jakiś czas temu natknęłam się na youtube na filmik z l word(nigdy nawet nie obiło mi się to o uszy) . Ciekawość mnie wzięła i zaczęłam szukać a co to jest. No i się wkręciłam:)kończę 5 sezon. Sama nad sobą się zastanawiam czy na pewno jestem hetero. Zmieniłam podejście, zdanie na ten temat i to jest najważniejsze. Jestem ciekawa czy to kiedyś poszczą na tvn czy polsacie;P
chyba żartujesz, że puszczą ten serial na polskich kanałach... to byłby arcyskandal i święte oburzenie!! Dzięki Bogu, że są inne telewizje :)
nie mam pojęcia jak ten serial na kogo działa jeszcze nie miałam okazji powiedzieć znajomym. ofca23 co za oburzenie;P
Jeśli nie są zaciekłymi homofobami, to spokojnie możesz im powiedzieć. Poza tym te laski są po prostu fajne w tym serialu :) A wściekłam się, bo mam powody... Ale ja się długo nie umiem spinać... Szkoda czasu na byle co ;)
Badaj, badaj!! I to najlepiej wykrywaczem od min piechotnych ;) A, że już mnie lubisz... Hmm... No wcale się nie dziwię :) Ma się ten zwierzęcy magnetyzm!! Haaa ;)
Dobrze... Spróbuj... Tylko uważnie patrz gdzie stawiasz stopy ;) .... Magnetyzm, urok osobisty, czar... -> posiadam wszystko!! Peeełłłny zestaw :)
Ach tam, od razu pochlebiasz... ;) Ja, po prostu, jestem taka fajna, że tej fajności, to sama sobie zazdroszczę :D !! Poza tym jestem bardzo skromna. No tak, tak! I z czego się śmiejesz?!... :P a co z tym nieuważnym patrzeniem?... Wdepłaś na minkę?... Uuu...
Dobrze.. Kamila też jest ładnie :) daj nr gg, bo tu nie chciałabym rozmawiać... jeśli Ci to nie przeszkadza...
o czym Ty mówisz?... szantaż?... proszę Cię, aż tak jesteś słaba, że pomyślałaś o szantażu?... przykre... jest Ci głupio i tyle
Gdyby mi zależało to próbowałabym się z Tobą już w sobotę skontaktować, ale już w domu wyczułam, że to ściema... Że po prostu oszukujesz... To było tanie i biedne... Faktycznie, miałaś rację pisząc, że internet daje Ci azyl... Bo w realu nie radzisz sobie zupełnie...
Radziły Ci za to koleżanki (i pewnie siedzą teraz z Tobą przy kompie)... Gratuluję wyboru... Poza tym to było niekulturalne... Byłaś moim gościem a jak się zachowałaś?... Takie macie zwyczaje?... Jezu... Kim Ty jesteś w ogóle?... A zresztą nie chcę wiedzieć. Wystarczy mi to, co zobaczyłam.
jak dla mnie to jest smieszne ! a kolezanki mi dobrze radzą i zawsze sie bede ich sluchac ! bo trzeźwo mysla i maja łeb na karku !
i nie wypowiadaj sie o nich skoro ich nie znasz !
Wiesz co?... Wystarczyłoby powiedzieć "przepraszam"... Ale Ty, jednak, nie czujesz jeszcze wielu rzeczy... No cóż... O Tobie to świadczy... Po co udajesz kogoś innego na ircu? Czujesz się wówczas lepsza? Tylko pamiętaj, że wszystko wraca jak bumerang. A Twoje koleżanki mi latają... Skoro Tobie z Nimi dobrze, to mi nic do tego. Tylko wiedz jedno... one Toba sterują, nie Ty nimi. Rób co chcesz, Twoja sprawa. Ale spinasz sie teraz, bo wpadłaś... I to tak głupkowato... Nie jest Ci z tym dobrze. To Twoje ukrywanie się... Zmiana nicka... Jakieś kombinacje... Mission Impossible! Z tego powinnaś się śmiać :)
internet ma duża władze wiec lepiej zminic nick niz potem miec dojebane ! i nic nie wraca jak bumerang ! trzeba dbac o siebie a nie o innych... ! a teraz mam mega polew przed kompem i w cale sie nie czuje glupio ! a kolezanki mna nie steruja bo jestem niezalezna tylko mi pomoglu dupe uratowac !
