To znowu Ja :D
Wygrany przez spółkę Önem i Ayaza przetarg, przyczynia się bezpośrednio do powstania kolejnych problemów między Öykü a Ayazem.
Öykü podejrzewa, że cała ta wygrana Önem to jedno wielkie oszustwo.
Ayaz nie może uwierzyć, że jego matka byłaby zdolna do czegoś takiego, dlatego postanawia osobiście zbadać tę sprawę.
Önem wprowadza się tymczasowo do mieszkania Öykü i Ayaza.
W domu panuje dość napięta atmosfera.
Przysłowiowej "oliwy do ognia" dolewa jeszcze pewien artykuł zamieszczony na łamach prasy.
Mimo reakcji przyjaciół, Mete nie zamierza trzymać się z dala od Naz.
Nowy biznes İlkera i Emrego coraz bardziej zaognia stosunki między Sibel i İlkerem.
źródło telefora justyn173
Ile piżam ma ta Oyku? Na każdą noc inna ;)
Ayaz śmiesznie ją zaczepiał stopą pod kołdrą ;) Kołdra się tak fajnie uniosła ;)
Pewnie miał nadzieję, że Oyku minie obraza i będą łóżkowe szaleństwa, ale nie.
Jakie Ayaz miny zrobił zawiedzione na samym końcu haha :D
ja już się nie ogarniam w tych scenach ;D
zaś z tego co pamiętam, to kiedyś Oyku miała kilka piżam na zmianę ;)
haha ;)
Ja tu dziś pisałam - ileż ciuchów mają Oyku i Ayaz?
Szczególnie Oyku.
Ile ona ma tych ubrań???
I ileż razy dziennie ona zmienia makijaż? ;)
Oyku kładzie się spać w make-upie, żeby Ayaz (przed snem i rano po przebudzeniu) nie doznał szoku, gdy ją zobaczy bez niego ;))
Ja nie wiem, co będzie z tą poszewką na poduszce.
Teraz chociaż Oyku ma większy dom to i garderobę ma dużą, bo zawsze się zastanawiałam jak to jest w jej szafie kilka sukienek i innych ubrań a ona ciągle w czymś innym chodziła ;)))
Te ich przekomarzanie było fajne.
"Nie mogłeś zasnąć ? Czekałes na mnie?"
"Nie książka była interesująca "
Całkiem inaczej ogląda się z napisami.
Czyli Ayaz nie chce, żeby Oyku była właścicielką Atlantis. Nie wierzy , że jej się uda.
"Całkiem inaczej ogląda się z napisami"
Też tak sądzę.
A na live to człowiek siedzi i nic nie wie.
Nawet, jak są jakieś śmieszne dialogi czy zdania, to nie rozumiem i nuda.
Wyjątkiem jest wasz Kiralik ask, bo rzekomo tam nawet po turecku ogląda się ciekawie ;)
Bo jak Umuś gra spojrzeniem to Ci nawet rozumienie języka niepotrzebne;)))
A spojrzenia Defne i Umusia ;)))))))))))) miodzio
I to jaki...... coś mnie za bardzo irytuje ta II seria sezonu, może dlatego, że zamiast wymyślić jakieś inne zaskakujące wątki oni poszli na łatwiznę i zaczęli wojnę Onem i Oyku plus Ayaz, który musi tak naprawdę wybierać ...... a dlaczego nie pociągnęli wątka w stronę Oyku i Ayaz przeciwko Onem .......drażnią mnie coraz bardziej ;) oby naszego Kiralik tak nie spieprzyli w II serii o ile będzie ;)
Nie kiralik jest I serią , podobno miało być 20 odcinków I serii ale na stronach tureckich coś pogadują, że I seria ma mieć 25 odcinków. Pisali też, ze KIralik miał być takim serialem : " zapchaj dziurą" bo czekają robią II serię innego , a okazał się hitem ;))))
Teraz jest taka zamiana ról: Oyku wydaję mi się teraz bardziej dojrzalsza i trzeźwiej myśląca niż Ayaz :D
Kawałek tłumaczenia 54 odcinka :D
Oyku w wannie :D
https://youtu.be/INNL7eevCkk
oraz scena w aucie i przy minibusie
https://youtu.be/dGMg9WuFQZI
Druga cześć filmiku podobała mi sie najbardziej.
hahhaha jaka Oyku jest śmieszna w tej wannie, gdy tak śpiewa sama do siebie i jeszcze z tymi nausznikami ;)
tak śmiesznie kręci główką haha ;)
Scena przy minibusie boska haha ;)
Powinno być takich więcej
Dokładnie :D
Najfajniejszy tekst Ayaza
"Byłem we Włoszech pare dni i moje usta mówia w tym jezyku rowniez tu " ha ha
"Spotkałem tam miłosc mojego zycia i poszlismy do hotelu " ha ha
A Oyku odchrząkneła
Genialne.
Brakuje mi tego tłumaczenia,bo odcinek nabiera innego znaczenia i jak sie skleci w całosc to nie jest nawet taki zły.
