dzisiejszy dzień w końcu nadszedł! ciekawe jak wyjdzie ostatni odcinek tego sezonu, miejmy nadzieję że lepiej niż poprzednie ;pp
Po wielkiej niespodziance, Ayaz i Oyku rozpoczynają planowanie ślubu. Jednak pomysłów i pomocników jest tak wielu, że trudno im się zdecydować. Niestety, nie obchodzi się bez kłótni. Onem i Meral dodatkowo dorzucają oliwy do ognia. Mete zaczyna nową relację z Isik, jednak czy na pewno związek z Seymą jest dla niego sprawą skończoną? Sibel i Ilker przeżywają kryzys w związku, a ich kłótnie osiągają apogeum… Tymczasem dzień ślubu Oyku i Ayaz nadchodzi wielkimi krokami…
nie no myślę, ze skoro ostatni to będzie spoko :d
dopiero teraz jakoś doszło do mnie, że to koniec :pp
smutno mi nawet :(
będzie mi brakować ich wygłupów, wspólnych chwil ayaza i oyku...
mimo, że końcowe odcinki nie wyszły genialnie to serial całościowo bardzo fajny :D :D
na pewno będę dobrze wspominać..chyba mnie wzięło na sentymenty hehe :D :D :D
na razie nic ważnego się nie dzieje :D
przygotowania przedślubne,zakupy i takie duperele :p
no i ayaz przymierzający garnitury.. przyjemny widok :D :D
ogólnie są bardzo słodcy dziś :) :)
moglaby zostac jego dziewczyna wyobraz sobie tureckie namietne pocalunki Mete i Myszy
brak słów na debilkę Oyku. To wcale nie jest zabawne to co ona wyrabia. Ayaz nie zrobił nic złego, a ta i tak focha strzeliła i całą winę zwaliła na niego. Popierniczona księżniczka.
Nie oglądam odcinka ale widzę że Oyku znowu fochy ma. To się chyba nigdy nie skończy. Założę się że cały drugi sezon spędzi na fochach. Jak nic nie zrobią z jej postacią to ja odpuszczam
to jest już naprawdę niesmaczne. Jak można się tak zachowywać. Jak dobrze że to już ostatni odcinek.
ale cliffhanger... przecież i tak wiadomo, że w końcu powie tak, ile razy można to przeciągać! nudny odcinek, moim zdaniem zupełnie nie mieli pomysłu na finał i wymyślili coś takiego na ostatnią chwilę...
typowy pies ogrodnika,
poza tym co za ciota z mete, czemu nie zaprzeczył temu ?
Właśnie też się zastanawiałam dlaczego się nawet nie odezwał. Szkoda mi było Isik, w sumie to ją polubiłam.
już mi się nie chce pisać jak mnie oyku dziś irytowała bo szkoda mi nerwów :ppp
odcinek też nie należał do najlepszych ale już trudno :ddd
dobrze, ze w końcu doszło do tego ślubu :P
ceremonia ładnie zorganizowana, oyku też ładnie wyglądała :)
Ayaz jako pan młody.. eh marzenie, wyglądał fantastycznie, wzroku nie mogłam oderwać, cudny, cudny, cudny . :D :D
no i w sumie to współczuje ayazowi, jak on się czuć musiał jak ona tak milczała... wszyscy się patrzą a ta nic eh :dd
a co do tej 'bomby' na początku drugiego sezonu to może ona dotyczy Mehmeta i jego śmierci? On chyba już leciał z powrotem na slub Ayaza i może jakieś turbulencje i boooooooom. Onem i Ayaz w rozsypce.
oooooooooo, świetny pomysł :D !! nie wpadłam na to :P
kto wie?
chociaż to by było zbyt drastyczne jak na początek drugiego sezonu nie sądzisz?
mówią, że w drugim sezonie ma nie być żadnych dramatów i będzie bardziej lekki.
hmmm ciekawe o co chodzi :pp
bo wiadomo, ze ślub wezmą i będzie podróż poślubna we Włoszech.
to już pewne :D
tak piszą ludzie z turcji :)
poza tym będą kręcić odcinek we włoszech-wiec chyba miesiąć miodowy :P
no i widziałam gdzieś zdjęcia jak podpisują dokumenty itd... więc ślub będzie na stówę :)
podobno byl jakis mroczny obrazek promujacy 2 sezon... ale pojawilo sie duzo glosów że został zrobiony przez fanów. Podobno oficjalne proma maja byc dopiero od 20 sierpnia.
Znacie tytuł piosenki, która leciał, gdy cała ekipa przyjechała po Oyku pod dom w dniu ślubu? Jest genialna, od kilku tygodni ją znam, bo widziałam tę scenę już wcześniej i strasznie mi się podoba, ale nie wiem jaki tytuł.
Widzę, że odcinek Was nie zachwycił.
A mnie osobiście odcinek finałowy podobał się.
Dużo bardziej mnie zaciekawił niż słaby odcinek 50 , i szczególnie bardzo słaby odcinek 49.
