Nowy odcinek tuż tuż ;>
Mete odwiedza Seymę w więzieniu i oferuje jej pomoc, jeśli ta przystanie na jego warunki… Mężczyzna udając skruszonego zostaje na nowo przyjęty przez grupę przyjaciół. Producent Beril zakochuje się w Ayazie i robi wszystko, by nastawić Oyku przeciwko mężczyźnie. Składa nawet propozycję współpracy Mete. Mężczyzna jednak odmawia, ma swój własny plan. Wykorzystując swój spryt i Seymę na nowo zdobywa zaufanie swojego otoczenia. W międzyczasie Onem przynosi Oyku dobre wieści ze świata mody. Tymczasem Mete zaczyna na nowo rozdawać karty, począwszy od szantażowania Ayaza…
aborcja to chyba u nich nie jest tabu. jak pmyslicie czym melepeta bedzie szantazowal Ayaza
Turcy pokazują to co im pasuje i kiedy im pasuje,a jak im nie pasuje to cenzurka i już :)
Ale logike mają pokręconą,nie ma co
Tylko on jeden wie,co mu chodzi po tej melepeckiej głowie.
Dziś żal mi Seymy.
Ja bym się nie zgodziła na aborcję
Też mi jej żal...
a w ogóle to aktorka grająca Seymę gra wg mnie najlepiej z całej ekipy :D
Zgadza się. Aborcja to u nich coś jak wizyta u dentysty. Mają duże społeczne przyzwolenie na to.
Niestety nie :) Turczynki często w ogóle nie stosują antykoncepcji. Unikają antykoncepcji hormonalnej, bo to ingerencja w organizm... a gumek nie używają, bo faceci marudzą.
Wolą usuwać :)
odcinek bez fochów oyku to odcinek stracony.
oyku już zaczyna swoją dziecinną zemstę... co jej odbiło?!
Zachowała się wrednie,Ayaz jej załatwił pracę bo musi zarobić dla ojca,a ta jeszcze mu na złość robi.
widzę, że robienie Ayazowi i Oyku niespodzianek bez powodu to norma dla nich... Dlaczego nikt nie zrobi niespodzianki Burcu czy Sibel i Ilkerowi?
Oni mają obsesję z tymi niespodziankami. Co za dużo to nie zdrowo. Czasem mam dość tych wiecznych niespodzianek,dali by już spokój,nudne to się robi
dokładnie ! też mam dość tych niespodzianek :ddd w normalnych życiu by takie coś nie wypaliło, wiem, że to serial ale przesadzają :p trochę normalności niech powróci.
Ja też mam ich dosyć... Na początku to rzeczywiście było słodkie i urocze... ale ile można? To takie nierealne. Nikt nie żyje niespodziankami przez cały czas... Ja to nawet bym tak nie chciała ^^ Bo to staje się męczące na dłuższą metę i nie cieszy. Można rzygać tęczą jak się jest tak bombardowanym niespodziankami :P
Dziwna jest ta 'miłość' Oyku... jeśli zgadza się na celowe zadanie bólu ukochanej osobie. Nie pomyślała barania głowa, że może go zranić? Nie rozumiem tego...
nie no oyku już przesadza w tej swojej "zemscie", jak mogła rozbić butelkę na głowie ayaza ?!
znowu jest nieznośna;(( czasami nie chce mi się oglądać Sezonu właśnie ze względu na pustą i tępą Oyku, na szczęscie koniec już blisko.
kto??
eh szkoda mi tej seymy, aborcja straszna rzecz... Dziwne, że to pokazują, widocznie islam dopuszcza?
czy ktoś tutaj oglada Guzel Koylu? bo mam pytanie ;))
czy ta ciotka to nie jest żoną tego gospodarza z wąsami? (nie znam jeszcze imion, sorki)