Będzie się działo :D
Ayaz jest zły na Okyu, że mu nic nie powiedziała o otrzymanej propozycji. Seyma podejrzewa, że Derin kocha się w jej sąsiadce, jednak chłopak wszystkiemu zaprzecza i uwiarygadnia swoje słowa pocałunkiem. Sibel i Ilker organizują przyjęcie dla wszystkich bliskich znajomych, by ogłosić im niezwykłą nowinę… Ayaz i Mete informują swoich pracowników o sytuacji firmy i wstrzymaniu czasowo prac… Wciąż zły na Derina Ayaz wraz z Mete udaje się do mieszkania mężczyzny, gdzie znajdują zaskakujące nagrania. Ayaz podczas wspólnej kolacji daje Derinowi jeden dzień na usunięcie się z ich życia. Nieoczekiwanie gaśnie światło i znika nie tylko mężczyzna, ale również Seyma i Okyu. Co gorsza nigdzie nie ma po nich śladu…
Chusteczki jeszcze się dzisiaj przydadza. Ayazek jeszcze bedzie dudlal. Ilker stanął na wysokości zadania. nawet się dziś wydał przystojny.
jak tylko Ilker pojawia się na ekranie, to od razu się śmieje :D wystarczy sam wyraz jego twarzy :) a jak jeszcze w dodatku odwalają coś z Emre to już w ogóle
...pocałunek trwał raptem 2 sekundy ^^ a potem Derrin nagle walnął: "Zaśniemy razem przytuleni"? :D Czyżby kolejny romantyczny impotent? :D
jeszcze idiotka liczy na to że on pierwszy zadzwoni, niedoczekanie twoje kobieto!
Ayaz przed 5 laty... :D jaki cwaniaczek...
Mete: "Ayaz balował z cudzoziemkami" - dziewczyny! Ja w tym widzę szansę dla nas! może się załapiemy...:D
Poza tym, chyba im się coś pomyliło. Ile ten Ayaz ma lat? Skoro 5 lat temu już był po studiach i długo pracował w tamtej firmie... to co on jest po 30?
Oyku zawodzi... a biedna Burcu siedzi i słucha. Ona to ma anielską cierpliwość ^^
fuj fuj co ten popapraniec robi :O najpierw wiazd na chate, dotykanie poduszki, zdjęcie. dafaq?
O cholercia... Mete zaraz oczy wyjdą z orbity... jakie przerażające spojrzenie :D wytrzeszcz... jest jeszcze piękniejszy niż zwykle :D
hehe świetny odcinek co nie :D
A Mete przestał w końcu zamulać, wywija tą pałką jak rasowy dresiarz.
jeszcze tylko dres, łańcuch na szyi, tatuaż już ma i od razu jest panem ulicy :D
nooo :D śledził i nagrywał Oyku, co za oblech .
masakra, psychol rodem z horroru... Jakbym takiego spotkała na ulicy to chyba bym w gacie narobiła... :p
Oyku nie jest w centrum uwagi więc siedzi z nosem spuszczonym na kwintę :P egoistka :D
ale ona się beznadziejnie zachowuje... stroi fochy i psuje wszystkim zabawę :)
No jak nic pipa w grochu:)) Niech się załaduje w beczkę po śledziach i popłynie do tej Italii bez wioseł:))
no nieźle, ostro było, a Derrin i te jego spojrzenia :O takie miłe spotkanie skończyło się masakrą
mnie tylko zastanawia jak Derrinowi udało się w ciągu kilku sekund uprowadzić dwie laski :P
no zdolny chłopak jest, nie powiem :D ja za to jestem ciekawa jak Oyku przez rok się nie zorientowała że ktoś za nią łazi, i w dodatku ją nagrywa XD
Im lepiej ją poznaję tym mniej mnie to dziwi, że się nie zorientowała. Cała Oyku ^^