Mam prośbe, czy ktoś mógłby mi napisać jak owy serial się skończy? I przy czyim boku bohaterki znajdą szczęście?:)
Serial kończy się tak: Carrie w końcu ma dość Paryża, czuje się samotna, nierozumiana, po kłótni z Petrovskym próbuje dogadać się w recepcji hotelu, ale oczywiście mając marne pojęcie o francuskim, nie bardzo jej to wychodzi. Upuszcza swój szczęśliwy naszyjnik 'Carrie' i w tym momencie do hotelu wchodzi Mr. Big. Ta zobaczywszy go zaczyna płakać, opowiada mu całą sytuację, w końcu spacerują razem, w środku nocy, po Paryżu i w końcu Carrie prosi Biga, by ten zabrał ją do domu.
Charlotte i jej mąż Henry (Żyd, prawnik, który pomagał jej przy rozwodzie z pierwszym mężem) próbują adoptować dziecko, po wielu trudnościach dostają list z informacją, że dostaną dziecko z Chin.
Samantha spotyka się z młodym, początkującym aktorem, który z jej pomocą zaczyna robić zawrotną karierę. Któregoś razu S. postanawia pójść do chirurga plastycznego w sprawie operacji powiększenia biustu, a lekarz wykrywa guza. Okazuję się, że Samantha ma nowotwór, przechodzi przez chemię, traci włosy, a Smith cały czas ją wspiera. W końcu wyjeżdża na plan zdjęciowy do Kanady na 2 miesiące. Wraca niespodziewanie i mówi Samanthcie, że wrócił, żeby jej powiedzieć, że ją kocha. Ona odpowiada mu, że znaczy dla niej więcej niż inni mężczyźni.
Miranda na nowo schodzi się z ojcem swojego dziecka, Stevem. Przeprowadzają się na Brooklyn, co dla niej jest ogromnym poświęceniem. Odwiedza ich matka Steve'a, która zachowuję się dziwnie i syn zawozi ją do szpitala. Okazuję się, że miała lekki udar i ma zaniki pamięci. Miranda postanawia, że teściowa zamieszka razem z nimi i się nią opiekuje.
Na sam koniec Carrie dzwoni telefon, na wyświetlaczu pokazuję się "John" i w ten właśnie sposób poznajemy imię Biga. Oznajmia kobiecie,że sprzedaje dom w San Francisco i wraca do NY.
Super. Dziękuję bardzo za tak szczegółowy opis:). Ciesze sie, że Carrie jest z Bigiem, od poczatku miałam nadzieje, że będa razem^^. Ale, że Samanta sobie znajdzie kogoś z kim będzie chciała ułozyć sobie życie i kogo pokocha(no bo wynika, że kocha:)? To mnie miło zaskoczyło:)
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję;*.
miss rain , znasz może tytuł i wykonawcę kawałka który leciał na sam koniec ostatniego odcinka , jak carrie rozmawiała z bigiem przez tel .
Wczorajszy, czyli ostatni odcinek będzie powtarzany na Comedy Cenral w sobote (26.07.08r). Nie wiem dokładnie o której godzinie, bo zaczynają się powtórki ok. 24:55 a to będzie chyba 3 odcinek więc ok. godziny 1:50.
tak w ogole. Tzn mozesz zobaczyć film myśle, że jak narazie to ejst ostatni odcinek czyli ślub carry ;)