PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

gej radar pomocy!

ocenił(a) serial na 9

da się bez większych problemów odróżnić kobietę homo od hetero? gej radar rzeczywiście istnieje czy to po prostu czysty przypadek że TA na którą trafiacie jest już wasza.. jeeej zawsze mam z tym problem i mnóstwo bolesnych rozczarowań :(

Elsebeth

ojjejj... według mnie to nie istnieje jeżeli chodzi o kobiety nie ma ch*ja żeby odróżnić normalna od less ;] z chłopcami jest łatwiej !

ocenił(a) serial na 10
serenoma

no to może dlatego " gej radar " a nie homo radar . xD ( to tylko jakieś dziwne wytwory mojego chorego mózgu . ;d )
nie no tak na prawdę to chyba tylko faceci się jakoś wyróżniają bo z dziewczynami to nigdy nie wiadomo . Tak jak napisała serenoma nie ma ch*ja .

ocenił(a) serial na 9
siersciuch

No dzięki za uświadomienie, ale chłopcy mnie nie przyciągają ;d więc biore sprawy w swoje ręce i to ja zaczne przyciągać transparentem który będe nosiła ze sobą xD .. nie no żart. A co do pierścioneczków to prawda? [sory że tak wypytuje ale lekko nowa jestem] :)

ocenił(a) serial na 10
Elsebeth

hmm , transparent to niezła myśl , hahah . ;D
Co do pierścionków , nie mam pojęcia .. ;))

siersciuch

pierścionków o co w ogóle chodzi O_o ; o ? jestem jakaś nie do edukowana xd

ocenił(a) serial na 9
serenoma

a te pierścionki, w sumie obiło mi sie o uszy i chciałam sie tylko dowiedzieć czy to po prostu prawda, albo czy któraś z was ich używa do identyfikacji i to wszystko ;)

Elsebeth

heh transparent dobra rzecz xD nie no ale każda laska homo powinna nosic jakis maly identyfikator czy znak rozpoznawczy zeby bylo latwiej!

ocenił(a) serial na 10
decia77

a to z tymi pierścionkami nie było gdzieś na forum , w którymś tam wątku ? ;> Bo mi się wydaje, że właśnie w starszych tematach był jakiś temat i tam ktoś się właśnie zapytał o jakiś znak rozpoznawczy ... I coś tam ktoś chyba napisał o pierścionku , ale głowy sobie uciąć nie dam . :)
hmm , z tym znakiem rozpoznawczym to chyba trudno byłoby zrobić tak, żeby każdemu pasowało . Ale przecież takim znakiem jest tęcza, nie ? :D

ocenił(a) serial na 9
siersciuch

okej więc zapomnijmy o transparencie, zamiast tego będe mieć podręczny zraszacz do ogrodu i psikać nim w strone słońca xD ;)

ocenił(a) serial na 10
Elsebeth

haha , no ja np jestem w posiadaniu przypinki , na której jest mordka kotka a kotek ma takie tęczowe źrenice . ;o
aczkolwiek zraszacz w stronę słońca .. chyba pobija na głowę transparent xD

siersciuch

Wiec juz wam mowie z pierscionkami jest tak ze na prawym kciuku nosi sie obraczke. Widzialam ze niektore osoby rzezczywiscie tak robia ale wydaje mi sie ze to dokonca nie jest pewne. Bo przezciez kazdy moze tam go nosic :) Pozdrawiam kolezanke z posta u gory :P

toujers

Jednak moim zdaniem zraszacz bije na glowe wszystko :D Przeynajmniej odrazu by bylo wiadomo. Tylko w taka pogode to jakas lampe przenosna zamiast slonca trzeba by bylo by nosic :P

ocenił(a) serial na 10
toujers

oo , widzę że ktoś już wrócił z Bułgarii ;>
no z tą obrączką to nie pewna sprawa , bo np. moja mama nosi , a less nie jest , albo koleżanki. :)
no ale zawsze można nosić jakieś gadżety z motywem tęczy . :)
dziękuję za pozdrowienia koleżanko z posta powyżej , no i nawzajem :D :)

siersciuch

z tym pierścionkiem to jakaś lipa nawet moja siostra nosi tak pierścionek xd więc raczej nie ma się co 'napalać' ;]

ocenił(a) serial na 10
serenoma

dokładnie. to tak na prawdę to każdy może założyć . to by musiało być coś bardziej unikatowego , ale znowu nie coś co by wrzeszczało .