"Spotkałem tam miłosc mojego zycia i poszlismy do hotelu " ha ha
A Oyku odchrząknęła"
A wtedy jaką Ayaz zrobił minkę ;)))) Cudo :D
Jak dotąd w 2 serii było kilka super momentów
- pierwsze spotkanie w Rzymie Oyku i Ayaza
- scena w pociągu
- noc poślubna
- ayazowa poduszka (aaaach :D)
- scena nad basenem ("Oyku Dincer, Oyku Dincer")
- Oyku śpiąca na kanapie (Ayazek zaniósł ją potem do łóżeczka :D)
- scena na łóżku (z książką i ze stopą :D)
- scena w wannie
- scena przy minibusie
O czymś zapomniałam? :D
Nie wiem ,bo nie ogladałam poprzedniego odcinka ha ha i narazie nic mi nie przychodzi do głowy
Właśnie.
Sałatki w osatteczności nie było.
A nożyczek też nie zaliczam, bo w zasadzie nic nie pokazali.
Zamiast pokazać ucięcie nożyczek, to ucięli scenę :D:D
Powinno być, że Ayaz przeciął jedno ramiączko i pocałował ramię Oyku i popatrzyli na siebie lubieżnie.
A w następnej scenie leżą rozebrani i przytuleni do siebie i Oyku mówi, ze zaczęła rysować projekt, ale straciła dużo czasu ;))
Tak mi się marzy :D
Z ust mi wyjęłaś tę scenę ;))) a w zasadzie z klawiatury...... też mi się marzyła ta scena w Twojej wersji ;))))
Merhaba Siostry ;)))
Chyba nam wszystkim właśnie tak marzyłą się ta scena, ale nagrali jak nagrali ;(
Merhaba, Margoargo ;)
No szkoda,ze to wycieli,bo pokazuja i tak calkiem odwazne sceny ( jak na nich) a z tym nie wiem jaki problem mieli.
Moim zdaniem ta scena Oyku kapiacej sie w wannie była odwazna.
Na teleforach dziewczyny pisały, że Oyku ma na sobie cielisty stanik w scenie w wannie.
Ja się niczego takiego nie dopatrzyłam.
One chyba mikroskopu używają ;)))
Ich dokładność mnie przeraża;))))
Nawiedzone do n-tej potęgi;)))
Zamiast jak my kontemplować boskość Serkana i wymyślać dla niego super scenariusze, to one widzą jego rozstępy, plamy z potu ;))) hahahah skupiają się na pierdołach ;)))
Turcy odważne sceny robią poza granicami swojego kraju ;))) patrz Włochy w Turcji się krygują jak panna na wydaniu ;))))
hahahhahaha ;)
Akurat do zauważenia tych rzęsisk i cieni na powiekach nie trzeba lupy czy mikroskopu.
To się samo rzuca w oczy :D
Faktycznie w II serii mają tak przerysowane te makijaże, że zdzierżyć nie można .... zwłaszcza Oyku i Seyma ;)))
Spadam Siostry, bo ta klawiatura mnie wykończy ;)))
Trzeba wezwać serwisanta ;)))) Serkan to to nie jest, ale też brunet ;)))) wieczorową porą ;))))
http://www.dailymotion.com/video/x3bb5vf
Patrzcie jak w tureckim The voice trenerzy zamiast zajmować się uczestniczką przez minut bawią się dzieckiem i rozmawiają między sobą...jakieś jaja :D. A uczestniczka stoi i nic nie rozumie, bo to Ukrainka.
P.S.Ten Murat jest super hot :)
Ale wytulili jej to dziecko :D
http://showtime.pl/162/12_zdjec_ktore_udowadniaja_ze_zycie_zaskoczy_cie_w_najmni ej_spodziewanym_momencie
O masakra, w szczególności ten obrazek z cheeledrekami :D
O takich dygresjach powinnyśmy tu dyskutować
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/O+g%C5 %82upotkach+%29%29%29%29,2698874
Jakby Serkan był jurorem w The Voice, to każda uczestniczka miałaby nadzieję, że Serkan na jej występie się odwróci, i że ona dostanie się do jego drużyny ;)))))
No i pewnie wszystkie tancerki chciałyby tańczyć w jego videoklipach ;)
I niejedna piosenkarka chciałaby z nim zaśpiewać w teledysku ;)
Duet z takim ciachem mmm ;)
Znowu płynę torami wyobraźni hahaha ;)
Wy już obsadziłybyście Serkana we wszystkim ;))))
Aktor, piosenkarz, model ........ super bohater ;)))))
Cholera ............ klawiatura się na mnie znowu obraziła ;))) NIech to gęś kopnie ;))))
hahaha bo Serkan jest tak cudny, ze pasuje do wszystkiego haha ;)
Niedobra klawiatura. Sprzęty potrafią być wkurzające
Może Serkan niech ci ją spróbuje naprawić ;)
On jest wszechstronnie utalentowany ;)
Wyobrażasz sobie? - przychodzi do Ciebie serwisant Serkan z narzędziami, cokolwiek to znaczy ;)