PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

Podobno będzie leciał w soboty o 23.00 na FoxLife... Oczywiście nie mam tego kanału, ale czy to naprawdę możliwe?

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Yyyh, właśnie dzisiaj o tym czytałam na Onet.pl... Więc to już chyba potwierdzone. Mam ten kanał i już się nie mogę doczekać:)

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

masakra!nie wierze:D bedzie lecial,tez czytalam o tym na onecie,ja nie mam foxlife ale ma moja siostra,bede do niej chodzic ogladac:D

ocenił(a) serial na 10
baska_89

Ja też nie mam fox life:( zablokowany=może odblokują do 6 serii:D ...eh warto by było powspominać:)

ocenił(a) serial na 10
megi198919

ja mam wszystkie sezony na płytkach ale zobaczyc TLW w tv to bedzie dopiero:D namawiam siostre zeby zaczela ogladac ale ona jakas niechetna:)

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Jestem ciekawa w jakim tempie będą kupować te wszystkie sezony. Bo u nas jednak zawsze jest lekkie opóźnienie, tak jak np. z serialem Ghost Whisperer (też z CBS), który jest emitowany na FoxLife.

ocenił(a) serial na 10
sister_of_Johnny

może nie będzie tak źle...:) zależny też jak oni go rozplanują na antenie.Może iść przez weekend tylko albo codziennie od poniedziałku do piątku i w tedy może jakoś te sezony bd ustawiane na rożnej podst w zależności od emitowania;).Gdybamy i gdybamy najpierw trzeba sprawdzić czy to dojdzie do skutku hehe

ocenił(a) serial na 10
sister_of_Johnny

Racja:) Dodatkowo jestem za tym, żeby puszczali go w telewizji wtedy, gdy mojej mamy nie ma w domuXD

ocenił(a) serial na 10
sister_of_Johnny

haha dobre....:D znając Polske to bd emitowany po 22 ;p

ocenił(a) serial na 10
megi198919

No taka prawda... Ni chcę, żeby zawału dostała czy cośXD Więc mogliby to puszczać bardzo wcześnie rano lub bardzo późno wieczorem:D

ocenił(a) serial na 10
sister_of_Johnny

może wystarczy zamnknąć drzwi:D i nie puszczać głośno tv;p - moja też by była ale raczej zdziwiona na co ja patrze :D

ocenił(a) serial na 10
megi198919

Mogłabym zamknąć, pod warunkiem, że takie drzwi by istniałyXD W pokoju, w którym mamy telewizor nie ma drzwi;P Chyba musiałabym znieść to pudło do piwnicy, wtedy miałabym spokójXD

ocenił(a) serial na 10
sister_of_Johnny

Nie przewidziałam takiej opcji:D hehe to mamusia się naogląda;pp

ocenił(a) serial na 10
megi198919

Trzeba będzie się jakoś schować gdzieś;P

ocenił(a) serial na 10
sister_of_Johnny

Swoją droga to ciekawe jakby wyglądał TLW w wersji polskiej :D -wyszła by chyba komedia XDXD

ocenił(a) serial na 10
megi198919

W wersji polskiej czyli w tłumaczeniu czy masz na myśli jakąś polską podróbę?;P

ocenił(a) serial na 10
sister_of_Johnny

Mam na myśli polską podróbę ;p czyli polskich aktorów, akcja tocząca się w Polsce:) hm... tylko żadna mi aktorka nie pasuje;D

ocenił(a) serial na 4
megi198919

Hahah.. już widzę moją mamę oglądającą ten serial.
Najpierw musiałabym napoić ją whisky.. :P

ocenił(a) serial na 10
exterieur

Heh, czyli tak jak u mnie;P
Hmmm, o polskim odpowiedniku już gdzieś tu była dyskusja na tym forum...

ocenił(a) serial na 10
sister_of_Johnny

tak wiem że była... ja tylko nawiązałam ;)

megi198919

"The L Word" w Lipcu!!

