Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Ten serial jest niesamowity. Wciągnął mnie całkowicie. Muszę przyznać ze na pocztaku niezbyt mi sie podobal i zaczelam go oglądać ze wzgledu na sceny erotyczne :)
Ale teraz juz skoczylam ogladac trzeci sezon i po prostu jestem pod wrazeniem. Polecam wszystkim ten serial. Jest zabawny, . podniecający, wzruszający, wciągający na MAXA, ma to coś w sobie co sprawia ze chce sie go oglądac, ogładac i oglądac...... :)

s i l v e r

Oj ma z pewnoscia.. Mozna tak z nim bez konca xD

ocenił(a) serial na 1
s i l v e r

również jestem mega fanką serialu, i żeby nie było ;) jestem 100% hetero, więc jakby ktoś miał wątpliwości czy warto oglądać, to ja zachęcam, serial po prostu uzależnia

gdynianka

ja tez muszę dodac że jestem w 100% hetero :)

ocenił(a) serial na 9
s i l v e r

mnie podobnie pozytywnie zaskoczył ten serial :)
zaczęłam oglądać bo lubię Mię Kirshner ale niezbyt mnie przekonywała wizja lesbijskiej wersji "Seksu w Wielkim Miescie" ;) ale już po obejrzeniu pierwszego odcinka zmieniłam zdanie -serial jest cudowny :)
porusza wiele ważnych problemów, porywa akcją, zmienia światopogląd. Wg mnie arcydzieło. No i Shane..... ;)

ocenił(a) serial na 9
Jovita8989

ja już dawno skończyłam wszystkie 6 serii, ale wracam do nich bardzo chętnie i często.
Sezon 2 i 3 oglądałam już kilkakrotnie. Zazwyczaj "na sen" włączam któryś z odcinków - są niesamowite.