poniedziałek nadszedł ;D
Seyma szantażuje Mete filmem. Kobieta stawia mu ultimatum, albo zostawi ją w spokoju, albo ona pokaże taśmę Oyku. Załamana Oyku chce się odegrać na Ayazie i zaczyna przedstawiać projekty architektoniczne mężczyzny w złym świetle. W międzyczasie Burcu i Oyku oskarżają „nową dziewczynę” Ayaza o zdradę. Parze jednak udaje się wyjść z sytuacji obronną ręką. Gdy przyjaciele postanawiają się udać na targi zabawy, Seyma robi wszystko, by Ayaz i Oyku mieli możliwość porozmawiania ze sobą sam na sam. Niestety zakochani nie korzystają ze sposobności. Po targach, kiedy wszyscy rozchodzą się do domów, dwaj mężczyźni porywają Oyku, żądając za nią okup. Ayaz i Mete ruszają jej na ratunek.
oj szkoda, bo jutro będzie super odcinek i coś extra :P
na chomiczku najwcześniej, inaczej musisz czekać na drugi dzień, bo dopiero wtedy rzucają na anyfiles.
niech jej w koncu powie prawde, bo juz naprawde za dlugo to trwa ! a mete moze dostac kulke w leb ;dd
też jestem za tym żeby jej powiedział w końcu, bo teraz to już za bardzo naciągają
a Mete może nie kulkę ale łopatą w łeb zarobi ;p
Ayaz w dzisiejszym odcinku znowu jak superbohater :D
ktoś już chyba pisał, że jest supermanem :)))
Mete jak zwykle pajac... wyszło, jak mu zależy na Oyku.. Ayaz dwoi się i troi, żeby ją znaleźć a ten tylko narzeka... i od razu dał się złapać :P
cały odcinek na plus, było nawet zabawnie :D
Mete to największa porażka tego serialu, nawet dzisiejsi porywacze byli zabawniejsi ;p
no dokładnie :p z porywaczy to pośmiałyśmy a Mete? Czy on był kiedyś zabawny?
Siedział przywiązany do tego krzesła z tak idiotyczną miną jak nigdy :P
on budzi we mnie tylko wstręt.
Mete jest śmieszny. Smieszny a zabawny to różnica. On jest smieszny i to nie jest bynajmniej komplement :D:D:D Najlepiej niech go tam zastrzela i po klopocie . :D
Dzisiaj było zabawnie ;)
Śmiałam się strasznie, gdy Ayaz kapnął się, że ta sprzątaczka to przebrana Oyku ;)))))
Ona spytała go - Dlaczego się rozstaliście?
Ayaz - A bo tak wyszło ;P
Oyku podmieniła mu projekty hahaha narysowała kulę ziemską, domki, ludzie itp. ;P;P;P
Tak jak kiedyś Ayaz podmienił oykowe projekty.
Padłam wtedy ze śmiechu, co narysował ;) dziewczynkę z kitką i inne dziecinne rysunki hahhahaha
Dziś Ayaz po czerwonym dywanie szedł ;))))
Jak na kanapie Isik opowiadała, o tym, jak Oyku podmieniła jej prezentację, to Ayaz się uśmiechnął i słodko przygryzł wargę. Słodziak ;)))))))
Oyku lubi dokuczać Ayazowi ;)) I się na nim mścić.
Ale trzeba przyznać, ze dziś miała powód.
Ayaz nawet nie wyjaśnił, dlaczego z nią zrywa. Po prostu zerwał i już. Bez sensu.
Mógł jakieś wytłumaczenie wymyśleć, a nie tak.
Ayaz dziś w NIEBIESKIM !!!! CUDNY !!!!!!! W niebieskim uwielbiam go najbardziej.
Ayaz i Oyku utknęli na szczycie karuzeli. Też bym chciała z nim tam utknąć ;))))
Porywacze byli zarąbiści. Bardzo rozgarnięci ;)
Dobre było, jak położyli na łóżku Oyku przywiązaną do krzesła buhahahahahahaha padłam
Ayaz wyłowił pierścionek buhahahahahahahahahahaha nie mogę
Ciekawe, jak ? ;P
może wykrywaczem metalu? :D
a świetne było jak się przechadzał po czerwonym dywanie, smoking, mucha, uśmiech na twarzy i krzyczące fanki dookoła [prawie jak my ;ppp]
hahahah ciekawe, skąd wziął wykrywacz metalu ;P
Ale co ja mówię, dla Ayaza nie ma rzeczy niemożliwych ;))) Kupił w kiosku :D
Kiedyś było dobre, jak Ayaz wszedł przez okno do pokoju Oyku i powiedział, że ktoś podniósł dźwigiem ;)
hahahahahahahahha
Do tej pory mam z tego nieziemski ubaw.
Ayaz na dźwigu, szkoda że tego nie pokazali, bo chyba nie wyrobiłabym ze śmiechu.
Bo te fanki to my byłyśmy ;)))
Taka kariera go czeka, jeśli zgodzi się zagrać w naszym filmie ;))))
tak, buhahahahahahahaahaaha ;)
To było genialne sceny;)
Ayaz wytarł pod łóżkiem wszystkie kurze xDDD
A Oyku wtedy nawet go nie pocałowała, ani się nie przytuliła, tylko legła koło niego i usnęła ;)))
Ja to bym się od razu uwiesiła na nim na tym łóżku ;)))
Ale Oyku ostatnio się rozkręca w czułościach
przypomniał mi się gif z tamtego odcinka :D
http://cdn.makeagif.com/media/7-10-2015/6UyDKs.gif
hahahahha boskie ;)
I wtedy spędzili razem w pokoju całą noc i nic nie było.
Nie musiał być wcale seks, ale jakieś inne czułości. A ona po prostu zwyczajnie... usnęła koło niego ;)
Razem z Ayazem na jednym łóżku ach sweet dream
A nie ma gdzieś gifu z dzisiejszego 44 odcinka? Jak Isik opowiadała, a Ayaz się uśmiechnął i przygryzł wargę? Sexy to było ;))))
Ayaz na dźwigu - nie wyrabiam hahahahahah ;))))
Isik i Ayaz w ciemnym mieszkaniu, bez światła ;)
Marzenie każdej ayazoholiczki ;)