PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38885}

Seks w wielkim mieście

Sex and the City
1998 - 2004
7,6 80 tys. ocen
7,6 10 1 80258
7,5 20 krytyków
Seks w wielkim mieście
powrót do forum serialu Seks w wielkim mieście

NAJLEPSZY ODCINEK

ocenił(a) serial na 10

poszukuję odcinka, w którym Charlotte bierze ślub z Harrym, dawno tak się nieśmiałam, chętnie obejrzę jeszcze raz :)
jak coś wiecie, to proszę dajcie znać :)

użytkownik usunięty
saraya_2

na pewno był to szósty sezon, ale który dokładnie odcinek to nie jestem pewien. poszukaj na stronie hbo ;)

ocenił(a) serial na 9

Ślub Charlotte jest pod koniec odcinka 8 sezonu 6 (The Catch się zwie owy odcinek)

ocenił(a) serial na 10
hotaru84

Dzięki za podpowiedź :)

saraya_2

to prawda ten odcinek był najśmieszniejszy ;)

użytkownik usunięty
Ines82

ej ines zapomniałaś?!?! miałaś przysłać do mnie prokuratore z oskarżęniem na 3 krzesła elektryczne i powieszenie ze względu na znieważanie pustej księżniczki co to innym w dupy może właźić ale inni w jej to nie... gdzie te obiecane SWAT 4, czołgi,al-kaida?!.. hahah żal sory za offtopic w temacie ale musiałem coś napisać do ines_82(udawajcie jakby mnie nie było- to chyba nie problem nie?)kobieto wiedziałem że mnie o nic nie oskarżysz bo jabyś przyszła z czymś takim do sądu to by cię poważali za niepoczytalną(w sumie masz pare chorób psychicznych) ale to byłoby apogeum głupoty nawet w O DZIWO w twoim wykonaniu.... to był ostatni mój post do ciebie by uświadomić ci twoją głupotę i tyle....

o mój Boże znowu ty debilu skończony :) zamknij jadaczkę bo w końcu się doigrasz palancie. Masz straszny problem ze soba znowu nieproszony otwierasz swoją mordę a nawet nikt cię nie prowokował, widzę że twoja psychika jest w opłakanym stanie :) A co do oskarżenia, wystraszyłeś się kundelku i to bardzo ahahaha bo ty wlaśnie taki jesteś cykor nad cykory,pewnie cały czas sikałeś w lózko ze strachu skoro aż tak cię to przejęło ech nie mogę jakie to tumany po tym świecie chodzą.
Zakompleksione to, bez inteligencji, bez kultury bo rodzice nie potrafili nauczyć, a potem takie cos idzie w świat i staje sie pośmiewiskiem ludu, a jedyny jego cel to obrażenie i wyzywanie każdego kto nie zgadza się z jego zdaniem. Nawet to coś zaczyna mnie zaczepiać w wątku w którym nawet nie wprowadziłam z nim żadnej dyskusji, w wątku który dotyczy zupełnie czegoś innego. Ech mimo wszystko takim ścierwom jak ty życzę szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego i spojrzenia na swoje denne zachowania z perspektywy.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

widzisz pajacu, ja wiem że ciebie trzeba traktować trochę inaczej niż innych :) i wiem że wielu spraw nie jesteś w stanie zrozumieć, w tamtym temacie po mojej opinii która w ogóle nie było skierowana do ciebie zwyzywałeś mnie od kurw dziwek szmat, potem powieliłeś to kilkakrotnie. A teraz posłuchaj szmato bo do człowieka to ci jeszcze dużo brakuje! Zamknij swoja jadaczkę bo jak jej nie przymkniesz to to się dla ciebie źle skończy !
Debil ma pretensje że mu na argumenty nie odpowiadałam komuś ko wyzywa mnie od najgorszych tylko za to że lubię jakis film, albo nie zgadzam się z jego poglądami, mam odpowiadać na argumenty ?! Ogarnij się dzieciaku bo cie szlak niedługo trafi. Nigdy nie groziłam ci krzesłem ani ABW ale rozumiem że w tym popapranym twoim mózgu mogło dość do urojeń, ja tylko napisałam że wytocze przeciwko tobie postępowanie za zniewagę pod moim adresem. I zamknij morde bo może znowu zachce mi się to zrobić.

Ines82

dziś zgłaszam do filmwebu zablokowanie i wyrzucenie ciebie z tego portalu, bo mimo że filmweb usuwa tematy gdzie mnie notorycznie obrażasz, to w nowych pod moim adres robisz to samo, masz coś nie tak z mózgiem ty popaprany psycholu, takich jak ty powinno sie izolowac od ludzi.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem