jeżeli o mnie chodzi to:
1. Shane (+ Carmen)
2. Bette
3. Alice
może się poprawie w pisowni.. co?:) ale była drudga w nocy i byłam zmęczona, jeżeli może mnie to tłumaczyc:]
no to: 'trzy ulubione bohaterki' - powinnam napisać :)
Tylko troje? To za malo :) Moze po 3 z kazdego sezonu? :P
1. Marina, Shane, Dana i pani hydraulik :P
2. Carmen, Shane, Alice + Dana
3. Dylan, Carmen + Shane, Alice
4. Tasha, Max, Shane
1 s. Bette:), Shane, Marina
2 s. Bette :), Alice + Dana
3 s. Bette :), Carmen + Shane, Dylan
4 s. Bette :), Alice, Papi
Jeżeli chodzi o moje zdanie to:
1. Shane
2. Bette
a 3. to zależnie od serii- w pierwszej Marina, w drugiej Alice, w trzeciej - Helena, a w czwartej - Tina
ja na razie oglądałam tylko 1 sezon i zdecydowanie najbardziej lubię Shane :)
1. Jenny i Marina - najlepsza para
2. Bette - najlepsza rola
3. Carmen i Helena - najładniejsze dziewczyny
Nijak nie chciało wyjść 3.
Jeszcze mogłabyś dołożyć kategorię "najseksowniejsza" :) Ja bym od razu nominowała Marinę :)
Najseksowniejsza : Marina. Najładniejsza i najbardziej chemiczna para : ex equo Shane & Carmen oraz Dylan & Helena. Mariny i Jenny nie umieszczam bo mi się Jenny mało podoba :P
Najseksowniejsza jest bezapelacyjnie BEtte :)))
Z kolei najbardziej chemiczną parę tworzyły panie Dylan i Helena oraz Carmen i Shane :)))
Z par dołożyłabym jeszcze Tashę i Alice, choć zgadzam się, że Sharmen i Dylena są najbardziej chemiczne :)
Najlepsza z calego serialu jest SHANE !! uwielbiam ja... Przyciaga jak magnez... Nie jestem lesbijka ale dla niej zrobilabym wyjatek :)
Jestem chyba jedyną osobą na świecie, która uwielbia Tinę :P Nie wiem czemu, może to dlatego, że Laurel Holloman jest taką utalentowaną aktorką, a może dlatego, że zagubiona Tina jest mi najbliższa charakterem...
1. Alice
2. Alice
3. Alice
:D
A tak serio to, hm..
1. Alice
2. Bette
3. i tu uczucia są mieszane, ale chyba Helena (boski akcent przeważył ;))
Jak dla mnie:
1.Bette to ciepło i seksapil
2.Jenny za to że cyt. "cierpi wewnętrznie"
3.Helena za niesamowity akcent i urok osobisty.
Oj nie, dla mnie jakąś totalną pomyłką jest wpisywanie Jenny do ulubionych. Nie nie, jakoś od samego początku mnie drażni...
Za to Bette i Helenę w trójcy ulubionych popieram jaknajbardziej ;D
Jenny jest wyjątkowa w każdym tego słowa znaczeniu, heh co tutaj mówić bardzo mi się podoba, heh a ja lubię wyzwania :P
No może rzeczywiście jako bohaterka nie budzi mojej sympatii, wzamian za nią proponuje wobec tego Shane. Nie ze względu na ogólną fascynację jej osobą i urokiem osobistym, ale charakterem ze wszystkich bohaterek Shane i Alice zawsze wspierały resztę bohaterek :)
po trzeciej i pocz 4 serii Shane i Bette mają konkurentki :] Helena- za przemiane i Papi-za efektowne wejscie do serialu :]
Bez dwóch zdań, ale ja najbardziej rozpływam się jak słyszę akcent Heleny:P no a Papi co tutaj dużo mówić świetna babka :P
Zaczęłam ponownie oglądać I serię L Worda i nikt nie jest taki fajny jak Lara :):):) miód :P
Tez zaczęłam sobie przypominać poprzednie serie i zdania o Alice nie zmienię ;P
Jednak coraz bardzioej zaczynam lubić Bette :D
1. Marina- piekna kobieta
2. Helena- piekna kobieta
3. Bette- piekna kobieta :)
Ja tam sie jakimis akcentami nie podniecam..Nie wiem jak mozna to robic!
A z nielubianych bohaterek wymienie:
1. Jenny- rozmemlana i chisteryczna
2. Papi- sama nie wiem..beznadziejna ogolnie
3. Max- bez komentarza!
troje nie lubianych:
1. Max
2. Jenny
3. Marina - chociaż nie tak do końca, bo podoba mi sie jej głos i jest śliczna, ale to zbyt zakręcona postać jak dla mnie (mąż, kochanka która przyjeżdża na kilka dni i do tego jeszcze inne kobiety- kto tak żyje????)
