PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204784}

Sekret Laury

Culpable de este amor
2004 -
8,0 116  ocen
8,0 10 1 116
Sekret Laury
powrót do forum serialu Sekret Laury

recenzja 8/10

ocenił(a) serial na 8

Ktos po mysli ze chyba zglupalem ze pisze taka recezje i to tego jestem facetem.Sekret Laury uwazam za swietna tenelowele ktora bardzo mnie zaskoczyla sposob pozytywny nie jest to zupelnie inny gatunek tenenoleweli jak mozna ogladac czasem na naszych ekranach tu nie ma ze wszycy sie kochaja zdradzaja pan ma dziecko sluzaca ktos jet wiezeniu mo ktos kogos wrobil panie ktore rywalizuja ze soba o tego jedynego .Sekret Laury trzyma w napieciu powiem ja odebralem ten fil jaka argetynskego sensacje sa zbrodnie sekta ktos powie zeto glupie jaks sekta co wierzy w tygrysa ale nie sie nie zgadzam sekty sa wsiecie a oni to wszystko wierza serial inytygi kazdy odcninek oglada sie dobrze jet tu milosc ale jest tak reklamowana jak w i innych tenelowelach. Serial przypadl mi do gustu uwazam ja za najlepszea tenelowele jaka widzialem moja ocena to 8

kinoman85

wcale nie zglupiales to naprawde swietny serial .i rzeczywiscie nie ma w nim tych beznadziejnych watkow typu biedna dziewczyna nagle staje sie bogaczka wszystkie talenowele sa na jedno kopyta i juz w pierwszym odcinku wiadomo jakie bedzie zakonczenie , a ten serial jest naprawde wyjatkowo tajemniczy i ciekawy pozdrawiam

kakapati

Zgadzam się!Telenowela jest inna,nie mam nic do komediowych.Ale na taką
właśnie czekałam.Ciekawy wątek...i tejemnice:)Mrrr...I ten boski Agustin!