Nie lubie gdy zapycha się ramówkę badziewiem a ten serial z połudnowej ameryki takim serialem jest i dlatego daję mu najniższą notę , kto jest ze mna może się wpisywać tutaj.
A czy chociaż obejrzałeś odcinek serialu?
Moim zdanie to nie jest gniot, ale zupełnie nowy typ telenowali, gdzie nie występuje piękna i naiwna bohaterka zakochana ślepo w paniczu Fernando, który sam jest głupi, ale przystojny z super mięśniami. Tutaj mamy do czynienia z wieloma wątkami, a bohaterzy bardziej przypominają prawdziwych ludzi. Serial zawiera różne gatunki filmowe, nie ogranicza się do romansu. Ty chyba nie widziłeś prawdziwych gniotów jak Maria z przedmieścia itp!!! Gdybyś choć trochę interesował się kinem południowo-amerykańskim zauważyłbyś ilu świetnych aktorów z powodów finansowych musi grać w telenowelach. Weźmy np Marchewę z "Miasta Boga". Widziałam tego aktora w serialu "Barwy grzechu" w roli medium opętanego przez kolejne bładzące się duchy czy demony. ten serial był fatalny. Sekret Laury należy do seriali z wyższej półki więc nie kładź każdego serialu południowo-amerykańskiego do szufladki z napisem "badziewie", bo są one na różnych poziomach. Badziewie to np Sidłą miłości!!!
sorry za literówki w niektórych wyrazach!!!Powinno też być bohaterowie a nie bohaterzy, ale sie za bardzo zapędziłam w pisaniu.
zgadzam sie z Tobą absolutnie,mimo,że nie oglądam jakoś szczególnie "sekretu laury",ale...
seriale z Ameryki Południowej reprezentują zupełnie inny poziom niż te meksykańskie,typowe,łzawe telenowele emitowane najcześciej na TVNie, gdzie bohaterowie wyglądają jak lalki a wnętrza są zrobione z dykty...
natomiast w takich serialach jak "sos mi vida", "sekret laury". "młodzieńcza miłość" czy "zbuntowany anioł" mamy do czynienia nieraz z bardzo szanowanymi aktorami teatralnymi(sic!),z wątkami pokrywającymi się z realnością,z dużą dawka niezłego humoru i naprawdę świetną grą aktorską!!w serialu młodzieńcza miłość można tez wsłuchać się w świetną muzykę(David Bowie,Air i wiele innych) a aktorzy grający w owych serialach występują także w bardzo dobrych filmach!
tyle mojego.pozdrawiam!
masz rację. gagi w argentyńskich serialach pojawiają się częściej niż w innych produkcjach z tego kontynentu.
Uwarzam ze serial jest świetny. Bohaterowie nie wyglądaja idealnie jak w tych serialach obok których kładziesz "sekret laury". Serial jest super, pokazuje jak jego bohaterowie walczą z sektą i wogole jest w nim tyle tajemnic i zwrotów akcji. Ty chyba na serio go ani razu nie wiedziałeś. Na przyszłość radze zapoznać się z jakąś produkcją zanim wstawisz jej bezmyślną ocenę.