PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1718
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Odcinek 41

ocenił(a) serial na 8

Nowy odcinek tuż tuż ;>

Mete odwiedza Seymę w więzieniu i oferuje jej pomoc, jeśli ta przystanie na jego warunki… Mężczyzna udając skruszonego zostaje na nowo przyjęty przez grupę przyjaciół. Producent Beril zakochuje się w Ayazie i robi wszystko, by nastawić Oyku przeciwko mężczyźnie. Składa nawet propozycję współpracy Mete. Mężczyzna jednak odmawia, ma swój własny plan. Wykorzystując swój spryt i Seymę na nowo zdobywa zaufanie swojego otoczenia. W międzyczasie Onem przynosi Oyku dobre wieści ze świata mody. Tymczasem Mete zaczyna na nowo rozdawać karty, począwszy od szantażowania Ayaza…

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

ta Meral szczerzy sie jak glupia

mistrzyniF1

A już myślałam że pożegnamy się z nieznośną ciotką a tu taka niemiła niespodzianka.

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

u Oyku znowu prorocze sny... no ja nie mogę, posrało tych scenarzystów :pp

W drugim sezonie okaże się,że Oyku jest wróżką albo jasnowidzem i widzi przyszłość w snach.
Co oni już nie wymyślą...

użytkownik usunięty
madzik_867

czasem mam wrażenie, że to serial fantasy..

o co tej meral chodzi, co z tego, że Oyku mieszka z Ayazem, przecież nawet z nim nie sypia więc z czym ma problem?
sama Oyku chce u niego zostać.. aż się zdziwiłam :d

matka mogłaby jej nagadać żeby zmądrzała wreszcie i przestała zachowywać się jak dziecko, zamiast czepiać się jej mieszkania u Ayaza (wieczna dziewica Oyku nawet nie wie co to sex).

Ahhh zapomnialam, to sama Meral zrobila z niej wieczne dziecko x

mistrzyniF1

I znowu matka mówi dorosłej kobiecie że ma się z powrotem do domu przeprowadzić. Paranoja...

dariah

Oyku zachowuje się jak dziecko bo wszyscy traktują ją jak dziecko,zwłaszcza jej matka. Jak słysze te teksty,wracaj do domu,nie rób tego,idź tam - to coś mi się dzieje. Meral zapomniała,że Oyku nie ma 12-tu lat .

Ilker jako ogrodnik :)
On jeden rozbawił mnie w tym odcinku :)))
Dobrze,że jest

madzik_867

Jak słyszałam jej matkę w pierwszych odcinkach, jak dzwoniła ciągle do Oyku i pytała gdzie jest. Moja mama tak się mną przejmowała kiedy miałam 15 lat a ona przecież ma 20 pare. :D

madzik_867

nie tylko jak dziecko, ale jak jakąś księżniczką, która jest lepsza od innych i zawsze musi być w centrum uwagi... szkoda, bo Oyku na początku taka nie byla, normalna, skromna dziewczyna, a teraz to taka cizia-mizia z zachciankami i foszkami;/

Ilker jest boski;D

użytkownik usunięty
jasmin35

no właśnie.. scenarzyści się trochę pogubili.
na początku serialu był zamysł, że oyku jest skromna, dobra, pozytywna i wszystkim pomaga.. i co z tego zostało?? fochy i egoizm. Niech wróci tamta dziewczyna..

ocenił(a) serial na 1

zamysl tak. ale pogubili sie miedzy naiwn6scia a glupota glownej bohaterki

jasmin35

Dopiero wrocilam do domu. O co chodzi. OYKU uderzyla Ayaza butelka? ???? Nie zartujcie ...:( ZA CO? Szelma aborcje miala a przeciez miala spasc ze schodow i stracic?? Prosze opowiedz troche :)

monia198923

mieli chyba zagrać jakąś scene i Oyku powiedzieli, żeby uderzyła Ayaza, i że ta butelka będzie jakaś lekka i nieszkodliwa. Głupia Oyku dostala jednak szklaną butelkę, a że w głowie pusto i nie domysliła się, że to niebezpieczne to mu przywalila, aż Ayaz stracił łączność z ziemią. Potem się tym jeszcze chwaliła;/

Seyma usunęła ciążę w zamian za oczyszczenie z zarzutów.

jasmin35

I to pewnie sprawka Mete z ta aborcja w zamian za oczyszczenie z zarzutów? A to świnia. Jeszcze trafilam na moment jak Oyku gdziesz szła z Melepeta. No pewnie niech jeszcze sie przed nim płaszczy idiotka. A za uderzenie Ayaza czy na chcacy czy nie jej nienawidze jeszcze bardziej !

monia198923

Tak dokladnie, to sprawka krzywego Mete ;/

ona nigdy nie pomysli zanim coś zrobi ;(

ocenił(a) serial na 1
monia198923

grali w tym serialu i miala byc taka scena 9e uderza go butelka z cukru ale przywalila mumocno

ocenił(a) serial na 1
darjaa

aha to nawet ja nie wiedzialam ze podmnienili

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

od kiedy to gejsze malują się na pomarańczowo ? makijarzystkę chyba poniosło w nakładaniu bronzera

ocenił(a) serial na 1
bella93

dokladnie ten pom na obrzezach

ocenił(a) serial na 1
mistrzyniF1

bedziecie ogladac drugi sezon?

