Szkoda, że to koniec!!!!! 6 seria jest zdecydowanie najlepsza!!! Najbardziej zadziwiła mnie Samantha!!!! Na ostatnim odcinku normalnie się popłakałam !!!
Ostatnia częśćjest najwspanialsza, po tylu trudach każda z nich znajduje swoją upragnioną miłość. Ten serial to nie tylko sex jak można stwierdzić po tytule, to dążenie do spełnienia w miłości. Gdyby nie te zaskakujące, piękne zakończenie można by było stwierdzić, że serial jest pusty. Ale wręcz przeciwnie! Daje nam wszystkim kobietom wiarę w znalezienie tego jedynego. Żebyśmy się nie przejmowały trudnościami lecz szły dalej dumnie z podniesioną głową, a miłość nas sama znajdzie. -jak Big znalazł Carrie!!!
Ps. Zdecydowałam się pisać maturę natemat kobiety wspólczesnej, w swojej wypowiedzi nie omieszkam wspomnieć o naszym serialu.
Więc piszcie wspólczesne kobiety!
Mi się płakać chce. :(
Kocham ten serial, jestem od niego uzależniona. Znam każdy odcinek każdej serii właściwie na pamięć.
To tak samo jak ja Jak dostalam od meza cala serie dvd w grudniu 2006 tak do dzis ogladam niemal co tydzien. Uwielbiam ten serial.
Hmm... Chyba też go sobie obejrzę, mimo iż jestem facetem i nigdy nie widziałem ani jednego odcinka. Po pierwsze to produkcja HBO, którą uwielbiam za wszystkie widziane przeze mnie seriale, a po drugie może w ten sposób choć o drobinę przybliżę się do odpowiedzi na pytanie, które tak bardzo nurtuje wszystkich mężczyzn. - Co w tych Waszych główkach siedzi? ;)