dzisiaj będą hulać na wsi ;>
Pokaz Oyku okazuje się sukcesem. W międzyczasie, w szpitalu Mete przechodzi trudny okres, dowiaduje się o guzie mózgu i niezbędnej operacji. Mężczyzna prosi wspierających go bliskich - ojca i Isik, by nie mówili pozostałym o jego chorobie. Wbrew prośbom Isik informuje przyjaciół o nowotworze Mete. Cały zespół odwiedza chorego przed operacją. Wzruszony Mete przeprasza wszystkich za swoje zachowanie. Oyku, Ayaz, Ilker, Emre i Burcu decydują się na wspólny wakacyjny wyjazd. Emre zaprasza wszystkich do swojej rodzinnej wsi, gdzie jego przybrana siostra Fatma ma brać ślub. Na miejscu okazuje się, że dziewczyna jest zmuszona do ślubu z mężczyzną, którego nie kocha. Grupa przyjaciół próbuje pomóc dziewczynie, gdy niespodziewanie Sibel zaczyna rodzić…
Czegoś tu nie rozumiem.Jak Mete nie wiedział,że jest chory to zachowywał się jak palant ( o czym wszyscy wiemy ) i zmienił się przez chorobę nie do poznania ( to też wiemy ) :D
A kiedy tylko mu powiedzieli ( czy też dziś powiedzą) ,że ma guza to od razu zaczął żałować wszystkiego co zrobił,choć jeszcze mu go nie usunięto,a przecież to ten guz podobno tak zmienił mu osobowość.Dziwne.
No,dobra,czepiam się :) wiem
hahaha faktycznie, duży błąd. Dla mnie szkoda, że tak to wytłumaczyli, bo Mete zasługuje na karę, a nie współczucie, a teraz penie Oyku będzie nad nim jojczyć ;(
nowy odcinek tuż tuż...
na pewno będzie zabawne jak sibel zacznie rodzić xdd ilker pewnie zemdleje albo coś w tym stylu ;D
oglądałam wczoraj fragm z tego odcinka jak ayaz z oyku tańczy
i ayaz nawet w stroju wieśniaka wygląda ponętnie ;ddd
co za dramat... ja nie mogę.. teraz wszyscy bohaterowie będą przeżywać..
czy tylko mi nie szkoda mete??
Oczywiście,że nie tylko tobie.Mnie wcale go nie szkoda i nigdy nie będę się nad nim użalać jak pozostali.Najpierw zły Mete,a teraz nagle ni z gruchy ni z pietruchy grzeczny i kochany Mete. ŻAL
dla mnie to jest niepojęte, że ktoś kto zmusił dziewczynę do aborcji może jeszcze liczy na współczucie! Masakra!
mi też nie, ale w sumie to nie dziwie im się ;) bo ja też miałam koleżankę która zrobiła mi świństwo, i z którą nie utrzymuje już kontaktu, ale jak mnie najdzie na wspomnienia czasami to siedzę i myślę ;ppp
ale z was znieczulice ;p mi tam go trochę żal ;p no kurde to nie jego wina, że guza miał ;p naciągane to bo naciągane z tą całą niby wyłączoną empatią itp. ale jeżeli to prawda no to bez przesady ;ppp zobaczymy przez najbliższe odcinki czy rzeczywiście ten cały guz był przyczyną czy już taki jest ;p
siostra mleczna – osoba płci żeńskiej wykarmiona piersią tej samej kobiety co ktoś drugi ale nie spokrewniona z nim
no dziewczyny jak można tego nie wiedzieć ;ppp mega często się to pojawia w książkach lub filmach które dzieją w poprzednich epokach ;pp na pewno jakieś oglądałyście lub czytałyście ;p
hahah biedaki... podziwiam za wytrwałość :D
na ich miejscu to bym od razu wróciła do Stambułu.. choćby z buta :ddd
jednego nie rozumiem, przciez ta Isik wróciła chyba do ex, to bylo jeszcze jak udawali z Ayazem, a teraz wielkie uczucie z Mete?
może nam wycięli moment zerwania, poza tym w sumie to ten jej ex chciał do niej wrócić a ona się wahała więc może po prostu nie wyszło i doszli do wniosku, że skoro zaczęła "opiekować" się mete to będzie to logiczne, że ex wypadł z obiegu ;d albo się jeszcze pojawi xdd
czy to są kolesie w spódnicach którzy tańczą w stylu hula ??? czy mam już jakieś zwidy?!!!??
hhahahahahahah padłam !
Ilker w kamizelce i z bronią wyglądał prawie jak rambo :D :D
trochę się nudzę, jakoś mnie nie zainteresowała akcja z pomaganiem Fatmie.. chociaż jest zabawnie momentami :)