darjaa

zalezy jak sie pierwszy skonczy...

użytkownik usunięty
darjaa

evet ! :)

co za paplanina mete... uszy więdną.

a Oyku jak zwykle naiwniara, jeszcze ayaz ma Mete przepraszać, idiotyzm.

ocenił(a) serial na 1
jasmin35

no i przeprosil

ocenił(a) serial na 7
darjaa

nie no ślub trzeba zobaczyć w końcu ;d mam nadzieję, że nic już im nie przeszkodzi ;d

ocenił(a) serial na 1
bella93

sama Ojku se przeszkodzi

ocenił(a) serial na 8
darjaa

jasne ;)
dla mnie tam dalej może być ;)

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

zaraz będzie smuteczek :ccc biedny ayazek eh ;c
udusiła bym mete gołymi rękoma.. osobiście!

Boże niech ten Mete zniknie, działa mi strasznie na nerwy.

dariah

jaką on m tą mordę paskudną i jeszcze taką wykrzywioną ;/ nie ocenia się po wyglądzie, ale on... masakra.

jasmin35

W ogóle dziwi mnie dlaczego nie wybrali do roli Mete kogoś chociaż tdochę bardziej przystojnego, może działałby na nerwy ale ale chociaż przyjemniej by się oglądało.

ocenił(a) serial na 7
dariah

wydaję mi się, że wg tureckich upodobań to on może być niestety przystojny ;c

bella93

To w takim razie mają w Turcji bardzo zły gust. ;D

ocenił(a) serial na 7
dariah

no niestety, patrząc nawet na to jak się zachwycają sulejmanem ze wspaniałego stulecia ;d serio nie wiem co w nim takiego przystojnego, robi jedną pseudo-zdziwioną minę i tyle

użytkownik usunięty
bella93

ja nie wierze... serio ? jak taki mete może uchodzić za przystojnego?!
ci ludzie oczu nie mają :d w takim razie Ayaz to jaki jest? też przystojny na równi z nim... pffff nie moge :D dziwne gusta..

bella93

Jeśli chodzi o aktora który gra Sulejmana powiedziałabym że wygląda w miarę dobrze, ale żeby przystojny jakoś bardzo był to nie widzę. :D

ocenił(a) serial na 9
dariah

Z ust mi to wyjęłaś! Byłam dzisiaj w trakcie pisania, że do roli Mete mogli zaangażować aktora, który grał Bali Beya we Wspaniałym Stuleciu... ale internet mi się zawiesił na chwilę :P

Wyobraźcie to sobie :D

Mete byłby wprawdzie nadal mendą... ale za to jaką urodziwą!

krokodylica89

O tak! Ten aktor który grał Bali Beya by się doskonale nadał. Jak dla mnie bardzo przystojny! Miło by się na niego patrzyło. :D

ocenił(a) serial na 7
krokodylica89

no bali bey spoko jest, trochę ten wąs taki śmieszny, ale przyjmijmy, że jest po prostu hipsterem xd

bella93

Widziałam gdzieś w necie zdjęcie bez wąsa, super wtedy wygląda. Jakby bez wąsa się w serialu pokazał to by furorę. :D

ocenił(a) serial na 8
krokodylica89

tak, Burak może być, przynajmniej miło by się patrzyło na te rozzłoszczone spojrzenia Ayaz vs Mete :D
iskry by leciały :pp

ocenił(a) serial na 1

zeby nie beczal

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

moim zdaniem ayaz powinien wybrać wp*erdolen*ie mete na miejscu, tak żeby glizdogon już nie wstał !

bella93

Ojejku by znowu focha złapała wtedy i znow by sie nie odzywała do Ayaza tydzien.

ocenił(a) serial na 9
bella93

owszem, powinien... Stary Ayaz by tak na pewno uczynił. Ale nowy Ayaz (pipa wołowa) tylko patrzy ze łzami w oczach i daje się szantażować wszystkim jak leci!

użytkownik usunięty
krokodylica89

w sumie to ostatnio ayazek coraz więcej popłakuje sobie :P mi to nie przeszkadza bo i tak go uwielbiam ale powinien wziąć się w garść, taki duży facet :pppp

To Oyku tak na niego wpływa. Napatrzy sie na nia i tez go bierze. Zarazila go tym infantylizmem Ojejku.

ocenił(a) serial na 7
monia198923

skoro oyku jak dziecko się zachowuje, więc zgodnie ze starym powiedzeniem: kto z kim przystaje, takim się staje...
dzisiaj w ogóle jak oglądałam odcinek, to za oknem jakieś dzieciaki bawiły się w dom, i praktycznie wyglądało to tak jak oyku i ayaz się zachowują, po prostu bawią się w dom

monia198923

Ayaz płacze coraz częściej heh ;)
Ale to rozczulający widok muszę przyznać ;)

Niech się weźmie w garść i postawi Metemu, bo się daje szantażować jak dziecko małe