Serce Clarity

Luz Clarita
1996 - 1997
7,7 1,3 tys. ocen
7,7 10 1 1309
Serce Clarity
powrót do forum serialu Serce Clarity

... Spośród wszystkich tych telenowel (tych Esmeraldów, Śluz Marijów, Fiorelów i Aniołqw) ta mi się jedynie podobała. Oglądałem to z kolegami iśmy lecieli za tą Claritą (jak to dawno było :)). Wspomnienia :)

Bruce_Lee

Jak to szło w tv to ja miałem 12 lat i też oglądałem...fajne nawet to było...:P :) pozdro

GrEgOr86

A moaj mama nie pozwoliła mi tego ogląać razem z babcią :D bo mówiła, że to niebezpieczne, bo przybrany ojciec clarity powiedział, że jeśli jeszcze raz coś zniszczy, to ją odda do sierocińca :D

moorland

haha też to oglądałem, głównie dzięki babci, teraz sie przyznaje ale wtedy oglądanie telenoweli to był obciach:) pamietam jeszce wenezuelską pogarde i inne meksykanskie hity jak maria z przedmiescia, oczywiscie esmeralda, paulina, cristina hehe to były czasy
:)

Bruce_Lee

hehe :) a myślałem że tylko ja wciągałem się przez Babcie w telenowele

ocenił(a) serial na 10
Bruce_Lee

Ojjj Luz Clarita góruje!!Nie pamiętam żeby moja babcia to oglądała,ale za to ja nie opuściłam chyba żadnego odcinka.Rewelacja

marta_m352

kiedy to w tv emitowali byłam w przedszkolu ale ta telenowela właśnie dzięki babci najbardziej mi w pamięci zapadła ;)

ocenił(a) serial na 9
otma_x1917

Pamiętam że to było na TVP regionalnej...

Bruce_Lee

Pamiętam, że wszystkie dziewczynki zaczęły robić sobie dwa kucyki właśnie przez Claritę :D ale niestety z telenoweli mało pamiętam