Potrzebuję napisów do wersji serialu znajdującej się na stronie www.osloskop.net. Jeśli ktoś posiada owe napisy w języku polskim (po angielsku mam) to prosiłbym o kontakt na gg: 1199927 lub mail: deejay_pi@o2.pl. Z góry dziękuję za wszeką pomoc.
Właściwie pytanie. Czy ktoś przypadkiem znalazł może informacje o wszystkich trzech seriach wraz z odcinkami pilotażowymi bo mi się udało tylko znależć dwie pozycje zresztą cosik tu jest pomieszane. Jak wchodzę z tego miejsca tj. z wpisów na forum to w obsadzie można znależć Ironside'a a on grał w 3 serii. Mam zaznaczone jako ulubione tylko że zaznaczałem 2 serie gdzie w obsadzie był aktor grający Dagwooda a Ironside nie było. Z mojego bloga (jeszcze nie rozbudowany) można wejść tam gdzie jest w obsadzie Ironside i Dagwood (trzecia seria). A opis fabuły to tylko krótki i ogólny i to nie od filmwebu tylko dzięki forumowiczowi więc choć tyle to okej. No i pytanie czy ktoś zna całą fabułę i zakończenie trzeciej serii bo niestety nie udalo mi się obejrzeć trzeciej serii w całości :( czy Brandis zagrał w calej 3 serii czy w trakcie popełnił samobójstwo. Eh lipa.
Oglądałam wszystkie 3 serie, choć nie twierdzę, ze wszystkie odcinki, na pewno coś przegapiłam...
tak, Brandis grał w trzeciej serii, poszukaj więcej info na google, na angielskich stronach