PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

ale mam newsa...

ocenił(a) serial na 7

podobno platforma polsat wykupiła pierwszy sezon... ma lecieć od stycznia... oczywiście po 22-giej

ocenił(a) serial na 10
Anouk_4

a skąd takiego niusa dorwała :):)
aż mnie.....

ocenił(a) serial na 7
Anouk_4

a z grona :>

Anouk_4

a platforma to jest ten zestaw z tym talerzem czy co to tam jest.czy to jest normalne polsat na ktorym leci np. idiotyczne "samo zycie"??

ocenił(a) serial na 7
Paz_Vega

z tym talerzem :/

Anouk_4

no tak mozna sie bylo tego spodziewac....grrr chusteczkowo,nie no zajebiscie

Paz_Vega

I co tu się dziwić, że ludzie zasysają z netu...

Anouk_4

bardzo jestem ciekawa jakie bedą opinie jeśli rzeczywiscie polsat cyfrowy bedzie emitowla TLW. Chyba żaden branżowy serial nigdy nie byl emitowany na polskich stacjach czy sie myle?!

Seether_2

Polsat stwierdzi,ze ma mała oglądalność i usunie z ramówki,a jedynym powodem będzie to,ze malo ludzi posiada ten durny taler:P gdyby zapodali go nawet o 23 w tygodniu na normalnym polsacie to kurde ogladalnosc byla by ogromna.......mi tez sie wydaje,ze zaden z braznzowych seriali nie byl emitowany...to przeciez POLSKA!podobno jakis chlam polski ma byc ale tam chyba maja byc geje,ale tak czy owak Polska nie jest gotowa na takie seriale,przeciez mohery na czele z ojcem dyrektorem,i naszym mini wladca:Pby rozniesli stacje bo demoralizuje mlodziez,zreszta nie ma na tyle odwaznych i z wyobraznia rezyserow i scenarzystow,no co polska ma do zaoferowania??pocalunek przytulenie i trzymanie sie za rece.POtrzebne nam tu takie The L Word z odwaznymi scenami,bez owijania w bawelne ze ona taka cnotka niewy**mka,prawdziwego uczucia,tego wszystkiego co ma TLW.

Paz_Vega

a o jakim "polskim chlamie" slyszalas? oświeć mnie bo nic nie wiem;] hm...jesli juz takowy film bedzie to pewnie w nim beda tylko geje ale z samej nazwy, nie ukazujacy prawdziwosci uczucia. Ciekawa jestem czy dozyje momentu gdy w Polsce beda emitowane seriale na miare TLW.

ocenił(a) serial na 8
Seether_2

Cudny masz avatarek z Shannyn :) Chętnie bym ją zobaczyła w TLW :P

miss_russ

dzięki:D wiesz zapewne nie Ty jedna chciałabyś ją widzeć w TLW:)

Seether_2

zapewne jestes mloda i pewnie tak jak ja masz nadzieje,ze dozyjemy czasow seriali na miare TLW w Polsce. a co do tego serialu to jak przypomni mi sie nazwa toCi napisze
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Paz_Vega

Queer family ?

Anouk_4

oo tak właśnie tak sie to nazywa :P thx

ocenił(a) serial na 7
Paz_Vega

już podobno zaczynali kręcić ale wiadomo jesteśmy w PL :/ i ten projekt upadł. miał być nie tylko o gejach.

Anouk_4

a faktycznie koleżanka ma ładne zdjątko.no tak standart,ze podupadło...i pozostał tym co czekali na to tylko smaczek :)

ocenił(a) serial na 9
Anouk_4

Jeśli news jest faktycznie prawdą, to już widze miliony akrtykułów i filozoficznych dysput na wszystkich kanałach i wiadomościach, jak to Polska się stacza i szatan rozpościera swe łapska nad tym krajem wódką i wieprzowiną płynącą. Ohh, będzie się działo.
Z drugiej strony jednak co się dziwić, w końcu w "L word" sex jest ukazany w bardzo realistyczny sposób. A w dodatku jest to sex lesbijski. Wydaje mi się, że w Polsce zlinczowany zostałby każdy serial z tak wyrazistym obrazem sexualności między dwoma osobami.
Ale może jak będzie puszczany po 22, nikt nie pożądany o serialu się nie dowie ;) I żadnej afery nie będzie.

Jowanna

Ja tam proponuję 1:00, to jest bardzo odpowiednia pora.
Właśnie wtedy emitują filmy skandynawskie (o ile w ogóle) i filmy z rodzaju Gorące i wilgotne wargi XXV. Nikt by nie oglądał (poza garstką "wiedzących-o-co-cho", no i polskich lesb, które i tak już serial obejrzały :) i byłby spokój. Nikt nie kruszyłby niczego.

ocenił(a) serial na 7
Anouk_4

niestety to tylko plotka była :(