poniedziałek nadszedł ;D
Seyma szantażuje Mete filmem. Kobieta stawia mu ultimatum, albo zostawi ją w spokoju, albo ona pokaże taśmę Oyku. Załamana Oyku chce się odegrać na Ayazie i zaczyna przedstawiać projekty architektoniczne mężczyzny w złym świetle. W międzyczasie Burcu i Oyku oskarżają „nową dziewczynę” Ayaza o zdradę. Parze jednak udaje się wyjść z sytuacji obronną ręką. Gdy przyjaciele postanawiają się udać na targi zabawy, Seyma robi wszystko, by Ayaz i Oyku mieli możliwość porozmawiania ze sobą sam na sam. Niestety zakochani nie korzystają ze sposobności. Po targach, kiedy wszyscy rozchodzą się do domów, dwaj mężczyźni porywają Oyku, żądając za nią okup. Ayaz i Mete ruszają jej na ratunek.
No dokładnie ;-)
fajnie przywalil, też bym sobie wyobrazila, że to glowa mete. Ale on jest silny, ah :-D
Wiem ze jestem upierdliwa ale gdybyscie tak mogły ze 2 zdania strescic co sie dzieje to byłabym happy :D Bo u mnie ciag dalszy kłopotow z TV zacina strasznie :((( Ale od jutra ma ktos przyjsc naprawic :D Moze chociaz final zobacze :(
Ponoc Ayaz sie z Mete bił czy cus??
grali na automacie gdzie trzeba wbic jak najmocniej, i mete przegrał z kretesem ;d nie było niestety zadnej bijatyki ;d
może by mu się odkrzywił ;dd i by wyglądał po ludzku xdd
albo by mu sie tak skrzywił że musiałby sobie zrobić operację plastyczną, może by nam wtedy innego aktora zafundowali xdd
dokladnie, to bylby calkiem dobry twist a akcji nikt by przez jakis czas nie wiedzial kim jest nowy mete, dodatkowo pojawilo by sie pare nowych przystojniakow ;dd oczywiscie ayazito by sie od razu skapnal ;d
Ahhh Szejma to jednak jest czasem mysląca. Nigdy nie patrzylam na nia jak ja czarny charakter serio :D:D
no takie deklaracje składał, wynikało że chyba się chłopak zdecyduje, a tu lipa...
hahahhahahahaha sądziłam że Oyku zagada ich na śmierć, a ona gra z nimi w karty XD
zabwany naprawdę odcinek ;dd oyku taka sprytna, ayaz taki detektyw, a porywacze półgłówki ;d
żeby odciągnąć Mete od jakiejś spółki, wiec porwali Oyku i żądają 5 milionów okupu
znowu ci przerwało ? hahahah mete z tymi debilami w jakims przetargu miał brac udział, a że mete podskakiwal, że sie nie wycofa, to wpadli na pomysl ze beda go sledzic, i wydedukowali ze oyku to dziewczyna mete, to ja porwali ;d
No niestety :((( Koneicznie musze ozbaczyc ten odcinek cały normalnie w necie ! :D
NO jak zwykle wszystko przez Melepete.
Był film o striptizerach Magic Mike (choć nie oglądałam), to tutaj jest Magic Ayaz ;))))
Swoją drogą Serkan mógłby zagrać striptizera mmmm;)
:D
http://i.ytimg.com/vi/YaLh4hOvWmc/maxresdefault.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/4a/3a/32/4a3a32311204c9b8f7741020c89a9 43d.jpg
twe życzenie jest dla mnie rozkazem ;p
hahahahah to z teledysku Hande Yener, w którym Serkan wystąpił ;)
Wygląda na tych zdjęciach trochę jak Cristian de la Fuente
Jeszcze mam pecha, bo jutro nie będę mogła obejrzeć. Mam nadzieję że w necie później odcinek będzie. :D