PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

oglądaliście także Queer of folk?? serial o podobnej tematyce, aczkolwiek jest w nim więcej gejów niż lesbijek i więcej śmiałych scen erotycznych między panami.. :] - podobno, bo ja nie oglądałam, ale myślę nad tym ;)
najpierw chciałam usłyszeć Wasze zdania na ten temat.
warto obejrzeć?

ocenił(a) serial na 7
acidd

Ja nie oglądałam ale podobno wersja brytyjska jest lepsza od amerykańskiej. Może ściągnę potem teraz nie mam czasu, ale jak by co to dzielcie się swoimi wrażeniami.

ocenił(a) serial na 10
acidd

Ogladalam kilka odcinkow!To jest serial typowo gejowski!Mi osobiscie sie nie podobal.Nie znalazlam w nim nic interesujacego dla mnie!Jak the l word oczarowalo mnie od 1. odcinka to ten film w ogole.Jak chcesz to obejrzyj ja wiem ze nie wroce juz do tego serialu.

Zaratustra

Amerykańska wersja Queer kompletnie mi nie pasuje (obejrzałam chyba 1 odcinek, ale jakoś nie chce mi się dać szansy temu serialowi). Brytyjskiej wersji nie oglądałam.

Słowo na L jest świetne ;)

al_von_schaffenberg

świetne to mało powiedziane. TLW wg mnie powala wprost na kolana:)

acidd

Oglądałam 1wszy odcinek Queer as Folk produkcji amerykańskiej. Słyszałam o nim praktycznie same negatywne opinie, ale mi osobiście przypadł do gustu. Oczywiście to nie to samo co The L Word, jednakże uważam, że warto obejrzeć QAF.