Nowy odcinek tuż tuż ;>
Mete odwiedza Seymę w więzieniu i oferuje jej pomoc, jeśli ta przystanie na jego warunki… Mężczyzna udając skruszonego zostaje na nowo przyjęty przez grupę przyjaciół. Producent Beril zakochuje się w Ayazie i robi wszystko, by nastawić Oyku przeciwko mężczyźnie. Składa nawet propozycję współpracy Mete. Mężczyzna jednak odmawia, ma swój własny plan. Wykorzystując swój spryt i Seymę na nowo zdobywa zaufanie swojego otoczenia. W międzyczasie Onem przynosi Oyku dobre wieści ze świata mody. Tymczasem Mete zaczyna na nowo rozdawać karty, począwszy od szantażowania Ayaza…
W drugim sezonie okaże się,że Oyku jest wróżką albo jasnowidzem i widzi przyszłość w snach.
Co oni już nie wymyślą...
czasem mam wrażenie, że to serial fantasy..
o co tej meral chodzi, co z tego, że Oyku mieszka z Ayazem, przecież nawet z nim nie sypia więc z czym ma problem?
sama Oyku chce u niego zostać.. aż się zdziwiłam :d
matka mogłaby jej nagadać żeby zmądrzała wreszcie i przestała zachowywać się jak dziecko, zamiast czepiać się jej mieszkania u Ayaza (wieczna dziewica Oyku nawet nie wie co to sex).
Ahhh zapomnialam, to sama Meral zrobila z niej wieczne dziecko x
Oyku zachowuje się jak dziecko bo wszyscy traktują ją jak dziecko,zwłaszcza jej matka. Jak słysze te teksty,wracaj do domu,nie rób tego,idź tam - to coś mi się dzieje. Meral zapomniała,że Oyku nie ma 12-tu lat .
Ilker jako ogrodnik :)
On jeden rozbawił mnie w tym odcinku :)))
Dobrze,że jest
Jak słyszałam jej matkę w pierwszych odcinkach, jak dzwoniła ciągle do Oyku i pytała gdzie jest. Moja mama tak się mną przejmowała kiedy miałam 15 lat a ona przecież ma 20 pare. :D
nie tylko jak dziecko, ale jak jakąś księżniczką, która jest lepsza od innych i zawsze musi być w centrum uwagi... szkoda, bo Oyku na początku taka nie byla, normalna, skromna dziewczyna, a teraz to taka cizia-mizia z zachciankami i foszkami;/
Ilker jest boski;D
no właśnie.. scenarzyści się trochę pogubili.
na początku serialu był zamysł, że oyku jest skromna, dobra, pozytywna i wszystkim pomaga.. i co z tego zostało?? fochy i egoizm. Niech wróci tamta dziewczyna..
Dopiero wrocilam do domu. O co chodzi. OYKU uderzyla Ayaza butelka? ???? Nie zartujcie ...:( ZA CO? Szelma aborcje miala a przeciez miala spasc ze schodow i stracic?? Prosze opowiedz troche :)
mieli chyba zagrać jakąś scene i Oyku powiedzieli, żeby uderzyła Ayaza, i że ta butelka będzie jakaś lekka i nieszkodliwa. Głupia Oyku dostala jednak szklaną butelkę, a że w głowie pusto i nie domysliła się, że to niebezpieczne to mu przywalila, aż Ayaz stracił łączność z ziemią. Potem się tym jeszcze chwaliła;/
Seyma usunęła ciążę w zamian za oczyszczenie z zarzutów.
I to pewnie sprawka Mete z ta aborcja w zamian za oczyszczenie z zarzutów? A to świnia. Jeszcze trafilam na moment jak Oyku gdziesz szła z Melepeta. No pewnie niech jeszcze sie przed nim płaszczy idiotka. A za uderzenie Ayaza czy na chcacy czy nie jej nienawidze jeszcze bardziej !
grali w tym serialu i miala byc taka scena 9e uderza go butelka z cukru ale przywalila mumocno
od kiedy to gejsze malują się na pomarańczowo ? makijarzystkę chyba poniosło w nakładaniu bronzera
nie no ślub trzeba zobaczyć w końcu ;d mam nadzieję, że nic już im nie przeszkodzi ;d
zaraz będzie smuteczek :ccc biedny ayazek eh ;c
udusiła bym mete gołymi rękoma.. osobiście!
jaką on m tą mordę paskudną i jeszcze taką wykrzywioną ;/ nie ocenia się po wyglądzie, ale on... masakra.
W ogóle dziwi mnie dlaczego nie wybrali do roli Mete kogoś chociaż tdochę bardziej przystojnego, może działałby na nerwy ale ale chociaż przyjemniej by się oglądało.
no niestety, patrząc nawet na to jak się zachwycają sulejmanem ze wspaniałego stulecia ;d serio nie wiem co w nim takiego przystojnego, robi jedną pseudo-zdziwioną minę i tyle
ja nie wierze... serio ? jak taki mete może uchodzić za przystojnego?!
ci ludzie oczu nie mają :d w takim razie Ayaz to jaki jest? też przystojny na równi z nim... pffff nie moge :D dziwne gusta..
Jeśli chodzi o aktora który gra Sulejmana powiedziałabym że wygląda w miarę dobrze, ale żeby przystojny jakoś bardzo był to nie widzę. :D
Z ust mi to wyjęłaś! Byłam dzisiaj w trakcie pisania, że do roli Mete mogli zaangażować aktora, który grał Bali Beya we Wspaniałym Stuleciu... ale internet mi się zawiesił na chwilę :P
Wyobraźcie to sobie :D
Mete byłby wprawdzie nadal mendą... ale za to jaką urodziwą!
O tak! Ten aktor który grał Bali Beya by się doskonale nadał. Jak dla mnie bardzo przystojny! Miło by się na niego patrzyło. :D
no bali bey spoko jest, trochę ten wąs taki śmieszny, ale przyjmijmy, że jest po prostu hipsterem xd
Widziałam gdzieś w necie zdjęcie bez wąsa, super wtedy wygląda. Jakby bez wąsa się w serialu pokazał to by furorę. :D
tak, Burak może być, przynajmniej miło by się patrzyło na te rozzłoszczone spojrzenia Ayaz vs Mete :D
iskry by leciały :pp
moim zdaniem ayaz powinien wybrać wp*erdolen*ie mete na miejscu, tak żeby glizdogon już nie wstał !
owszem, powinien... Stary Ayaz by tak na pewno uczynił. Ale nowy Ayaz (pipa wołowa) tylko patrzy ze łzami w oczach i daje się szantażować wszystkim jak leci!
w sumie to ostatnio ayazek coraz więcej popłakuje sobie :P mi to nie przeszkadza bo i tak go uwielbiam ale powinien wziąć się w garść, taki duży facet :pppp
To Oyku tak na niego wpływa. Napatrzy sie na nia i tez go bierze. Zarazila go tym infantylizmem Ojejku.
skoro oyku jak dziecko się zachowuje, więc zgodnie ze starym powiedzeniem: kto z kim przystaje, takim się staje...
dzisiaj w ogóle jak oglądałam odcinek, to za oknem jakieś dzieciaki bawiły się w dom, i praktycznie wyglądało to tak jak oyku i ayaz się zachowują, po prostu bawią się w dom