Tak wiec Jenny zabila...
...zabila Alice!!! Pewnie zastanawiacie sie jak to? dlaczego? kiedy? No wiec juz wam
tlumacze, znalazlam ten opis na jedynm z amerykanskich portali ze Alice w momencie
wyjscia z domu, zobaczyla Jenny rozmawiajaca z Nikki! Zaczely sie klucic, Jenny nie
wiedziac ze Alice stoi pare krokow za nia przyznala sie do kradziezy scenariusza.
Przyznala ze wykorzystala Alice! Planowala wrocic do "gry" i zemscic sie na Nikki gdy
znowu zostanie znana rezyserka. Oczywiscie bylo tam jeszcze napisane ze w furii
wspomniala cos o Shane zdradzie Betty oraz kradziezy tasm itp...wtedy Alice podbiegla
do Jenny popchnela ja do basenu, Jenny probujac zrobic unik stracila rownowage i
upadajac uderzyla sie o furtke od basenu i wpadla do wody tracac przytomnosc. Alice
wystraszona tym co zrobila chciala wejsc do basenu wyciagnac Jenny lecz zatrzymala
ja.... Tasha... pwoiedziala ze jezeli pomoze Jenny ta sie zemsci i beda mialy wsyztskie
problemy! Nikki poparla Tashe i uciekla natomiast Tasha kazala wrocic Alice do srodka i
powiedziec reszcie ze Jenny byla w wodzie zanim ona przyszla, natomist ona wroci gdy
policja sie zjawi...
ja tylko pisze jak pisalo! ale byc moze byla to jedna z wersji rezyserki a czy tak bedzie naprawde... oj niewiem! Po za tym jak dla mnie to byl nieszczesliwy wypadek Alice ja tylko popchnela nie zamierzajac jej zrobic krzywdy ;/ a ze ta sie walnela o furtke to juz nieszczesliwy wypadek, kazdy normalny wie jakby sie to skonczylo gdyby Jenny przezyla a wyladowala w szpitalu zaraz osskarzenia padly by na Alice!!!
podasz źródło?bo nie za bardzo rozumiem, jak to ktos wymyslil, mimo ze to oczywiscie mozliwe, to skad az takie dokladne wnioski, o cyzm dokladnie gadaly itd. ktos mial wglad w scenariusz?
oj wiesz co, gdy to ogladalam przegladalam wiele stron na temat l word i bylo to gdzies na jakies stronce amerykanskiej pisalo ze rezyserka podala pare wersji zakonczenia, ktore maja pojawic sie w planowanym filmie o TLW. a tam wyczytalam ze to niby jest te autentyczne zakonczenie, ktos niby z produkcji to przelal do internetu wybuchly na ten temat dyskusje i wstrzymali zdjecia do 2012 wtedy zdecyduja co dalej... ;/ Oby jak najszybciej! a scenarzystka i rezyserka nie mowi nic na ten temat tylko twiedzi ze wszytsko jest pod kontrola... :| sprobuje tego poszukac jak znajde wkelej koniecznie!
nie wydaje mi się prawdopodobne, by Tasha, czyli postać najbardziej ceniąca prawdę, szczerość itd. mogła przekonywać by nie pomóc Jenny i kłamać przed policją. Każdy inny, ale nie ona. A tym bardziej, że o ile pamiętam jej samej Jenny nie zdążyła zaszkodzić, więc nie podjęłaby instynktownie takiej decyzji. Ona się w wielu rzeczach z Alice nie zgadzała. Kochała ją, ale nie sądzę, że kryłaby w takiej sytuacji.
(oglądałam 6 sezon ponad rok temu, także mogę wszystkiego nie pamiętać).
Jak dla mnie prywatnie - osoba, która sprzątnęła Jenny to bohaterka, która przyczyniła się społeczeństwu :) Nie cierpiałam jej postaci od samego początku.
wiesz co byc moze w filmie bedzie pokazane wiecej szczegolow dotyczacych tego wydarzenia, postac taka jak Jenny byc moze przyczynila sie takze do zrujnowania zycia Tashy w pewien sposob! byc moze nie bylo to pokazane w serialu a wyjasni sie w filmie! :) wszytsko jest mozliwe pamietaj :) co do postaci nie mam pojecia wydaje mi sie ze bedzie naperwno czesc obsady ale rowniez nowe osoby! :)
W życiu bym nie uwierzyła, że Jenny została zamordowana przez Alice, Alice się do tego nie nadaje, nawet w przypływie złości... Jeśli już miałby ją ktoś zabić to ostatecznie Bette albo Max (szalejące hormony, znowu go czymś urodziła i właśnie nieszczęśliwie ją popchnął), a najbardziej oczywiste z tego serialu jest, że ona popełniła w końcu samobójstwo. Jeszcze mająca problem z alkoholem Helena, moglo jej się pochrzanić w głowie i również przez przypadek...