Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,3 tys. ocen
7,8 10 1 9264
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

W 2 sezonie brakuje

ocenił(a) serial na 10

W 2 sezonie brakuje mi jednego odc.(chyba 7...ale nie jestem pewna)po tym odcinku Shane miała podbite oko.I nie mam pojęcia jak to się stało.Opowiecie mi????

ocenił(a) serial na 10
nasty317

Nie pamiętam tego tak dokładnie ale w tedy została pobita na ulicy i Mark ją uratował , zabrał do domu. Tam oskarżyła Carmen o to co zaszło a później doszły do porozumienia. Po prostu była zazdrosna o chłopaków z clubu gdzie pracowała Carmen i dlatego obwiniła ją o to co z nią się stało.
Nie za bardzo ta sytuacja do końca mi utkwiła w pamięci mogłam popełnić jakieś rzeczówki;)
Pozdrawiam

megi198919

Wydaje mi się, że "chłopaki w clubie (chociaż wolę po prostu "klub" :)) a podbite oko, to dwa różne wątki.
Shane naćpała się Oxy (tak było przetłumaczone w mojej kopii) i dostało jej się od ochroniarzy, jak sądzę. Stąd podbite oko i rzeczywiście uratował ją Mark.
Natomiast za chłopaków w klubie, przespała się ze swoją starą miłością Cheri.

ocenił(a) serial na 9
iwil_monki

Shane zachowała się żałośnie - tak jakby Carmen nie miała prawa gadać sobie na imprezie z ludźmi... Jakoś Shane się nie kwapiła, żeby dotrzymać jej towarzystwa, a to ona powinna wyjść z inicjatywą po tym jak spotkała Cherie w Waxie...

HaRdBucK

Ten związek jest w ogóle pozbawiony sensu wg mnie. Carmen jest mdła, dziecinna, niegrzeczna (rozwydrzona?). Brak tu chemii - kiedy na nie patrzę, to jakbym oglądała matkę i córkę, a nie związek. Trzymam za to kciuki za to, by zrezygnowali z tej postaci na dobre.

iwil_monki

Ojacię, namieszałam. Trzymam kciuki za to* :D