Ale z każdym kolejnym odcinkiem robi się coraz bardziej nużący i irytujący. Chodzą po tych korytarzach, robią dziwne miny i nic z tego nie wynika.
Skoro jest tak dobrze to czemu jest tak źle.. można by rzec. Niestety ludzie wabiący pozostałych że to produkcja podobna do Black Mirror robią dużą krzywdę temu serialowi. Pomysł ogólnie ciekawy ale realizacja tego przez 7 odcinków (tyle obejrzałem do tej pory) pozostawia wiele do życzenia.
Dla mnie to "współczesny" Orwellowski "1984" (wiele znalazłem wspólnego) z elementami "Black Mirror")
Jakby wynikalo tak od razu to bys napisal pewnie, ze serial przewidywalny i nie potrafia zbudowac napiecia. Otoz to jest przeciez kwintesencja tego serialu, ze chodza po korytarzach i niby wiesz gdzie ida, ale czujesz sie zagubiony razem z nimi...
Co kto lubi. Ja nie mam tyle czasu i cierpliwości, żeby przez 4 godziny oglądać ludzi chodzących korytarzami. Zaraz ostatni odcinek i pewnie dowiemy się wielkie zero, bo będą kręcić drugą serię.
Dla ludzi ktorzy ogladaja tylko tv i cztaja gazety czyli jedna strona barykady i nic innego nie znaja ten serial moze wydawac sie WooooW,.Prawda jest taka ze nie takie experymenty ONI prowadza na ludziach,zgadzam sie ten serial to nuda
To był jeden z powodów dlaczego jak bardzo odstawialem ten serial na później. Po obejrzeniu całości nadal mam koszmary xd