Rozśmieszyła mnie akcja z zaproszeniami. Ayazek jak się zdenerwował haha ;)
"Jak Ayasz?" XD
A potem "Te czereśnie są tak wielkie jak moja głowa" hahahaha ;P
Albo jak narysował czereśnię, a Oyku myślała, że to arbuz hahaha ;)
A potem, jak grali w tenisa. Ayaz znowu oberwał od Oyku - tym razem piłeczką tenisową w głowę ;)
To już kolejny raz, jak Oyku znęca się nad nim fizycznie.
Oyku, jak płakała nad tą książką xDD
Boi się, że Ayaz kiedyś ją zostawi.
Jeśli Oyku się nie zmieni, to nie zdziwiłabym się, gdyby Ayaz naprawdę kiedyś ją zostawił.
Dobrze Meral nagadała Oyku.
Ale dziecinna i bujająca w obłokach Oyku oczywiście się obraziła i wyszła.
Potem Ayaz też już nie wytrzymał "na początku twoje kaprysy były zabawne, ale teraz są nie do zniesienia".
Oyku oczywiście poczuła się dotknięta, a on jej tylko prawdę powiedział.
Ślub - zachowanie Seymy i Sibel oraz Ilkera to jedna wielka żenada.
Jak tak można w ogóle psuć komuś dzień ślubu ?!
Oyku zastanawiająca się na ślubnym kobiercu, czy powiedzieć "evet" - tyle miała tych wizji, że ja już nie wiedziałam, która jest prawdziwa ;)))))
Tutaj jest strona z newsami o Sezonie na miłość (pewnie część z Was już ją widziała)
http://sezonnamilosc.blogspot.com/
Na ask.fm wyczytała, że Serkan rzekomo jest katolikiem (ale niepraktykującym).
http://ask.fm/kirazmevsimiPL
Tutaj jakaś dziewczyna odpowiada na różne pytania związane z Sezonem na miłość.
Cytuję:
"Jaką wiarę wyznaje Serkan? Jest katolikiem? Czy tak jak Ozge wyznaje islam? ;-)
Czytałam artykuł, w którym Serkan powiedział, że jest katolikiem, ale nie praktykującym.
Nie mam 100% pewności czy to, co przetłumaczyłam jest poprawne, dlatego mogę się mylić :) "
Czytałam wszystkie komentarze :) Mam nadzieję ,że puls wykupi drugi sezon , na pewno będę oglądać :)
Czego oczekuje w drugim sezonie :
1. Zmiany Ayaza na chama bezwzględnego .( sek* z Oyku ) MARZENIE :D
2. Zmiany Oyku NA bardziej rozumną
3. Mete+ Isik -powinni zostać parą (ślub+ dziecko)
4. Shejma -- powinni dodać kogoś nowego (ślub+dziecko)
5.Meral + Bulent
6.Emre Burcu ( ślub + dziecko)
7. Sibel i Iker w końcu zgoda
8. Oldżaj też powinien mieć kogoś , może jakiegoś chłopaka? :D
9. Chciałabym też żeby więcej wątków było pokazane w biurze.
Oprócz zmiany zachowań aktorów , chciałabym ,żeby było MNIEJ sytuacji typu :
1. Ktoś się pojawia i znika...gdzie wcześniej nie było wspomniane nic o tej ,czy innych osobach..
2. zmiana mebli w kilku odcinkach i ubrań w ciągu kilkunastu minut? gdzie pokój Oyjku ani razu nie zmienili...
3. Fryzura nieśmiertelna Ayaza.
4.dziwne wątki typu ,że nagle Oyku i Burcu chodzą na studia , tzn że Oyku studiuje i pracuje ? już nie pamiętam kiedy ta szkoła w którym odcinku sie pojawiła..
5. urywanie wątków..
6.spanie w makijażu?...
7.Pmiętam sytuacje że Oyku wysłała sms do Ayaza , żałowała i powiedziała że może zdążę zanim On odbierze , nagle puka do drzwi buhahaha ( to gdzie Ona mieszka ?) jak często pokazane było że jedzie się do Niego autostradą...
8. Obrzezanie małego , Panowie chcieli imprezę nagle Mete wszystko zorganizował , zdążyli się wyszykować kupić prezenty itd.
"3. Fryzura nieśmiertelna Ayaza" - on nawet, jak wstaje rano, to ma idealną fryzurę hahahahaha ;)
"1. Zmiany Ayaza na chama bezwzględnego "- ooo :D
Ja bym chciała, żeby Ayaz był bardziej stanowczy wobec Oyku, żeby tak jej nie ulegał i żeby ją przywołał do porządku. Ale bezwzględny cham? Nieeee ;)
Chociaż może dopiero wtedy Oyku by otrzeźwiała i zmieniła się ;P
Niechby pobył tym chamem, ale tylko kilka odcinków ;)
A potem znowu dobrym Ayazem. Dobrym, ale bez przesady, też jak trzeba bardzo stanowczym i konsekwentnym.
.
"Sek* z Oyku" - wszyscy na to czekamy i nie wiem, czy się doczekamy :D