Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Dla zainteresowanych.Znalazlam na youtubie informacje dot. 6 seri.Hmm wraca CARMEN!!!!!!!!!!!http://pl.youtube.com/watch?v=GjwbtzeaOSg

ocenił(a) serial na 10
zeta_2

To jest świetna wiadomość, że Carmen wraca :):) ale znowu trzeba będzie tyle czekać, na 6 sezon :(

ocenił(a) serial na 9
zeta_2

Też widziałam tą zajawkę, może być ciekawie, tylko dlaczego dopiero w styczniu 2009?;(

ocenił(a) serial na 10
willa

jeeeeeeeeeeah! cieszmy się i radujmy :D już trudno, że dopiero w styczniu 2009, ważne że wogóle wraca ;)

zeta_2

Aiii.. zapowiada się ciekawie! Tylko czy z tego nie wynika,że Bette i Tina w 5 serii się jeszcze nie ujawnią :/ Shane i Molly will be together <YUCKkkk :/ >???

zeta_2

no wreście :)chociaż dopiero jestem na 3 sezonie no ale już mi się za nią tęskini xD

ocenił(a) serial na 10
next_3

No tak,wszystko fajnie,ale 6 sezon będzie ostatnim sezonem i do tego 8 odcinkowym:/ masakra,ja nie wierze:(

baska_89

tak? aa taki fajny film :( szkoda ale być może że jeszcze będzie się ciągnął dalej

zeta_2

super,że Carmen wraca,ale zastanawiam sie po co?? mam nadzieje,ze nie wroci do Shane,bo po tym co jej zrobila no prosze was.

Paz_Vega

widzieliscie moze zwiastun do odcinka 12 jak tak to mozecie mi powiedziec czy Lara wrociła

ocenił(a) serial na 10
sonya_3

To nie Lara niestety,to ta laska od mody która była w programie The Look.

ocenił(a) serial na 9
baska_89

a wiadomo cos o związku Nikki i Jenny? mam nadzieje ze jednak beda razem bo tworzą razem fajną pare :)

ocenił(a) serial na 8
Nikki

Po akcji z ostatnich momentów 12 odcinka, to szczrze wątpię. Scenarzyści się nie popisali...

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

po prostu ostatni odcinek 5 sezonu masakra... nie rozumiem, po co takie beznadziejne zakończenie...

ocenił(a) serial na 9
koszykarka1990

nooo dramatto :| strasznie mi szkoda Jenny bo widać było, że wkońcu znalazła swoje szczeście przy Nikki. Mam nadzieje, że w 6 sezonie jakoś to wyjaśnią tak żeby było dobrze :)

ocenił(a) serial na 10
Nikki

Shane jak zwykle się popisała, odstawiła Molly jak jakąś rzecz, a tak wielce Ją kręciła... Ale chyba taka Jej natura. Biedna Jenny :(

ocenił(a) serial na 9
koszykarka1990

A ja myślę, że Shane tak zrobiła, bo właśnie ją kochała i zrobiła to, żeby ta pojechała na tą praktykę, czyli posłuchała Phyllis. Tylko po co ta akcja z Nikki?;/