PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9225
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Szybkie pytanie

ocenił(a) serial na 10

Hej mam tylko jedno krótkie pytanko? Czy postać Mariny pojawi się jeszcze oprócz 1 odcinka 4 serii?
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
xizax408

Niestety,już nie:(za krótki <br/> za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 7
nasty317

Jeszcze w 8 czy 9 czwartej serii, jak Jenny będzie szukała z Tiną reżysera do "Lez Girls" to któryś tam będzie chciał obsadzić Marinę w jednej z ról.

ocenił(a) serial na 9
Bisexidryna

Czyżbym nie tylko ja uważała, że bez postaci Mariny 'L Word' wiele traci? Np. najładniejszą kobietę na planie ^^
ciepłepozdro

P.S. Wow, fan/ka Madonny nade mną (?) :)))

ocenił(a) serial na 10
lap91

lap91 nie tylko Ty :) Moim zdaniem skoro usunęli ją z 2 sezonu powinna w następnych wrócić... Na pewno by się ciekawie zrobiło... A tak nawiasem mówiąc to chyba tylko z nią Jenny była naprawdę szczęśliwa

ocenił(a) serial na 7
xizax408

Tak, fanka;D Marina była taką femme fatale dla Jenny, ale wyczuwało się chemię! Sceny między nimi zawsze były pełne napięcia, nawet jeśli tylko na siebie patrzyły.

xizax408

Oprócz już wspomnianego jej "występu" w musicalu Marina pojawi się jeszcze w ostatnim odcinku: na nagraniu z życzeniami dla Bette i Tiny.

Ja się cieszę, że nie było więcej Mariny, nie lubiłam jej.

ocenił(a) serial na 8
villee

Ogladam 1 raz serial na Foxlife i mam pytanie dlaczego Dana nie jest juz z Alice?

ocenił(a) serial na 7
Mother_Earth

Bo ona nie jest z Alice w pierwszym sezonie;D a ten leci na Foxlife;D

ocenił(a) serial na 8
Bisexidryna

Dana byla z Alice a teraz Dana jest z inna dziewczyna i dlatego pytam co sie stalo ze Alica nie jest z Dana? :)

ocenił(a) serial na 7
Mother_Earth

Sezon 2 skończył się tak, że były razem, a w pierwszym odcinku 3 sezonu już nie były, po prostu Dana zerwała z Alice dla tej kuchareczki( nie pamiętam jej imienia). W którymś tam odcinku będzie retrospekcja jak Dana zrywa z Ali;D

ocenił(a) serial na 9
Bisexidryna

Kuchareczka- Lara ^^
L Word to kolejna rzecz w moim życiu, na którą mogę zwalić fakt, że nie uczę się do matury ;]
Ciepłepozdro, szczególnie dla Pani fanki Madonny;)

ocenił(a) serial na 7
lap91

Nawzajem;** ja mam tak samo z maturą, nie jesteś sama;D

ocenił(a) serial na 8
Bisexidryna

Dzieki.
Ostatnio byl ten odcinek i pokazali jak Dana zrywa z Alice ale nie dla Lary:)

Mother_Earth

a ja kurcze dozuję sobie odcinki na fox lifie w tygodniu sezon 2 a w weekend 3. Ale może ktoś mi zdradzi tylko rąbek tajemnicy (dla mnie)czy i kiedy Bette i Tina będą razem ??? I już nie mogę doczekać się kiedy razem będzią Carmen i Shane :)

tygrysek4854

Bette i Tina będą razem dopiero pod koniec sezonu 5, ale cały ten sezon
powoli wracają do siebie;) najlepszy z wszystkich sezonów:))

GreHrab87

dziękuję bardzo w końcu ktoś odpowiedział m ina mojego posta :)

ocenił(a) serial na 10
tygrysek4854

No właśnie, moje szybkie pytanie dotyczy tego, ktoś może wie czy Fox Life ma zamiar puścić(łaskawie) sezon 4? I jest tu ktoś jeszcze kto ogląda The L Word na Fox Life, tak ten pierwszy raz? Z góry dziękuję temu kto wskrzesi we mnie odrobinę nadziej odpowiedzią pozytywną na 1 pytanie

ocenił(a) serial na 9
iwettalos80

Jeżeli chodzi o pierwsze pytanie, to nie mam pojęcia, ale dlaczego mieliby tego nie robić? Puścili już 3 sezony, to i kolejne 3 mogliby ogarnąć ;] a co do drugiego pytania, to ja oglądałam pierwszy raz 1. i 2. sezon na Fox Life. 3., 4. i 5. widziałam na youtubie ale to były czasy kiedy w zasadzie no spiking ingleze i dont anderstend również, więc można powiedzieć, że praktycznie oglądam po raz pierwszy ;)
btw jestem ciekawa oglądalności L Word na Fox Life... sądzę, że oznaką spadku było usunięcie z ramówki piątkowej [bodaj] powtórki, ale zastanawiam się jak jest na dzień dzisiejszy?

ocenił(a) serial na 10
lap91

No tak, ale teraz przerwali po 3 sezonie. A w sobotnie miejsce T L W wsadzili jakiś głupkowaty serial (bez obrazy dla fanów takowego, jeśli by się tu trafili)! Więc jestem zatrwożona tą sytuacją, bo trudno mi wyobrazić sobie sobotni wieczór bez Słowa...
Hmm.. mnie również to ciekawi, czy ktoś to ogląda, czy jednak nie

iwettalos80

Ja oglądam pierwszy raz Słowo.... mogłabym obejrzeć wszystkie odcinki w internecie ale nie chcę, wolę czekać każdego wieczoru na kolejny odcinek, też zastanawiam się czy puszczą kolejną serię, ale może być tak że dopiero wznowią 4 sezon po zakończeniu 2 sezonu któy leci w tygodniu :) sama już nie wiem :/

ocenił(a) serial na 10
tygrysek4854

Heh. No właśnie na tym polega to COŚ, że się czeka w każdą sobotę na godz. 23:00, bynajmniej w moim mniemaniu.
Oby,Oby, bo jak nie to delikatnie mówiąc będzie źle i to bardzo. Ale jak to mawiają nadzieja umiera ostatnia!

ocenił(a) serial na 7
iwettalos80

Cholera, a nie przeszkadza Wam, dziewczyny, ten idiotyczny lektor - facet w dodatku? I to bez ładu i składu tłumaczenie, co to chce ulepszyć oryginał (np. I want to fuck you, fuck you, fuck you= chcę cię pierzyć, bzykać i pierdolić)? Bo mnie - strasznie. Ale ja w ogóle lektorów jakoś nie lubię...

ocenił(a) serial na 7
titi

Ja w sumie bez lektora i tłumaczenia oglądałam sezony 2-6 i było dobrze, ok mi się oglądało. Tak, lektor zawsze mi przeszkadza, psuje nastrój;) generalnie nigdzie nie lubię lektora. No może tylko wtedy gdy mam masakrycznego lenia, że mi się czytać nie chce. No i kiedy oglądam robiąc coś jeszcze.;) Ale to zabrzmiało...Znaczysie typu czytam i oglądam naraz.;)

Bisexidryna

oj coś mi się zdaje, że fox life poczeka aż skończy się 3 sezon który ma się zacząc w poniedziałek i dopiero zobaczymy 4ty ;( tak cosik myslę...ale najważniejsze że możemy odlądać :)którykolwiek sezon, wiem że wiele z Was widziało Słowo... kilka razy ale ja mam super frajdę bo to mój pierwszy raz.. heheheh pozdrawiam