No właśnie co chciałyście mieć ja byłyście małe? Konia czy małpkę?
Ja chciałam konia (może dlatego że małpkę już miałam, hihi, taka pluszową). Niestety nie dane mi było się nacieszyć własnym koniem (może dlatego, że mieszkałam w bloku???)
Jak ten temat się ma do the L word?
Coś a'la zakamuflowane badania socjologiczno-psychologiczno-jakieśtam pt. "Wpływ tego, jakie zwierzę chciałaś mieć w przeszłości na twoją obecną orientację seksualną", czy co?
W 4 serii padło takie pytanie, podobnie jak w 1 pytanie o długość palców, chyba wskazującego do tego, na którym się obrączkę nosi. Niech mnie ktoś poprawi.
a ja zawsze chcialam mieć tygryska :P
no i oczywiscie jeździc motorkami wyścigowymi :D
a w filmie było o autkach :P ale jakos wole MOTORY :D
Hehe, miałam podobnie z tym, że wciąż chciałabym mieć tygryska i motor :) Ale koniem też bym nie pogardziła, to są piękne stworzenia.
ladydiamond kto jest w Twoim avatarze?
no ja raczej małpkę, niestety albo stety, zależy jak do tego podejść...
nie wiedziałam, że ona jest less, jakoś nigdy nie pasowała mi jej muzyka, to ta od takich spokojnych rytmow, co ją w radio zet i tym podobnych katowali?
na wikipedii anglojęzycznej nie ma ani słowa o jej lesbijstwie, tam jest napisane, że spotykała się z liderem zespołu the kooks...
tak tak..mi akurat jej muzyka odpowiada,może nie tak bardzo ale lubie od czasu do czasu jej posłuchać.
wiesz pisali o jej skłonnościah,było nawet,że z jakąś laską sie spotykała...jesli znajde coś o tym to zamieszcze link
dobra coś piszą,że niby spotykała się z fotografką Larą Bloom.
ale jak sie okazuje zapewne to tylko ploty.
sry za wprowadzenie w błąd,takie małe niedopatrzenie ale świat sie chyba niezawalił :D
a o co biega z ta małpką i koniem?
kiedyś to małpke chciałam ale ost. stwierdzam,że konie sa ładne przez co fajne.
ale sumą sumarów jedno i drugie chciałabym mieć :D
pozdrówka
a szkoda, że nie jest...bardzo ładna z niej dziewczyna:)
w l wordzie był taki tekst, że jeśli dziewczynki marzyły o małpce, to znaczy że są homo, a jeśli o koniu to, że hetero(wiadomo czemu koń;P). z tego wniosek, że jesteś bi:P podoba mi się cover the cure "just like heaven" w wykonaniu katie
haha w sumie by sie zgadzało :)nawet mam zdjęcie z małpką :D
ładna z niej dziewczyna taka "swojska" i normalna z wyglądu no i ma piękne kręcone włosy.
co do piosenek to bardzo lubie "I Cried for you" i "If You Were A Sailboat'" i kilka innych utworków.Tak jak pisałam wcześniej lubie tak ogółu jej twórczości posłuchać czasem.
PS
zapraszam na http://www.filmweb.pl/blog/entry/488697/sentencje%2Cwiersze+z+filmów.html?commen tsPage=0#comment-1777955
To jak brzmi reguła z długością palców czy z czymś tam?? Czy jest się homo czy hetero??
jesli masz dłuższy palec wskazujący od serdecznego to jesteś homo.
truszku to głupawe bo pod ten "bajer" podciaga się również,że jest się wtedy 100% facetem i coś jeszcze było z jakąś chorobą,że chyba ma się dużą podatność na nią
Ściema! Mój serdeczny palec i wskazujący są równej długości, czyli wg tej reguły jestem biseksualna... A jestem w 100% homo:)
jeśli prosto ułoże palce to wskazujący mam krótszy czyli hetero a ja jestem bi tak więc to głupota.
może to ma nadać takiej pikanteri :P
taka sama głupota jak stereotypy.
