fajnie, dzisiaj pokaz ;)
Mete cierpi na chwilową utratę pamięci. Bulent po rozmowie z Ayazem zostaje gwarantem bezpieczeństwa Onem i Mete. Burcu jest zdruzgotana postępowaniem swojego brata. Ayaz na nowo zaręcza się z Oyku. Tymczasem Bulent w szpitalu dowiaduje się, że Mete ma guza mózgu, który wywołuje jego negatywne zachowania i pozbawia empatii. W międzyczasie Isik składa wizytę Mete i zabiera go ze szpitala… W tym samym czasie Oyku przygotowuje pokaz mody dla Amerykanów. Niestety na drodze do sukcesu stoi wiele przeszkód…
ale Oyku ładnie w tych pofalowanych/kręconych włosach;d wszyscy siedzą zadowoleni, a Oyku panikuje;)
" Tymczasem Bulent w szpitalu dowiaduje się, że Mete ma guza mózgu, który wywołuje jego negatywne zachowania i pozbawia empatii. " serio ? ale wymyślili...
" W międzyczasie Isik składa wizytę Mete i zabiera go ze szpitala… " czyzby isik zapuszczała sidła na mete ? ;o
a oyku ucieka hahahahahahahhaha jeszcze moment a przeniosa ją na oddział psychiatryczny xd
Co to za debilizmem z tym guzem zmieniajacym zachowanie METEGo?? Tylko Turki mogli na takie cos wpasc. Jeszcze zrobmy biedaczka z MELEPETy. A ja myslalam ze on zniknie :(((((
NIE DZIAŁA, nie oglądam. Wczoraj obejrzałam na necie 1 zaległy dzisiaj sprobuje nadrobic reszte. Ale se popatrze chociaz co komentujecie :D:D:D:D
współczuję! To może jakiś seansik u sąsiada?:D żartuję ;)
masakra, Melepeta jest irytujący jako zły i dobry bohater, patrzeć nie mogę na tego człowieka i te jego miny krzywe ;/
Juz ci powiem ze nawet sie przestałam denerwować na ten TV.
A MAPET SHOW nie chce byc niemila ale moze tez wyjedzie na jakies leczenie. Moze do tatusia OYKU???
w sumie coś podobnego było w grey's anatomy, jak izzy?(chyba nie pamietam imienia bohaterki ale katherine heigl ja grała) miała też guza w mózgu i widziała swojego zmarłego narzeczonego itp
Ale nie była wredna krowa dla przyjacioł chyba??? Omamy to wiem ze sie zdarzaja ale nie ze sie przyjaznie a jutro chce go zniszczyc :D
ahhahahahahahahhaha
oyku golllllll
ahhahahahahaha
prosto na policjantów
ahahahhahahaahahhahaha
Ayaz za bardzo rozpiescil Oyku ;) prawdę mówił
ale tak sloooodko ją pocałował <333
kurde nie mogłam sobie popatrzeć bo w tym czasie zabijałam natrętną osę xddd
ej co powiedział doktor zniknął mi na jakąś minutę stream ;/
"Ayaz za bardzo rozpiescil Oyku ;) prawdę mówił
ale tak sloooodko ją pocałował <333"
Właśnie, ona chciała jeszcze jakąś słodką niespodziankę.
Chyba już wystarczająco ich miała w życiu????
coś tam im oświetlenie padło, ale nie wiem do końca bo mi znów telewizor przerywa ;(
kuuurde czy oni mają tam problem ze zrozumieniem najprostszych wyrażeń po angielsku? Oyku to samo... przeciez chodzą na uczelnię, nie uczą ich tam global language?
no właśnie, przecież nie muszą nawijac biegle, ale zeby nawet podstaw nie znac?
tym bardziej że ci amerykańce nie używają jakichś skomplikowanych wyrażeń, Oyku powinna chociaż umieć się przedstawić i ogólnie coś opowiedzieć o sobie, tak samo Emre! Teraz angielski to podstawa!
jeszcze Burcu i Oyku coś tam wiedzą, może jednak za szybko ich posadzilismy ;)
Ja to matoł językowy tez ale przedstawic sie umiem. W 5 jezykach. A w szkole nawet niezle mi do glowy wchodzily jezyki , po szkole troche gorzej :(((
Rzeczywiście nasi bohaterowie nawet podstaw angielskiego nie znają haha ;)
Dziewczyny nie wiedziały nawet, jak powiedzieć tej czarnej, ze jest tu mile wiedziana You're welcome.