Moja ulubiona postacia jest Alice, ma swietny charakter,uwielbiam ją :)
Potem jest Shane,jest naprawde swietna,no i taka pieknaa..ahh
Tak w ogole,to aktorki sa tak znakomicie dobrane w serialu, ze kazda jest piekna i naprawde utalentowana aktorsko!
Tina,Bette,Shane,Aline,Dana,Marina,Jeny,Carmen,Tasha,Helena wszystkie są piękne!
Tylko Jenny...na poczatku serialu bardzo ją lubiłam,ale potem,tak mnie wnerwiala,ze mialam ochote ja udusic :D
Shane, potem Alice. Poza tym, uwielbiam Helenę w sezonach 3-6 :D
Jenny lubiłam, chociaż też były momenty, że mnie wkurzała niemiłosiernie ;)
Bette:)) pewna siebie, piękna:)) cud, miód i maliny:))... później Alice, za jej poczucie humoru:)) Z resztą zgadzam się z Leorentha, bo wszystkie postacie tego serialu mają coś magicznego w sobie.;)
Bette, ślicznie się uśmiecha^^ Potem chyba Alice, (chyba) bo ciezko wybrac. Wszystkie są wspaniałe na swoj sposob:)
Najbardziej lubi e Shane i Alice, są fantastyczne, Jenny przez pierwsze sezony była słodko zagubiona :)
Tina - śliczna, z delikatnym erotyzmem emanującym z ekranu, w późniejszych sezonach jeszcze ładniejsza i intrygująca swoją urodą.
a 6 sezon najbardziej jej sprzyja, jako nieustępliwa, zadziorna i zaangażowana Pani producent prezentuje się rewelacyjnie, bardzo podobały mi się ujęcia jak biegała na planie filmowym w tą i nazad z telefonem i z okularami przeciwsłonecznymi na nosie, na swój sposób w tej marynarce i luźnej koszulce była bardzo urocza
zdecydowanie Marina, jest taka piękna, seksowa i inteligentna ehh... pomarzyć zawsze można :D
Hmm... idealna kobieta z wyglądu? Carmen.
Z charakteru... I tutaj mam problem. Bo lubię takie nieśmiałe, jak z początku była Jenny, lubię także poczucie humoru jak u Alice...
Co się zaś tyczy ostatecznej oceny - ciężko powiedzieć, bowiem w każdej można odnaleźć szczyptę idealnego kobiecego wzorca.
A i nie to, że się reklamuję czy coś ;) Ale sama jestem swoistą mieszanką Shane i Mariny...
Marina była świetna! Jestem na razie na drugim sezonie, więc powiedzcie mi, że jeszcze wróci?
Potem jest Shane. Al też jest super. No i Carmen...
pod względem wizualnym: Carmen <3
z charakteru na pewno Alice i Tina. no i jeszcze za Tashą szaleję :D
Carmen -swietna postac, szkoda,ze tak szybko zniknela. Shane moze byc i Alice. dalej juz nie ogladam...dopiero niedawno zaczelam ogladac ten serial i przeczytalam juz na forum,ze niestety ale zniknela z serialu. w dodatku piekna z niej kobieta.
Wszystkie postaci mają w sobie coś. Każda jest świetna, ale oczarowały mnie Bette, Helena, Tina, Alice i Tasha. Po prostu je uwielbiam. A sama Bette... Najpiękniejsza ze wszyskich, drugie miejsce zajmuje Helena.
To może polecam grę w the L word: http://www.thelwordpbf.czo.pl; zwłaszcza dla miłośniczek Alice, bo ta postać wciąż jest wolna, ale też wielu innych ;)
Alice - jest taka zabawna, barwna, no uwielbiam ją po prostu
i oczywiście Carmen! niesamowita, piękna, seksowna i magnetyczna, oczu nie można było oderwać, obejrzałam 3 sezony i nie mogę się pogodzić, że Shane ją wystawiła, przez co nie mogę oglądać dalszych sezonów,