PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9233
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

The L Word od 4.07 na FoX Life. Świat się kończy xD

ocenił(a) serial na 9
The_Battle_of_LA

Właśnie widziałam w programie. Wiedziałam, że będzie emisja ale nie wiedziałam kiedy dokładnie. Cieszę się ;) Ciekawe jak długo utrzyma się w ramówce?

ocenił(a) serial na 10
acha_m

a leci już reklama? bo jestem jej bardzo ciekawa

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Mma nadzieję, że nie wyleci z ramówki zaraz po zakończeniu wakacji, czego można się spodziewać po polskiej telewizji.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Dziś widziałam reklamę TLW na FoxLife ;) bardzo przyjemna bez ostrzejszych scen ;d heh

ocenił(a) serial na 10
The_Battle_of_LA

Świat się nie kończy tylko dopiero zaczyna:D

ocenił(a) serial na 10
baska_89

jejku nie ma co rozpaczać ze się skończy bo się nawet jeszcze nie zaczęło :D ( chodzi o film) Trochę więcej wiary i optymizmu;pp

megi198919

Podobno o 23.00 ma lecieć. Z lektorem niestety, ale ja nie marudzę jak coś:D I tak już chyba KAŻDY widział, kto miał widzieć, ale i tak miło:)

ocenił(a) serial na 10
The_Battle_of_LA

Dziś widziałam reklamę TLW na FoxLife ;) bardzo przyjemna bez ostrzejszych scen ;d heh

ocenił(a) serial na 10
figure_out

Pierwsza cześć nie miała ostrych scen:) najlepsze były w 5 sezonie :D

ocenił(a) serial na 10
megi198919

Hah, dokładnie xd
Chociaż gdyby popatrzeć na związek Tima i Jenny.. ;)

ocenił(a) serial na 10
figure_out

No niby tak ale film z reklamą pokazująca Jenny i Tima to już nie wyglądał by na "kobiecy" serial:D -nie przykuł by tak "ciekawskich "oczów;)

ocenił(a) serial na 10
megi198919

http://www.foxlife.pl/hity_miesiaca.php

promo do dupy

ocenił(a) serial na 9
The_Battle_of_LA

Widziałam wczoraj - mnie też nie zachwycił. Taki trochę "bezpieczny" ;)

The_Battle_of_LA

fragment opisu z Tele magazynu " Słynny amerykański serial o lesbijkach wreszcie w Polsce! Jest to zgrabne skrzyżowanie "M jak miłość" z "seksem w wielkim mieście" - jeśli boh. obu byłyby wściekłe lesbijki " padłam Oo

ocenił(a) serial na 10
Paz_Vega

"Zgrabne skrzyżowanie m jak miłość z seksem w wielkim mieście " <lol2> , uśmiałam się do łez - brak komentarza;D

ocenił(a) serial na 10
megi198919

WTF? Ten kto opisywał L Worda chyba nigdy go nie oglądał.. Jak można go porówać do M jak Miłość?! O_o

ocenił(a) serial na 9
figure_out

Jakbym miała sugerować się tym opisem to nie wiem czy bym oglądnęła pierwszy docinek. "Seks w wielkim mieście" owszem lubię ale "M jak miłość" ?? Cóż....porażka

użytkownik usunięty
Paz_Vega

ciekawe co za inteligenty człowiek to napisał. po prostu nie mogę w to uwierzyć, że ktoś nawet pisząc o "t l word" mógł pomyśleć o "m jak miłość" a co lepsze! w wersji ze "wściekłymi lesbijkami" (wtf?! O_o).

opis dała p. Anna Fryczkowska
o przepraszam mój błąd, tam było nie wściekłe lesbijki tylko wściekle atrakcyjne lesbijki, sorry ale i tak zgrabne skrzyżowanie wymiata :D

użytkownik usunięty
Paz_Vega

"wściekłe atrakcyjne lesbijki" jak to w ogóle brzmi...? ;d jedyne co ją ratuję w tej sytuacji to określenie ich atrakcyjnymi. ;p ale tak poza tym to naprawdę nie rozumiem tej kobiety...

The_Battle_of_LA

hehe fajnie za chwilę sobie obejrzę :P z tych urywek co widziałam na youtube serial musi być naprawdę niezły. :D

użytkownik usunięty
mleko_w_proszku

ooo tak. ; ) ale jeśli na foxlife jest naprawdę z lektorem to proponuję ściągnąć najlepiej od razu wszystkie sezony i oglądać z napisami. ; )

użytkownik usunięty
The_Battle_of_LA

http://img30.imageshack.us/i/scan0025s.jpg/ artykuł w lipcowym "FILM-ie". "(..) Do tej pory powstało sześć sezonów (...)", do tej pory? Czy nawet oni nie są poinformowani, że szósty sezon był ostatnim... więc jak można napisać "do tej pory"? Wiem, że się czepiam... ;d Ale z "lekka" mnie irytuje to polskie niedoinformowanie.

użytkownik usunięty

Zapomniałam... ;p

Przynajmniej w tym przypadku autor nie nadał bohaterkom jakichś nie-do-określenia epitetów.

Nie jest taki zły, przynajmniej autor miał pojęcie o czym jest serial i nie porównywał go do M jak Martwica mózgu.
Poszedł troche w humor "spragnionymi lesbijskich pieszczot żonami bonzów" i wyraźnie dał do zrozumienia, że jesteśmy lekko upośledzonym krajem jeśli chodzi o tego typu produkcje. Generalnie znacznie bardziej zachęcający opis niż ten który był w tele magazynie.