poniedziałek nadszedł ;D
Seyma szantażuje Mete filmem. Kobieta stawia mu ultimatum, albo zostawi ją w spokoju, albo ona pokaże taśmę Oyku. Załamana Oyku chce się odegrać na Ayazie i zaczyna przedstawiać projekty architektoniczne mężczyzny w złym świetle. W międzyczasie Burcu i Oyku oskarżają „nową dziewczynę” Ayaza o zdradę. Parze jednak udaje się wyjść z sytuacji obronną ręką. Gdy przyjaciele postanawiają się udać na targi zabawy, Seyma robi wszystko, by Ayaz i Oyku mieli możliwość porozmawiania ze sobą sam na sam. Niestety zakochani nie korzystają ze sposobności. Po targach, kiedy wszyscy rozchodzą się do domów, dwaj mężczyźni porywają Oyku, żądając za nią okup. Ayaz i Mete ruszają jej na ratunek.
Oyku chyba nigdy nie wyrośnie z tych dziecinnych zemst.. Ayaz to ma z nią przeboje :PPP
Czekam na tą cześć z targami zabaw, wtedy powinno być ciekawie :))
ps. Mistrzyni avatar pierwsza klasa :D nie można się skupić na pisaniu...nie masz litości :DDD
U Ayaza wszystko możliwe :D już kiedyś prezcież wjechał taksówką na dach co to do dla niego wyłowienie obrączki z jeziora. :D
podmieni ayazowi projekty :C
no jak tak można czyjąś pracę niszczyć ?!
strasznie mnie to wkurza...
Takiego czegoś w życiu bym nie zrobiła, mimo wszystko uszanowałabym cudzą pracę bo tak samo wkurzyłabym się gdyby ktoś nie szanował mojej.
nie spalił, potem jej się przyznał, że jej projekty schował i spalił zwykłe kartki.. musiałaś przeoczyć
dla mnie nie bo on ja zostawil bez slo wa zjasnienia. jednego dnia wyznawal jej milosc a potem zostawil i to w takim miejscu. mngl jej pow. prawe i by udawali przf Mete
Moim zdaniem niebieski mu najlepiej pasuję, jest w tym kolorze taki męski :),
Ja ją lubię mimo że czasami głupio postępuję, ale jakby się tak całkiem racjonalnie zachowywała to nie byłoby z czego się pośmiać. :D
Popieram :D Ta jej dziecinada jest nie do wytrzymania. Za wszystko sie mscic. Ayaz by jej tego nie zrobił. Nawet jakby go skrzywdziła. Kazdy kto zrani Oyku to musi dostac za swoje bo ona jest pepkiem swiata. A nawet gdyby naprawde z nia zerwał? TO CO?
W zyciu tak sie dzieje i ludzie nie wyczyniaja takich głupot.
A ja właśnie to w niej uwielbiam :D. Gdyby nie grała taką jak gra ten serial nie byłby taki śmieszny :).