właśnie też nie wiem ale pewne jest że emitowane będą tylko 2 odcinki tygodniowo w pon o 8:40 rano do 10:55 oraz o 4:55 nad ranem we wtorek dziwna godzina powtórki. Też jestem ciekawa czy to będą powtórki czy nowe znaczy się 4 sezon Sous le soleil czyli Saint Tropez pamiętam tylko że ostatni odcinek Saint Tropez skończył się na tym jak spalił się bar Jessiki Laure i Caroline na plaży oraz że udało się uwolnić męża Jessiki z więzienia. Mam nadzieje że będą nowe odcinki wreszcie po 2 latach puszczania Saint Tropez w wakacje od tego 1 sezonu. A w te wakacje skończyła się emisja na odcinku 65 czyli ostatnim odcinku sezonu 3 Sous le soleil.Zostaje nam tylko poczekać do tego poniedziałku czyli 6 października na emisję o 8:40 rano fanie że od razu będą 2 odcinki.
no i już wiadomo od nowa puszczają 1 sezon czyli 1 odcinek i 2 szedł właśnie dzisiaj rano szkoda że nie puszczają od 4 sezonu bo 3 sezonu to już w te wakacje emitowali i znowu powtórka mam tylko nadzieje ze od czerwca znów nie wyjada z 1 odc. 1 sezonu tylko zaczną od 4 sezonu.