AHA..... nawet nie wiedziałam ze to tytuł xD |przynajmniej wykonania nie zmienią;p
I ze śmiechu, i z rozpaczy... Ale bardziej z rozpaczy;P Kolejny dowód na to, że w Polsce niepotrzebnie tłumaczy się tytuły filmów.
tak jak grey's anatomy przetłumaczyli na "chirurdzy" co jest strasznie tandetne i niezbyt chwytliwe
Trudno:) taki nasz kraj i obyczaj:D Nie przejmujmy się tytułem, ważne że bd emitowany:D
Wiadome że irytuje ale trzeba spojrzeć z innej strony, że Polska i tak jest "dzielna" ze wykupiła odc:D hihi... może tytuł nijako odstraszać pierwszych widzów ( bo muszę przyznać trochę mało przemyślane, nie ma tajemniczości:)
Tak, właściciel stacji FoxLife ma odwagę cywilną;P Hehehe, pierwszych widzów, moja kochana, to odstraszy sama treść serialu (o ile ktoś sięgnie po to o tak późnej porze)...
Owszem, emitowany będzie. Ale aż strach się bać, jak będą tłumaczyć dialogi... ;(
Moze nie będzie tak źle...;) co do reakcji widzów to wątpię by byli przerażeni raczej zaciekawieni :D w końcu to dla polskiej telewizji jakaś nowość i dla polskich widzów tym bardziej ;)
Hah, no właśnie, ciekawe jak dialogi będą tłumaczyć... Np. teksty typu: "You're so full of shit" XD
Aha, dziewczyny, klikajcie tu na filmwebie na Katherine Moennig, bo w forum dodałam nowy temat:)
a ja się zacznę modlić by mi "foxa" odblokowali :D ten serial pomimo ze się zakończył to i tak wiele emocji nadal wywołuje w forumowiczach z tego co widzę :)i fajnie;))
Módl się, módl:D Serial wywołuje nadal emocje bo po prostu nie można przejść koło niego obojętnie!:)
Kurcze to forum jakieś uspane jest :(( Powinny zawitać tu tłumy a tu pustki :((
Dziewczyny dla nas i tak to jest "THE L WORD" i tak zawsze zostanie. Ja juz slysze tego lektora :/ przycisza orginaly naszych aktorek a lektor bedzie pewnie straszny. Ale wole juz tego lektora niz caly dubbing.
Skoro twierdzisz, że to forum jest uspane, to zawsze możesz pisać do mnie na prv;P Chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami;P
Bardzo chętnie skorzystałabym z tej propozycji ale nie wiem jak na tym forum pisze sie PV:D xD
Też prawda... Masz jakiś pomysł na temat?
Może trudno w to uwierzyć, ale nie mam gg:D Mój mail to: galizian@vp.pl
;P
W takim razie pisz do mnie na maila:)))
Będę czekać i chętnie podejmę rozmowę.
Twojego maila też nie widzę / ... najlepsze wyjście udzielanie się na forum albo g g:D -może trzeba wymyślić jakiś inny tytuł aby się robiło tłoczno :)
Ups, moja odpowiedź wyskoczyła tam u góry, nad starszymi postami...
Musiałam coś źle kliknąć, oferma:D lol