dzisiaj będą hulać na wsi ;>
Pokaz Oyku okazuje się sukcesem. W międzyczasie, w szpitalu Mete przechodzi trudny okres, dowiaduje się o guzie mózgu i niezbędnej operacji. Mężczyzna prosi wspierających go bliskich - ojca i Isik, by nie mówili pozostałym o jego chorobie. Wbrew prośbom Isik informuje przyjaciół o nowotworze Mete. Cały zespół odwiedza chorego przed operacją. Wzruszony Mete przeprasza wszystkich za swoje zachowanie. Oyku, Ayaz, Ilker, Emre i Burcu decydują się na wspólny wakacyjny wyjazd. Emre zaprasza wszystkich do swojej rodzinnej wsi, gdzie jego przybrana siostra Fatma ma brać ślub. Na miejscu okazuje się, że dziewczyna jest zmuszona do ślubu z mężczyzną, którego nie kocha. Grupa przyjaciół próbuje pomóc dziewczynie, gdy niespodziewanie Sibel zaczyna rodzić…
ale takeigo pomidora swiezo z krzaczka tez bym sobie zjadla
;d
chociaz nie pryskane xdd
kurde myslałam, że na tej wsi będą lepsze akcje ;D nic nie pobije akcji z 17 odcinka i walki o pilota ;)
co oni mają z tymi selfie w tym serialu? taka moda w Turcji, matkooo :D
oyku ma nawet kij do selfie czy jak to się tam zwie :P
wydaje mi się, że jest modne wszędzie ;pppp
aczkolwiek już robi się to nudne... teraz u niektórych dzień bez selfie to dzień stracony xd
do nas jak raz Rumuni przyjechali na wymiane, to też było tylko: selfie! selfie! ;p
no do nich moda na selfie mogła dotrzeć trochę później więc się tym teraz najbardziej ekscytują xd
dokładnie :D
hahhahhaa, wiedziałam że to zdjęcie zawita u ciebie na avatarze ;p
tak samo jak u mnie :D chyba że akurat mam ochotę na zdjęcie, ale rzadko się to zdarza
u mnie nie ma czegoś takiego jak ochota na zdjęcie hahaha ;)
robię jak już muszę, np. ustawiamy się wszyscy do zdjęcia;) ale i tak kombinuję za kim by się tu przykidrać, żeby mnie nie bylo widać ;)
hahahah :D
mam tak samo jak wy :D
a myślałam że jestem sama :D
jak zdjęcia... to tylko do dowodu czy innych dokumentów :P
nawet te do dokumentów to koszmar:) a wygląda to tak:
no proszę głowkę jeszcze w lewo przechylić, no i prooooszę się usmiechnąć, no co Pani taka smutna, no dalej! proszę patrzeć na moją rękę, o tu! no niechże się Pani uśmiechnie! No to które zdjęcie wybieramy? (tak jakby to mialo znaczenie skoro i tak na wszystkich wyszłam beznadziejnie -.-)
KOSZMAR:D
bo Oyku pewnie myslała (aż do odcinka w którym Sibel urodziła), że pewnie w kapuście znajdzie albo bocian jej pod same stópki przyniesie ;D
Dziś nieźle się uśmiałam ;)
Jak jechali autem do wsi
Oyku - Ale ta mapa pokazuje inaczej.
Ayaz - Może trzymasz ją do góry nogami XDD
Ayaz nawet przebrany za wieśniaka wygląda jak model ;)))
Pękałam ze śmiechu, jak ten dziadek kazał Ayazowi, Emre i Ilkerowi przekopać całe pole ;)
Ich miny buhahahahahahaha
Ayazowi łopata nawet nie chciała wejść ;) A co mówiąc o całym polu ;)
Oyku i Ayaz w stodole - mmm, już miałąm nadzieję na coś gorącego na sianie ;)
Tak jak w naszych wizjach ;)
Ale gdzie tam, pocałował ją w szyję i wpadli Burcu i Emre. I po wszystkiemu.
Ayaz w tych liściach na głowie buhahahahhahahahahaha ;)
Przeczuwałam, że Sibel może urodzić na tej wsi.
Gdzie to kobicie w 9 miesiącu fundować takie akcje ;)
Oyku i Burcu jak przezywały ;) Zresztą faceci też ;)
Jeszcze mnie rozbawiło, jak przyleciała Fatma i mówi, że położna nie przyjdzie, bo jest w innej wsi u krowy ;)))))
A przerażony Ilker "To moją żoną miałaby się zajmować kobieta, która odbiera porody u krów ?!"
xDD
Ayaz w tych liściach na głowie przypominał mi królika z opadniętymi uszami ;)
Aayz ma jeszcze takie ładne usteczka. No słodki zajączek ;)