PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

KILKA LAT TEMU BYŁ TAKI FILM/SERIAL O PIĘCIORACZKACH. BYŁO CHYBA Z PIĘĆ CZEŚCI TEGO FILMU I WIEM, ŻE PUSZCZALI TO W NIEDZIELE OKOŁO POŁUDNIA.

PIĘĆ DZIEWCZYNEK-
Yvonne
Annette
Cécile
Émilie
Marie

NIMI ZAJMOWAŁ SIĘ TAKI LEKAŻ I ZABRALI JE RODZICOM ŻEBY ZGARNIAC NA NICH KASE...PROSZĘ O POMOC JESLI WIECIE GDZIE MOGE TEN FILM ZNALEŻĆ....PLIIIS
DZIEKI Z GÓRY ZA POMOC:-)

lisamarie19

to jest film dokumentalny ?

ocenił(a) serial na 9
serenoma

tak..te dziewczynki sa pradziwe....powstał o nich film..na innym forum dostałam odpowiedz "five of a kind" ale to film z 1938..a ten o ktory mi chodzi był kolorowy...:(

lisamarie19

nom, już to ogarnęłam ; ] jeżeli chodzi o kolorowy film o tych dziewczynkach to wydaje mi się, że nic nie znajdziesz x)

ocenił(a) serial na 9
serenoma

Dlaczego? Przecież skoro był w TV to musi gdzieś być..gdziekolwiek...chociaciażby na jakiejś US lub UK stronie po angielsku nawet...dziwne..tyle filmów...lektor był..a oni nigdzie go nie dodali...załamka..;/

lisamarie19

no to powodzenia w poszukiwaniach^^

ocenił(a) serial na 9
serenoma

heh:D dzięki;]

lisamarie19

http://wn.com/Million_Dollar_Babies_Makin_Of__The_History_of_the_Dionne_Quintupl ets

Pięć złotych poproszę, bo to może być to:)
O ten film ci chodziło?

ocenił(a) serial na 9
I_am_a_Bad_Girl

OMG <szok>
Taaaaak ;]
Te urywki kolorowego filmu, np jak siedzą przy stole(4:42) to jest ten film;-);-)
Nie wieżę, że udało Ci się go znaleźć ;O
A ja tyle go szukałam...

Hmmmm...no to teraz musisz mi dać namiary gdzie mam wysłac kase:D:D :P

lisamarie19

Warunkowo umorzę opłatę :) Bo łączą nas rudzielce na avatarach :)

ocenił(a) serial na 9
I_am_a_Bad_Girl

hahaha:D:D rzeczywiście:D
dzieki w takim razie;-)
jestem dozgonnie wdzięczna;- )
chylę czoła i oferuję swą pomoc (jeśli będe w stanie:P) w każdej innej możliwej dziedzinie ;-)