taki odcinek, w którym akcja miała miejsce w zimie i potworem był taki niby jaskiniowiec ubrany bodajże na niebiesko... za nic nie mogę go znaleźć i zaczyna mi się wydawać że mi się przyśnił ;) a ten odcinek najlepiej pamiętam z dzieciństwa i chciałabym go jeszcze kiedyś zobaczyć... nie wiem z której był serii, myślałam że z pierwszej czyli Scooby-Doo: Gdzie jesteś?, ale na TVP1 kończy się właśnie cała seria i jeszcze go nie było i z tego co czytałam w programie to nie będzie... mógłby mi ktoś pomóc? zimowych odc nie było tak dużo, może ktoś z was pamięta :) nie chodzi mi o odc "That's snow ghost" :)
był odcinek z lodowym potworem na Antarktydzie czy Grenlandii... okazało się że są tam złoża ropy. Taki odcinek pamiętam w zimie:)
ten odc. o którym mówisz pamiętam, ale chodzi mi o inny... pamiętam że byłą tam taka scena co scooby przejechał na nartach jedną nartą z jednej strony drzewa, a drugą z drugiej, co jest technicznie niemożliwe ;] i nosili tam takie śmieszne czapki, zwłaszcza Daphne, dlatego wydaje mi się że to odc. z którejś z wcześniejszych serii
to może o elektrycznym duchu?? większość odcinków dokładnie pamiętam w końcu to moja ulubiona bajka z dzieciństwa:D ale tej przez Xiebie opisywanej..hmm...nie bardzo:)
mnie też się wydaje, że to odcinek z tym elektrycznym duchem,. był też taki inny, o Yeti podajże, ale chyba nie o ten chodziło:)
Mój lubiony odcinek to ten co dzieje się w górach w zimie i straszył jakiś duch wysokiego napięcia :) Pamiętacie ten odcinek
wiem o który odcinek ci chodzi on był emitowany kiedyś na cn masz to link http://www.youtube.com/watch?v=sxgix6IGKJk&feature=related jest tu ten odciek lecz ze starym lektorem nie tym co był na cn jest to seria scoobby doo oo i scrappy doo
dzięki, dokładnie o ten odcinek mi chodziło! :D
jak widać, pomyliłam się, to jednak jest z serii ze Scrappy'm :)