PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=799120}
7,4 10,0 tys. ocen
7,4 10 1 9986
6,0 2 krytyków
Seven Seconds
powrót do forum serialu Seven Seconds

dobry serial ale po co ...

użytkownik usunięty

.... byla ta scena z tym murzynem udajacym muzulmanina powiedzcie mi po co takie gówno bylo potrzebne w tym serialu?

ocenił(a) serial na 8

Skąd pomysł. że udawał? Rodzina chłopca też udawała chrześcijan?

użytkownik usunięty
titi

??

ocenił(a) serial na 8

Niejasno się wyraziłam?

użytkownik usunięty
titi

tak nie jasno
wytlumaczysz ta scene ktora nie miala kompletnie miejsca tylko ze trzeba bylo ja wstawic bo tak jest poprawnie politycznie??

ocenił(a) serial na 8

Nie będę nic tłumaczyć, pytam tylko, dlaczego uważasz, że koleś UDAWAŁ muzułmanina? Według Ciebie nim nie był? Teraz jest jasno?

użytkownik usunięty
titi

nie wiem czy bylale ta scena byla kompletnie nie potrzebna
zwyczajnie przez ta pieprzona poprawnosc polityczna ktora nam narzucaja wrzucili ta scene zupelnie niepotrzebnie bo ona nic nie wnosila do serialu

ocenił(a) serial na 8

W filmach jest masa rzeczy, które nie wnoszą nic namacalnego i służą choćby pokazaniu bohatera. Ciebie nie wkurzył fakt, że dali scenę niezwiązaną z filmem/niepotrzebną, tylko że w tej scenie był muzułmanin. Gdyby była scena, że ten sam gość kupuje sobie wełniane skarpety, nie zgłaszałbyś zastrzeżeń.
Tak na marginesie, definicja poprawności politycznej jest nawet w Wikipedii. Przeczytaj, polecam.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8

Czyli dobrze myślałam, problem z muzułmanami. O, i jeszcze z lewakami. Musi Ci być ciężko…

użytkownik usunięty
titi

yhy

użytkownik usunięty

pedal muzumlanin zly policjant murzyn
dziekuje za uwage ocena jest jaka jest bo zapowiadal sie swietny seril

ocenił(a) serial na 8

O tak, był świetny. Tak jak się zapowiadał.

użytkownik usunięty
titi

bylby swietny gdyby nie scena z dupy z arabusem

ocenił(a) serial na 8

On był Arabem? Chyba Ci się pomyliły filmy. Żadnego Araba tam nie zauważyłam.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8

Och, nie denerwuj się, misiu. Po prostu się pomyliłeś. Nie udawał muzułmanina, nie był Arabem i nie o bezużyteczność sceny Ci chodziło. Trochę sporo tych pomyłek, ale na przyszłość po prostu nie pisz po drinku.
Buziaczki.

użytkownik usunięty
titi

on po prostu zmienil wiare taka tera moda

ocenił(a) serial na 9

Pewnie po to, aby pokazać, że brat Brentona (żołnierz) ma w dupie wszelkiego rodzaju religie i nie da się do nich przekonać. Chrześcijaństwa nie akceptuje po tym, co się stało z jego bratem, mimo, że żyli w bardzo religijnej rodzinie, a Islam go brzydzi z oczywistych powodów.