siersciuch

No niby tak pisze co slyszalam. Wiadomo ze taki znak by ulatwial sprawe ale jak to mowia to sie czuje:P

ocenił(a) serial na 10
toujers

no dobra , dobra. :D
ale co , tak na prawdę to czujesz i masz pewność ? ;> :)

siersciuch

Napisalam ze tak mowia :p Niewazne czy na moim przykladzie czy tez nie to znalazlo odzwierciedlenie :)

ocenił(a) serial na 10
toujers

hmmm , no nie wiem, możliwe że masz jakąś tam racje :Duhh, jak ja nie lubie tego robic ! ;d xd
no w każdym bądź razie nie każda ma takie szczęście żeby kogoś wyczuć , ale tym co mają to gratuluje :p :)

siersciuch

Ktos tu kiedys wspominal ze jest niby skromny ;> heh

ocenił(a) serial na 10
toujers

no przecież jestem ! noo, ale że niby gdzie ja tam napisałam coś nieskromnego ? ;>
ja tylko napisałam, że za często ostatnio przyznaję Ci racje , o :)

siersciuch

Bo jakby to ujac.. Moze nie byede nic pisac.Skromnosc na to mi nie pozwala xD

ocenił(a) serial na 10
toujers

oo , no i kto tu teraz gra skromną ? xD
ty mi tu się skromnością nie zasłaniaj tylko mów . xD

siersciuch

heh nie ma mowy :) . Uparta tez nie jestem :P

ocenił(a) serial na 10
toujers

tak , tak no skądże znowu . :P

ocenił(a) serial na 8
Elsebeth

Ja znowu słyszałam, że noszą pierścionek na lewym kciuku XD No ja akurat noszę co by się niby zgadzało no ale to trochę głupie XD

ocenił(a) serial na 10
darling_velvet

Dlatego z tymi pierścionkami to nigdy nie wiadomo , bo przecież strasznie dużo osób je nosi.. I mało ma to wspólnego z orientacją seksualną tych osób . :)) No przynajmniej niektórych :)

siersciuch

dlaczego na forum serialu piszecie o jakimś homo radarze? co to ma wspolnego z seriale. poza tym nie wywlekajcie swoich chorob na tym forum, bo ono do tego nie służy.

ocenił(a) serial na 8
makintosz

Jak to co ma wspólnego? W pierwszej serii serialu była o tym mowa, gdy Larze wpadła w oko szefowa kuchni w klubie i nie była pewna jej orientacji. Jak masz problem z homoseksualizmem, to po jakiego grzyba oglądasz serial?

miss_russ

aaaa no racja. przyznam szczerze, że po oglądnięciu zaczęło mnie trochę ciągnąć w stronę facetów, z kolei dziewczyny w ogóle mnie nie pociągają. dziwne. mam nadzieję, że przejdzie.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

Pozwolę sobie na lekką poprawkę to danie spodobała sie kucharka , ktora miala na imię lara :)

ocenił(a) serial na 8
siersciuch

Dana, no jasne :)

miss_russ

O przepraszam, nie zauważyłam, że ktoś już o tym napisał :)

ocenił(a) serial na 8
makintosz

Fizycznie pociągają Cię faceci? I penisy Ci nie przeszkadzają? :) Polecam "Queer as folk", ciekawe do której płci będzie Cię ciągnąc po obejrzeniu :)

miss_russ

Danie wpadła szefowa w oko. Lara to przecież ona sama. Mała poprawka ;)

ocenił(a) serial na 8
curtain3

Tak, tak, zamotałam się, ale wyżej już mnie poprawiono :)