PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109302}

Słowo na L

The L Word
2004 - 2009
7,8 9,2 tys. ocen
7,8 10 1 9236
8,0 2 krytyków
Słowo na L
powrót do forum serialu Słowo na L

przegraliscie

użytkownik usunięty

dzisiaj spoleczenstwo po raz kolejny udowodnilo wam w krakowie ze was nienawidzi NIGDY NIE BEDZIE DLA WAS TOLERANCJI bo homoseksualizm to choroba

Jedyną chorą osobą jaką tu widzę ... jesteś ty . Naprawdę zaczynam utwierdzać sie w przekonaniu, że to Tobie najwyraźniej zabrakło tlenu podczas porodu ,albo może wypadłeś z wózeczka w młodości ... nie wiem. Na twoim miejscu poszłabym sie przepadać, chociaż pewnie już jest za późno abyś leczył sie na głowę... beznadziejny przypadek

ocenił(a) serial na 10
Lady_M

"społeczenstwo" polskie - jak już

ocenił(a) serial na 10

Nie mam już słów... Pozostaje jedynie ignorowanie twoich wypowiedzi!

ocenił(a) serial na 10

Klammer mam pytanie :p ile ty masz lat? 15? nie rozumiem jak można tak niedojrzale podchodzić do sprawy homoseksualizmu :P albo jesteś zbyt młody/młoda i masz zbyt słabo rozwinięte przemyślenia na pewne tematy, albo jesteś jednym z zupełnie bezmózgich popleczników niektórych polityków w naszym kraju, którzy uważają że to choroba i trzeba ją leczyć... każdy ma prawo do miłości i nie ważne czy to miłość dwóch kobiet, dwóch mężczyzn czy kobiety i mężczyzny... rozumiem, jeśli to ci się nie podoba, ale swoimi bezsensownymi wypowiedziami nie zmienisz naszego nastawienia, więc byłoby miło gdybyś zaprzestał/zaprzestała działalności na forum tego serialu... z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10

piperabo dobrze gadasz. podoba mi sie to :)

ocenił(a) serial na 10
Eamane_Alcarin

dziękuję :) zwykle nie lubię dłuższych wypowiedzi ale niektórym trzeba uświadomić jak bardzo mylą się w pewnych sprawach :) myślę że i tak nie zmienię nastawienia klammera i podobnych mu ludzi, ale może chociaż częściowo weźmie sobie do serca to co mówię i przestanie zaśmiecać to forum swoimi żenującymi wypowiedziami :) pozdrawiam :*

użytkownik usunięty
piperabo

Mam bardzo dobrze rozwiniete przemyslenia na te tematy i bede sie tu wypowiadal bo wy tez narzucacie swoje chore poglady waszymi chorymi paradami i nie pytacie czy normalni chca was ogladac.

ocenił(a) serial na 10

no to może pomyliłeś sobie forum... nie nosi ono nazwy "jesteśmy homo i robimy parady" tylko "The L Word". Ja i pewnie połowa piszących tu osób nie mam nic wspólnego z paradami, po prostu lubię ten serial... Więc nie sądze żeby twoje wypowiedzi były na temat :P chyba że masz ochotę porozmawiać o TLW, wtedy nie mam nic przeciwko twojemu udziałowi w dyskusji (o ile wypowiedzi będą na poziomie, nie tak jak dotychczas) :p

ocenił(a) serial na 8
piperabo

Nie ma sensu z nim dyskutować bo zaraz wyzywie nas wszystkie od lesb etc. Po prostu trzeba ignorowac, w koncu glupich nie sieja, sami sie rodza.

miss_russ

Zwykłe trolowanie i prowokacja. Nie odpowiadajcie po prostu temu osobnikowi, który zyje jeszcze w średniowieczu.

ocenił(a) serial na 9
methiu2

Z całym szacunkiem ale jeśli patrząc na drugiego człowieka widzisz oceniasz go przez pryzmat tego z kim sypia, to szkoda czasu. Katolicki kraj to w którym tacy ludzie szerzą nienawiść...A przykazanie miłości znasz?? Nie wiem zresztą jak drugi człowiek może ferować jakieś osądy na temat innego na podstawie jego seksualności, to płytkie kolego i nioedorzeczne. Głęboko współczuję :)

ocenił(a) serial na 10
Joern

Proponuje minuta ciszy wyrazic wspolczucie dla tego osobnika..

ocenił(a) serial na 10
Zaratustra

Minuta minela wiec zabiore glos..Drogi kolego radze ograniczyc wizyty w kosciele i na zjazdach partyjnych..Jestes chodzacym przykladem ze to szkodzi:)

ocenił(a) serial na 7

wiesz mówia ze jeśli ktos jest tak negatywnie nastawiony do gejów i lesbijek to sam ma ciągoty...

:P

ocenił(a) serial na 9
Anouk_4

Bo to prawda :P Boi się "zagrożenia" jakie mogą stanowić dla niego atrakcyjni ludzie którzy potrafią zaakceptować siebie i w dupie mają konwenanse. Nie od dziś wiadomo że to co inne budzi strach, ludzie boją się że "zarażą" się tą innością. Żałosne...