Witam! ;] Mam pytanko... jak, do tej pory, podobał wam się 6 sezon LW!?????
Pytam, gdyż ja osobiście jestem zawiedziona ;(
Jak dla mnie na PLUS wychodzi tylko Bette ( :***** ) - Alice - Helena - Dylan!!! Reszta - ughhhhh (zwłaszcza Max - skąd w ogóle ten pomysł z ciążą?????????? )!!!
Aż boje się oglądać 2 ostatnich odcników...!!!
PS WHERE'S CARMEN??????????????????????????
6 sezon jest zupełnie inny od poprzednich-wpleciony jest wątek kryminalny...wydaje mi się że nie mieli pomysłu na ten ostatni sezon.Wszystko jest w nim takie hmm sztuczne i na wyrost,niektóre wątki przesadzone.Film miał dobre pierwsze 3 sezony tyle powiem...
Hmmm... Miss.russ... ja osobiście mam wrażenie, że to Tasha jest nią bardziej zafascynowana niż Alice!
Co do samej postaci Tash... w tym sezonie, jest zupełnie bezbarwna!!! Czasami mam wrażenie, jakby zupełnie jej nie było! A szkoda.... :(
Też mi się wydaje że to Tasha leci na tą jak jej Jemmie?wyraźnie jest na nią napalona...Może jakis trojkąt wymyślą,wszystkiego można sie spodziewać.Tasha była świetna w 5 sezonie:)Bette i Tina stanowią zgrany tandem i mam nadzieje że nic tego nie zniszczy...nawet Jenny.
Też uważam, że pierwsze trzy sezony były najlepsze. Czwarty był dla mnie najgorszy w ogóle mi się nie podobał. Piąty był fajny natomiast szósty taki sobie.. Ten pomysł z trójkątem jest beznadziejny. Co do Bette i Tiny, mam nadzieję, że nic i nikt im nie przeszkodzi by były ze sobą szczęśliwe :D
No cóż, wątek kryminalny na spotach i zwiastunach zapowiadał sie świetny. Serio, nie mogłam się doczekać. Ale widać, ze przereklamowali :D
6 sezon ..faktycznie, stoimy w miejscu. Oby dasza nie zaszła zbyt daleko szkoda było by mi Alice, do do Tiny i Betty one wyjada hcyba do NY...i będą szcześliwe mam nadzieje;) a Shane hm.. z kim będzie Shane?:) ciekawe:)
hm.. 6 sezon no coż wszyscy stoją w miejscu oprócz Maxa który zaszedł w ciąże;], Tasha faktycznie jest napalona na ta alske mam nadzieej że niczego nie schrzani szkoda by mi było Alice. Tina i Betty wyjada do NY i mam nadzieje że będą szczesliwe:) a Shane? Ciekawe z kim będzie Shane hehe;)
Jak dla mnie najsmutnieszy ze wszystkich ale dobrze ze Dylan wrocila do Heleny. A na miejscu Shane w trakcie tego tanca to bym puscila Jenny niech leci :D
haha było by zabawnie:)Shane zachowuje się jak bezmózgowa istotka,ale cóż ona myśli inną częścią ciała...
Zgadzam się ale taka już jej natura. Oczywiście tego nic nie tłumaczy. Druga sprawa ciekawe czy Tina dowie się od Jenny o "zdradzie" Bette...
Ja myślę że dowie się od samej Bette...cholera Jenny trzyma wszystkich w szachu!rozwala wszystko po kolei w 6 sezonie...Cholerna Chaiken!!!!!!
Jenny strasznie mnie irytuje. Załozenie pewnie było takie żeby wszystkich wkurzyc żeby nie było szkoda rozstawac się z serialem :D
Jenny była znośna w 1 sezonie, ale odkąd Marina złamała jej serce zmieniła się w jakąś dwulicową psychopatkę...
Pewnie tak...ciekawi mnie to zakończenie,choć wydaje mi się że na wiele nurtujących pytań nie poznamy odpowiedzi np list od Molly...i kto zabił Jenny.Jedno jest pewne-motyw mają wszyscy,choć patrząc przez pryzmat ostatniego odcinka swoje podejrzenia kieruję w stronę...Shane i Nikki.Jenny załatwiła je koncertowo:)
http://www.youtube.com/watch?v=PdGrVSd_ZF0
po obejrzeniu tego promo... w mojej głowie.
to dylan wyciągała nóż? czego helena ma komuś nie mówić?
może to tina była zagrożona?
może jenny kogoś broniła i została zabita [krzyczy wait!]
nie mogę doczekać się ostatniego odcinka.
trzeba przyznać, że ta cała chaiken trzyma w napięciu i nieźle jej to wychodzi.
Ej tam nóż! Ależ sie Shane wkurzy za ten list!!
A teraz poważnie może się nieźle poplątac wszystko tak mi się wydaje.
