Wyszły już dwa odcinki a tu taka cisza? Czy tylko ja z niecierpliwością wyczekiwałam premiery? I w końcu się doczekałam! Nie miałam takiej uciechy odkąd skończył się drugi sezon junjou. Siedzę przed komputerem z uśmiechem maniaka, który przeraził moją współlokatorkę. Uwielbiam postacie stworzone przez Nakamura Shungiku. Są zabawne i bardzo... ludzkie? No i oczywiście kawaii :D Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków! I mam wielką nadzieję, że będzie ich duuuużo. Ciekawe kiedy pojawi się Kisa-san i Yukina...
Ja również oglądam i jestem zachwycona. A udało Ci się to gdzie z polskimi napisami znaleźć? bo ja po angielsku na razie oglądam.^^
http://kreskowki.fani.pl/sub/yaoi/30 tutaj znajdziecie pierwsze dwa odcinki z polskimi napisami :) Tez bardzo mi się podoba nie mogę się doczekać kolejnych odcinków xD
Niby anime super i bardzo przyjemnie się je ogląda. Sympatyczne postacie, nie najgorsza kreska (wkurzają mnie tylko te twarze, jakby bohaterom ktoś przypierniczył z obu stron). Problem polega na tym, że to wszystko takie podobne do JR... Ja tu widzę pewną wtórność, chociaż to dopiero trzy pierwsze odcinki, więc nie ma co się nastawiać :). Mam nadzieję, że będzie ok!
Ah, ten uśmiech yaoi-maniaka wymalowany na fejsie :)
aaa tam kreska, jak plot jest beznadziejny to i kreska nie pomoże xD poza tym sensei jest na pewno przystojniejszy niż ten z jr lol
hmmm...więc tak... jako że JR uwielbiam to to też mi się spodobało :P aczkolwiek Ritsu Onodera cały czas mi się kojarzy z Hirokim xP w ogóle on i Takano przypominają mi parę HirokixNowaki :P tak właśnie jak mówiła Kikimora_3 - widać że się powtarza ale co tam ;) idę oglądać dalej ;)
Obejrzałam wszystkie dostępne odcinki i jestem zachwycona :D Również zauważyłam pewne podobieństwa pomiędzy tę historią a JR
ale to mi nie przeszkadza :) i z niecierpliwością wyczekuje następnych odcinków !
Anime boskie :D Kreska podobna, bo autor ten sam. Nie będę od niego wymagać, żeby zmienił styl rysowania. Sekai-ichi Hatsukoi póki co jest cudne i mam nadzieję, że takie pozostanie ;)
PS Muzyka też świetna :D Bardzo lubię ending i (co jest miłym zaskoczeniem) nie ma w nim pluszaków, w przeciwieństwie do Junjou :)
a ja jestem ciekawa czy będzie druga seria, bo wątek pomiędzy główną parą rozwija się dość pomału, a zostały z nimi jeszcze tylko 4 odcinki, bo 4 odcinki, są przeznaczone na dwie inne pary a całe anime ma 12, a tu jeszcze nie było spraw łóżkowych :(
ugh...ja chcę kolejne odciinki! T_________T końcówka OVA mnie rozłożyła na łopatki <wciąż ma na mordce uśmieszek>
Kurczę, bardzo miło się to ogląda, tym bardziej, że od JR zaczęła się moja miłość do yaoi i fajnie jest zobaczyć coś od tej samej autorki. Denerwuje mnie jedynie to, że postaci są do siebie strasznie podobne... Takano na przykład do złudzenia przypomina Nowakiego, a Ritsu znów Misakiego... Ciężko się połapać kto jest kim tak naprawę, chociaż szalenie mi się to anime podoba.