Dla zainteresowanych.Znalazlam na youtubie informacje dot. 6 seri.Hmm wraca CARMEN!!!!!!!!!!!http://pl.youtube.com/watch?v=GjwbtzeaOSg
To jest świetna wiadomość, że Carmen wraca :):) ale znowu trzeba będzie tyle czekać, na 6 sezon :(
Też widziałam tą zajawkę, może być ciekawie, tylko dlaczego dopiero w styczniu 2009?;(
jeeeeeeeeeeah! cieszmy się i radujmy :D już trudno, że dopiero w styczniu 2009, ważne że wogóle wraca ;)
Aiii.. zapowiada się ciekawie! Tylko czy z tego nie wynika,że Bette i Tina w 5 serii się jeszcze nie ujawnią :/ Shane i Molly will be together <YUCKkkk :/ >???
No tak,wszystko fajnie,ale 6 sezon będzie ostatnim sezonem i do tego 8 odcinkowym:/ masakra,ja nie wierze:(
super,że Carmen wraca,ale zastanawiam sie po co?? mam nadzieje,ze nie wroci do Shane,bo po tym co jej zrobila no prosze was.
a wiadomo cos o związku Nikki i Jenny? mam nadzieje ze jednak beda razem bo tworzą razem fajną pare :)
Po akcji z ostatnich momentów 12 odcinka, to szczrze wątpię. Scenarzyści się nie popisali...
po prostu ostatni odcinek 5 sezonu masakra... nie rozumiem, po co takie beznadziejne zakończenie...
nooo dramatto :| strasznie mi szkoda Jenny bo widać było, że wkońcu znalazła swoje szczeście przy Nikki. Mam nadzieje, że w 6 sezonie jakoś to wyjaśnią tak żeby było dobrze :)
Shane jak zwykle się popisała, odstawiła Molly jak jakąś rzecz, a tak wielce Ją kręciła... Ale chyba taka Jej natura. Biedna Jenny :(