http://www.plejada.pl/3,20599,news,1,1,kultowy_serial_o_lesbijkach_wreszcie_w_po lsce,artykul.html

ocenił(a) serial na 10
angie_89

Szkoda że w soboty...założę się ze jak wakacje się skończą to serial również

megi198919

Mozliwe, ze puszcza 1 sezon na pol roku ale mozy byc tak, ze skoro serial jest z 2004r. a mamy juz 2009r. to chyba nie bede az tak walnieci i puszcza wszystko od razu bo ja sobie nie wyobrazam jakby mieli go skonczyc u nas w np w 2013r. Hehe nie ogladalbym az tyle czasu skoro juz dawno wszyskie odc. mamy obejrzane (:

ocenił(a) serial na 10
angie_89

napewno nie puszczą wszystkiego to jest pewne... dla mnie najfajnieszy sezon to 5:D ewentualnie 2 i 3 gdzie była Carmen :)

ocenił(a) serial na 8
megi198919

1-szy ze względu na Marinę, 2-gi ze względu na Carmen i 3-ci ze względu na Dylan :)

miss_russ

4-ty ze względu na Papi \ bądz biedną Helene
5-ty ze względu na Tine i Bette
a 6-ty ... sama nie wiem... pewnie temu że skoro obejrzałam 5 bardzo dobrych sezonów, to 6 słabiutki też trzeba było obejrzeć... :)

ocenił(a) serial na 10
agnes_89

Widzę że nikt nie wymienia 1 sezonu a przecież od niego wszystko się zaczęło:) - nie zwracamy an to uwagi jednak hehe

megi198919

zgadzam sie w 100% z miss russ :) Ale wiecie co mnie zastanawia... Czemu taka "Lisa" jest dodana/y w glownych rolach a goscinnie jest podana Helena? Wiem, ze to glupie ale teraz tak jakos spojrzalam na ta nasza wspaniala obsade :]

ocenił(a) serial na 10
angie_89

mam pytanie, leci już reklama na foxlife?

ocenił(a) serial na 10
papusiak

Właśnie raczej jeszcze nic nie leci, sprawdzałam na stronie intern. fox life i nie było.

ocenił(a) serial na 9
agnes_89

6 sezon może faktycznie trochę odbiegał ale odcinek jak shane i jenny się spiknęli był bombowy - a motyw wysyłania wiadomości przez Alice do reszty dziewczyn i ich reakcje..... uśmiałam się ;))
No i w tym sezonie powróciła Dylan (choć na moment).

miss_russ

a mnie ciekawi czego oczekujecie po emisji TLW w naszym pieknym kraju? tzn jakich sie spodziewacie reakcji ludzi?

ocenił(a) serial na 10
dirke2

Raczej żadnych, bo kto jest konserwatystą to konserwatystą zostanie i nie będzie zapewne oglądał ;)

ocenił(a) serial na 9
dirke2

Dużo ludzi nie wie, że taki serial w ogóle istnieje. Może być tak, że część z ciekawości usiądzie by zobaczyć pierwszy odcinek (godzina 23 ograniczy i tak widownię). Potem pozostaną dwie opcje: po paru minutach wyłączą telewizor albo pozostaną przy odbiornikach by zobaczyć resztę.

ocenił(a) serial na 10
acha_m

Jest duże prawdopodobieństwo ze tak właśnie będzie

ocenił(a) serial na 9
megi198919

A ja sądzę, że The L Word może być w jakiś sposób przedstawiony w prasie i ludzie po przeczytaniu o nowym serialu zajrzą z ciekawości do internetu aby "zasięgnąć języka" i wtedy wyrobią sobie swoje pierwsze zdanie na ten temat. Nie wiem jak będzie, mam nadzieję ze obejrzy go jak największa liczba Polaków:)

ocenił(a) serial na 10
adam_k93

Eh..:) ta nasza "piękna" polska pogoda wątek uspała jak widze ;pp :)