Papi straciła troche w moich oczach po za pierwszym odc z nią reszta była taka sobie, to chyba słabo wykorzystana postać.
i Tasha - po co wojenny wątek w tym serialu??
Max w 4 sezonie był bardzo pozytywną postacią, generalnie lubię patrzeć na Danielę Sea, ma przepiękne oczy :)
Zgadza sie po co wojna i w dodatku te pompatyczne teksty o wspanialych amerykanskich zolnierzach RATUJACYCH Irak!?
SHANE
SHANE
SHANE :) Może po obejrzeniu większej ilości odcinków polubię kogoś innego:)
i to mi sie podoba :):):):)
ja po obejrzeniu wszystkich nie zmieniłam zdania ;)
Podoba Ci się to,że tak przepadam za Shane?:) Myślę,że jest tak barwną postacią,że mało kto jej nie lubi:) Bez niej ten serial nie byłby taki sam,jest boska...W sumie lubię wszystkie bohaterki bo cały serial mi sie strasznie podoba,dzisiaj skończyłam oglądać dopiero pierwszy sezon bo ściągam sezony z internetu ale jestem zachwycona...Wy na którym sezonie jesteście?:):)
Po wszystkich czterech i powiem Ci że chyba jeszcze bardziej polubisz Shane po oglądnięciu kolejnych serii :p Tak jak ja :)
No i oczywiście będą nowe postacie, polecam:)
Moja obsesja Larą się rozwija, mam już ją na fotce :p
No to fajnie,chociaż myślę,że już bardziej nie da się Jej polubić:) Już sie nie mogę doczekać kolejnych odcinków,oglądam po 6 odcinków w jeden wieczór hehe i dzisiaj jestem bez i jakoś mi tak pusto...Ale jest nadzieja,że jutro ściągne połowe drugiego sezonu,będzie tam coś ciekawego?:D Hm,LAra bardzo ładna dziewczyna,ale dlaczego jest Twoją obsesją?Moją obsesją od dłuższego czasu jest Erin Kelly z Loving Annabelle:D ahh.
Eámanë Alcarin widze,że nieźle się wciągnęłaś:D coś czuję,że ja też będę oglądała po tyle razy dane sezony:) Mam do Was pytanko,czy sezon 5 będzię ostatnim?
Ja oglądałam każdy sezon po 4 razy :P I moim chyba jak na razie jednym z ulubionych jest 2 odcinek pierwszej serii, wyprawa w celu ustalenia skłonności Panny Lary Perkins :p
Oj Lara mnie po prostu zaczarowała pod względem swojej urody (śliczne zestawienie oczu+ rude włosy, dodatkowo jest wysoka i szczupła 178 cm to jest już coś) ale głównie ze względu na słodycz jaka z niej wypływa. No i z pewnością ogromne znaczenie ma też fakt że jest typowo w moim guście :)
Czy sezon 5 będzie ostatnim nie mam pojęcia, ale myślę że nie..a właściwie mam nadzieję trzymam kciuki żeby Lara powróciła bo ona i Alice mają sprawy do uregulowania...Tak przynajmniej wyczuwam :)
Oj mi też bardzo podoba się odcinek w którym dziewczyny zrobiły tą akcję "9 punktów les i tylko 7 hetero" haha,są boskie:) No nie powiem,Lara jest śliczna,wogóle wszystkie dziewczyny w tym serialu mają "to coś",wszystkie są śliczne i ciekawe na swój sposób:) Hm,Lara i Alice-sprawy do uregulowania?Jeszcze do tego nie doszłam,ale zapowiada się ciekawie:)
Nom właśnie, ja po prostu poszukuję wątków które przywróciłyby moją ukochaną Larę do życia w tym serialu. Jak oglądniesz to daj znać co myślisz na ten temat, zwróć uwagę na kolor jej włosów. Ja wiem że Lauren naturalnie jest blondynką ale chyba lepiej jej w rudych :p
ja obejrzałam sezony 1,2,3 po - 3razy a s4 - 2razy
za niedługo zamierzam znów mieć wieczory z TLW :)
:D ja oglądałam dopiero raz ale wszystkie serie po sobie (zajęło mi niecały miesiąc) i zaraz potem chciałam oglądac jeszcze raz od początku ale nie przechowywałam odc bo byłam przekonana ze nie miałabym czasu ich oglądac znowu... :]
Ja jestem zdecydowana na:
1. Marina Ferrer - ten urok osobisty i ten prześliczny akcent, zwłaszcza jak wypowiadała swoje nazwisko Ferrer mmm marzenie :)
2. Alice - bardzo pozytywna, sympatyczna postać
3. Shane - Laska ma to coś w sobie, wystarczy na Nią spojrzeć i można się od razu zakochać, jest słodka, no i chyba dlatego Ją lubię, bo mam podobny styl ubierania się do Niej :D:)
Jest ok, tyle, że chemia między Shane a Paige ma się nijak do chemii między Shane a Carmen