Mistrzyni zaniemogła, więc pozwoliłam sobie wejść dzisiaj w jej buty.
Opisu odcinka nie ma, bo nie znalazłam... :P
Zamiast przekonać do siebie dziadków to ci odstawiają szopkę i robią ich w wała. Tak, teraz na pewno go polubią :P
to chyba taki dzień... ja straciłam pierwsze 25 minut, bo w piekarni była kolejka ^^
na początku odcinka nic się nie działo, było pokazane jak przyjechali dziadkowie :p
Bulent i Mete postradali zmysły.. widocznie to u nich rodzinne.. tylko Burcu jedyna rozsądna w tej rodzinie ;)
Ale Ayazowi ładnie w tym płaszczyku mmmmmm :D
A swoją drogą w tej Turcji panują dziwne zwyczaje. Dziadkowie mogą sobie rozkazać wnuczce że ma się z nimi przeprowadzić na wieś czy gdziekolwiek indziej. Przecież to jest dorosła kobieta a najpierw matka rozkazuje jej jak nastolatce a potem jeszcze dziadkowie.
też mnie to zdziwiło... ale chyba to jakaś fikcja nie wierze, że tam tak jest naprawdę :P
Nie zapominajmy że to jednak kraj muzułmański i inna kultura niż ta nasza, może tam rzeczywiście tak jest :D Turcja jest postępowa, co z resztą widać w serialu, bo inaczej sobie ten kraj wyobrażałam, ale widocznie takie tradycje też tam są.
ahhh, zakupy mnie poniosły i nie zwróciłam uwagi na czas ;)
jednakże bardzo mi miło źe ktoś prócz mnie lubi zakładać tematy, więc krokodylico89 mianuje Cię moim oficjalnym zastępcą ;ddd
Już się zmartwilam że przestałas zakładać tematy. Tak jakoś smutno jak nikt nie komentuje odcinka na bieżąco :D
No właśnie ten smutek był druzgoczący ^^ aż musiałam sama założyć temat :D
....chociaż mi się nie chciało :P
Dobrze że to zrobiłaś. Ja się jakoś nie odważyłam. Juz sobie nie wyobrażam odcinka bez tych komentarzy :))
prawie rytuał :D
nie no, do tyłu trochę z odcinkami jestem i się zagapiłam ;(
ale od poniedziałku będzie już ok ;)
no ja też się zmartwiłam, że wątku nie założyłaś. Faktycznie tak smutno się ogląda bez czytania na forum :P
ajj, już myślałam, że sobie odpuściłaś ten serial :p
...no poszli na całość z tym całowaniem w szyję :D
ale teraz znowu wszystko wróciło na właściwe tory. Siedzą i tulą się jak emeryci :P
5 pocalunkow na 33 odcinki to mega przegiecie by bylo Allah by zstapil z nieba
Ayaz mnie dzisiaj rozczarowuje. Zachowuje się jakby był miękkim ch***m robiony :P
dlaczego ? :D
wgl to mi się go szkoda zrobiło jak powiedział, że nie ma nikogo i nie obchodzi matki, to naprawdę przykre ;((
...jak sobie przypominam bezczelnego Ayaza z pierwszych odcinków i widzę tę popłakującą ciapę, co się tuli do Mehmeta to nie wierzę, że to ten sam człowiek ^^
Ale i tak bym go schrupała :P
No wiesz co, kazdy ma chwile słabosci. Ja sie wzruszyłam. Chciałabym przytulic Ayazka:))) A poza tym to on juz taki jest. Mnie tez sie nie podoba ze jest na kazde skinienie OYKU no ale co jak taki durny zamysł miał scenarzysta.
Nie zdziwię się jak zaraz Oyku wymyśli, że znowu zaręczy się z Mete ^^ tym razem dla dziadków :P
I nawet jak by dziadkowie sobie tak życzyli to bym zostawiła męża i dzieci i pojechała z nimi na wieś. Tak trzeba i już !