No i odcinek nie będzie trwał 2 godziny tylko przedtem będą jakieś wywiady. A liczyłam na to że może jednak faktycznie 2 godzinki będzie
Ale mętlik mam w głowie teraz...Wszystko ma się rozstrzygnąć w niecałą godzinkę?szkoda mimo wszystko że serial się kończy...Wygląda na to że Shane może nieźle namieszać:)
Nie napalajmy się, bo sie okaże że ten zwiastun jest przesadzony, jak z resztą każdy jeden L Word...
dokladnie.. zapewne okaze sie ze to bylo jednak samobojstwo;)
bo jenny juz zdrad swej shane wytrzymac nie mogla..
huhu Shane dowie się o liście :D ale cholera jasna to wszystko takie pokręcone! Ciekawe o co chodzi z tym nożem... a w ogóle to jest bez sensu ten cały sezon nie pasuje do poprzednich. Ma być szczęśliwe zakończenie a narazie jest tak, że u wszystkich coś się chrzani :/ ehh co za Chaiken :/ ciekawe czy Bette i Tina wyjadą
Przegladał już ktoś może tak mniej więcej episod 7?
masakra... jak dla mnie to totalna porażka;/ zawiodłam sie, mało akcji takich fajnych wszyskto dzieje sie w klubie. No dziwny episod:) myślałąm ze będzie juz ta scenka z Tiną i Betty a tu taka klapa:)same nudne wątki.... podobało wam sie? - mi niee czekam na napisy to obejrze dokłądniej :)-moze w tedy zmienie zdanie
Ja już obejrzałam i nawet mi się podobało. Oglądałaś te tańce? Śmieszne były :D no i przynajmniej Dylan wróciła ale biedna Alice.. powiedziała Tashy, że jeżeli to uczyni ją szczęśliwszą to może odejść do Jamie ale Tasha powiedziała, że nie jest jeszcze na to gotowa by iść gdziekolwiek heh
Szkoda Alice,kur...faktycznie gdyby nie te tany tany nie było by na co patrzeć.Ktokolwiek zabił Jenny(a miałam sen że to Molly)wiedział co robi:)serial wkrada sie do mojego życia HELP:D Ciekawe kiedy napisy będą,bo mój eanglish na poziomie dziecka z podstawówki:D
Dokkładnie;) czekamy na napisy :D./...eh szkoda ze to ostanie odcinki:( . Najlepsze ejst to ze tyle plotek na temat Carmen a nie pojawila sie nawet na 5 min:D
Może jeszcze będzie i specjalnie nie pokazują jej w zwiastunie żeby była niespodzianka :D Chociaż.. wątpię żeby Chaiken zrobiła nam taką przyjemność :D
Heheh fajnie by było:) ale to sie skończy tak, jak sie zaczeło:) czyli wszystkie dziewczyny będa pewno same oprócz Betty i Tiny ( bo one już były w związku) a Jenny przyjechała do L.A i którz wie.. to było motywem Chaiken by ją uśmiercić bo pzreciez 1 odcinek rozpoczynał sie od tego jak ona dopiero sie tam pojawiła, nie byla z nimi od poczatku.
Zgadzam się z Tobą:)Chaiken osnuła serial wokół Jenny i musi coś z nią zrobić na końcu:D więc najlepiej uśmiercić bestyjkę...Carmen nie wróci ale można ją oglądać w "lifie"-więc nie ma tego złego:)
w "life" już nie jest taka sama;) , nie ma co ją porównywać (zupełnie 2 inne temperamenty)hehe. Zresztą zkaończenie musi mieć w sobie coś z dramatu.. w końcu to dramat więc hepy endem raczej film nie mogłby sie zakończyć.
no nie jest...ale jest na kim oko "zawiesić" :D z braku laku...dramatyczne zakończenia są takie...hmm niefajne.Ja to bym chciała żeby(jak już uśmiercą Jenny)nakręcili 7 sezon-taki lekki,romantyczny...heh marzenia:)
hehe oj tak to byłaby najlepsza rehabilitacja Chaiken:) za ten 6 sezon:D eh :)
o maatko..takie będzie zakończenie??? Sądząc po tym filmiku, który nagrała Jenny to chyba faktycznie popełniła samobójstwo :( cholera jasna no ale czemu taki koniec :( jaaa..
wiecie... smutne to:( kurde a ta cała sytuacja w 7 odcinku jak Jenny kupiła randke Shane z Niki ale faza neizła;| eh
ja to sie dziwie dlaczego Bette tak po prostu nie powie Tinie co sie stalo,w koncu nic zlego nie zrobila wiec nie wiem po co to ukrywac.
Druga sprawa,rzeczywiscie wyglada to na samobojstwo,tylko pytanie z jakiego powodu Alice znajdzie sie w wiezieniu......
Może Alice jest w mieszana w jakąś inną sytuacjke kto wie..... a Betty pewno nie powiedziała co zaszło Tinie być moze dlatego, że bała sie że może tego nie zoruzmiec i nie zaufa na słowo. Zresztą całe to nagranie Jenny ejst bardzo przekonujące więc..
może film The Farm będzie całkiem odrębną historią i nie musi mieć cokolwiek wspólnego z l word.
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6348527,Koniec_L_Word___galeria.html