................................................................................ .................................................................... tyle mam do powiedzenia (* niepotrzebne skreślić)
Po co ta pyskówka z Twojej strony?... Chcesz się pogodzić to zapytaj co ja na to. Riposty?... Nieee, no błagam... Ty atakujesz jak zaszczuta zwierzyna... Niepotrzebnie. Ja jestem pokojowo nastawiona. Próbuję Ci coś wytłumaczyć, ale to kim jesteś (lub chcesz być) krzyczy teraz tak głośno, że nie słyszysz co mówię. Poza tym... Mnie nie jestes w stanie obrazić... Także daj sobie spokój, weź głęboki oddech... Może emocje troche opadną?
po co mam sie godzic jak sie z nikim nie kluce ! nic mi nie trzeba tlumaczyc !
emocji ja tu zadnych nie wyczuwam !
'Po co mi jest nóż, po co mi jest gnat nie potrzebne mi to żeby zdobyć cały świat , po co mam zabijać po trupach do celu na litość powiedz mi przyjacielu po co mi to. '
Oczywiście. Wiesz...? Masz rację. We wszystkim. Zwracam honor. Wygrałaś. Teraz możesz się czuć jak zwycięzca. Nooo...
No to pogratulować... Tylko, że ja nie mam sumienia ogrywać kogoś z niższej ligi, rozumiesz?... Ale bez urazy...:) WYGRAŁAŚ.
No jak już tak naciskasz no to bardzo mi milo ze wygralam ! nie musisz tego tyle razy powtarzac ja na prawdę czuje sie juz jak winner ! ;D <cwaniak2>
Mi, przede wszystkim, chodzi o to, żebyś pozbyła się jakiś dziwnych kompleksów... Dla mnie to możesz być nawet supermenem, byleby to było prawdziwe a nie na pokaz, bo ktos patrzy...Kończę to dyskusję na forum, bo zaczyna schodzić do poziomu, który uwłacza mojej godności. W razie czego wiesz gdzie mnie szukać, bo ja nie namieszałam, więc nie muszę się ukrywać po kątach... Pozdrawiam :*
ja nie mam kompleksow jestem w 100 % dowartościowana i spelniona ! i najwyrazniej Cie to zabolało ale to juz nie mi oceniac !
nie mam zamiaru uprawiać szermierki bo sie szabelki łamia buhahaa...
a kompleksy to chyba Ty masz bo piszesz o sobie jakies niestosowne historie na forum... musisz sie dowartosciowac najwidoczniej
Hee... :) Szabelki tak... Łamia się (dobra pamięć!!) :-) Jest jeszcze floret, ponoć bardziej wytrzymalszy, więc bez obaw :) A kompleksy z pewnościa jakieś mam i, być może, dowartościowuje się, ale nauczyłam się tego od najlepszej... Tobie tak dobrze to wychodzi... Lecz do czasu. Bo teraz pokazujesz jaka naprawde jesteś. I nie odpisuj juz tutaj, na forum, bo to będzie oznaczac, że mam nad Tobą przewagę, HAHA!! A Ty tego nie zniesiesz. Napisz na gadu. A! I zachowaj archiwum dla koleżanek, bo nie bedą tego widzieć jak wyjdziesz z forum. Ojjj peszek ;) Cześć. Pozdrawiam. I nie złość sie już, bo siedzisz jak na szpilkach przed kompem. Lalala :) :*