PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

czy to nie ona?

użytkownik usunięty

Pojawiły sie zdjecia na onecie z marszu tolerancji, no i tak sobie oglądam a tu http://wiadomosci.onet.pl/33547,8,2,pokaz.html taka fota ,czy to nie jest przypadkiem aktorka grająca Moire/Maxa w TLW ?? jeżeli nie to niesamowite podobieństwo

tu jeszcze jedno
http://wiadomosci.onet.pl/33547,8,6,pokaz.html

ocenił(a) serial na 8

O kurcze......To naprawde Daniela Sea! Normalnie zaluje, ze mnie tam nie bylo :(

ocenił(a) serial na 10

Podobieństwo totalne, tylko co by ona robiła w Krakowie?? Małe prawdopodobieństwo, że to Moira/Max.

ocenił(a) serial na 10
calisha_88

A jednak to JEST ona ^^

ocenił(a) serial na 8
calisha_88

Daniela juz byla kiedys w Polsce, wiec jej obecnosc w Krakowie na marszu nie jest bardzo dziwna. Poza tym podobienstwo jest tak uderzajace, ze o ile nie ma siostry blizniaczki, to musi byc ona :)

ocenił(a) serial na 10

tak, to Daniela Sea. Była gościem na festiwalu 'Kultura dla Tolerancji'.
Później był z nią wywiad, po pokazie L-worda.

ocenił(a) serial na 8
Karo_Star

To byl jeszcze pokaz TLW? Kurcze no....A do W-wy sie nie wybiera? :)

użytkownik usunięty
miss_russ

to jakas transwestytka? bardzo dobrze ze byla u nas w kraju niech teraz powie swiatu ze nie ma tolerancji dla dewiacji

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

Ale jaja :D To ona :D hehe zapraszamy do Szczecina ;)

ocenił(a) serial na 10
Karo_Star

była w czwartek, ale w niedzielele nie mogłam siępojawić, czy macie jakies zdjęcia z tego pokazu z nią :):)

Ależ ozywiście, że to ONA :) Bylam na spotkaniu w Lokatorze, zadawalyśmy pytania; oakzuje się, że miala dziewczyne z Polski pare lat temu i bywala tu dosyć często! byla ogolnie dostępna - byla w Coconie, w Pozytywce na imprezie! Bardzo ciekawa kobieta i bardzo skromna; nie palalam sympatią do niej podczas oglądania serialu, ale w rzeczywistości naprawdę świetny czlowiek! tak więc to nie pomylka ani zludne podobieństwo:)

Juta

ocenił(a) serial na 8
soul_on_fire

No mi się Daniela generalnie i z charakteru i z urody podoba :)

ocenił(a) serial na 10

Brzydka nie jest :) To moze za rok bedzie wiecej uroczych pan z TLW :P

ocenił(a) serial na 9

Wow nie wiedziałam że takie słway przyjeżdżają do tego zapyziałego kraju nad Wisłą...Szacunek :)