A wy macie jakieś regułki właśnie coś w stylu tych małpek i koni?? Albo chociaż tych palców???
długość paznokci...zawsze na to zwracam uwagę, ale nie wiem czy to daje 100%
pewności:)
lesbijki mają teoretycznie krótkie, ale nie wiem czy wynika to z faktu iż używają palców do czynności seksualnych:) z drugiej strony sądzę, że kobiety o długich paznokciach też się masturbują, więc to raczej nie powinno mieć znaczenia. Jednak jest taka 'zasada',że lesbijki mają krótkie. Oczywiście nie wszystkie dziewczyny mające krótkie paznokcie są less i odwrotnie. Ale ja zawsze na to zwracam uwagę:)
w sensie masz długie paznokcie i jesteś less czy masz krótkie i jesteś hetero?:>
wiesz można być les ale być w stanie wstrzymania i nie używać palców wiec paznokcie same rosną...
:D
Mam krótkie paznokcie i jestem hetero przynajmnie jtak mi sie wydaje bo nigdy nie probowalam z dfziewczyna wiec wszystko jest mozliwe;)
mówiłam, że to nie reguła...ale wiesz anyone can change the team:D to z Imagine me & you:)
Psa... ani konia ani małpy
a co do badań - w 80-90% przypadków sposób patrzenia na paznokcie sprawdza się jeśli chodzi o orientację :)
Czyli widzicie z tymi końmi i małpkami nie musi się sprawdzać(a tak na marginesie ja też chciałam mieć psa i nadal chce)
A z tymi paznokciami gdzie wyczytałaś?...a może sama takie badania zrobiłaś;);P
Ano robiłam. Na L weekendzie i wśród hetero znajomych. Nie notowałam wyników, ale mniej więcej pamiętam. A badanie zrobię. Słowo ;)
ja mam krótkie, jestem bi....ale według mnie kobieta która ma długie paznokcie niczym jola rutowicz nadaje się do odstrzału...
Ale badanie nie polega na moje patrzenie na paznokcie - to kwestia gustu :) ale nie będę zdradzać, bo może kogoś z was będę badać :)
heheh a ty jesteś z jakiego miasta?? Ja zapraszam do Stalowej Woli, poddam się badaniu z przyjemnością;)
a co to ma za znaczenie XD
stereotypy,stereotypy nielubie ich bo jeśli tyle ludzi się nimi kieruje to w końcu stają się jakąś urojoną prawdą XD
jakbym miała sie ich trzymać to kurcze połowa dziewczyn wydawałaby sie les zresztą mi to i tak nic do rzeczy bo akurat nie szukam dziewczyny ale pogadać można bo jakoś te rozmowy sa zawsze ciekawe XD pozdrowienia dla wszystkich forumowiczek :)
A tak dla rozwinięcia tematu a nic mi innego nieprzychodzi do głowy,standardowy,oklepany temat.
Co myślicie o takich stereotypach,ile w nich prawdy a ile nie,czy nie myślicie,że i tak sporo dziewczyn les własnie podąża nimi tak dla podkreslenia swojej odmienności,chęci zauważenia?
a to kilka najpopularniejszych na temat wyglądu,ubioru:
-lesbijki ubierają się w szerokie T-shirty,
-szerokie wojskowe spodnie,
-sportowe buty,
-sportowu,luźny ubiór
-nie malują się,
-krótkie włosy,
-noszą obrączki na kciuku,
-mają krótkie paznokcie
a teraz taki który własnie przeczytałam przy okazji szukania jakiś może co głupszych stereotypów:
"Niektórych na portalu „Nasza klasa” łatwo zidentyfikować, bo zamiast męża, żony czy dziecka prezentują się na tle zwierząt czy ciekawych miejsc odwiedzanych podczas podróży.'
pozdrawiam O_o
Hm...jezeli o mnie chodzi to zaden z tych wymienionych stereotypow do mnie nie pasuje,nosze dlugie wlosy ,lubie makijaz paznokcie...nie mam ani krotkich ani dlugich ubieram sie raczej kobieco rzadko "nosze sie" na sportowo, co prawda mam duzo zdjec z moim kotem ;)ale mam kolezanki ktore nie sa lesbijkami i tez maja ich od groma.Jednak musze powiedziec ze kiedy pojawiam sie gdzies miedzy ludzmi z branzy rzucaja mi spojrzenia w stylu"chyba urwala sie z innej bajki", kiedys jakas dziewczyna powiedziala ze w ogole nie przypominam les...