Seks w wielkim mieście

Sex and the City
1998 - 2004
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 81227
7,8 17 krytyków
Seks w wielkim mieście
powrót do forum serialu Seks w wielkim mieście

Szkoda, że to koniec!!!!! 6 seria jest zdecydowanie najlepsza!!! Najbardziej zadziwiła mnie Samantha!!!! Na ostatnim odcinku normalnie się popłakałam !!!

użytkownik usunięty
alethea

Ostatnia częśćjest najwspanialsza, po tylu trudach każda z nich znajduje swoją upragnioną miłość. Ten serial to nie tylko sex jak można stwierdzić po tytule, to dążenie do spełnienia w miłości. Gdyby nie te zaskakujące, piękne zakończenie można by było stwierdzić, że serial jest pusty. Ale wręcz przeciwnie! Daje nam wszystkim kobietom wiarę w znalezienie tego jedynego. Żebyśmy się nie przejmowały trudnościami lecz szły dalej dumnie z podniesioną głową, a miłość nas sama znajdzie. -jak Big znalazł Carrie!!!

Ps. Zdecydowałam się pisać maturę natemat kobiety wspólczesnej, w swojej wypowiedzi nie omieszkam wspomnieć o naszym serialu.
Więc piszcie wspólczesne kobiety!

ocenił(a) serial na 10
alethea

Mi się płakać chce. :(
Kocham ten serial, jestem od niego uzależniona. Znam każdy odcinek każdej serii właściwie na pamięć.

ocenił(a) serial na 10
Sighma

To tak samo jak ja Jak dostalam od meza cala serie dvd w grudniu 2006 tak do dzis ogladam niemal co tydzien. Uwielbiam ten serial.

mystic20_2

Hmm... Chyba też go sobie obejrzę, mimo iż jestem facetem i nigdy nie widziałem ani jednego odcinka. Po pierwsze to produkcja HBO, którą uwielbiam za wszystkie widziane przeze mnie seriale, a po drugie może w ten sposób choć o drobinę przybliżę się do odpowiedzi na pytanie, które tak bardzo nurtuje wszystkich mężczyzn. - Co w tych Waszych główkach siedzi? ;)

ocenił(a) serial na 10
alethea

Co prawda jeszcze 6 sezonu nie oglądałam ale za to co do tej pory widziałam należy się 10 punktów i widzę że pewnie będzie jeszcze lepiej.... już cieszę się na oglądanie;-)