Zakładam nowy "stary" wątek ,bo poprzedni zrobił kaboom :D
Vanesso mam do Ciebie prośbę.
Pamiętasz tą piosenkę co dalam tego linka z odcinka 36 w tym barze?
Chodzi za mna a nie umię jej nigdzie znaleść.
Mogłabys zapytac dziewczyny na teleforum?
Moze one beda wiedziały co to za piosenka.
Z góry bardzo dziekuję :D
Niestety Ja też muszę opuscic Naszą imprezę i udac sie do krainy snu.
Zycżę słodkich z ciasteczkami tureckimi snów :D
ja też już będę zmykać. Impreza była super - w doborowym towarzystwie :D
Serek i ja idziemy już spać ;)))
Dobranoc :D
Hello Siostra widze odpoczywasz od nas ;))) hahha
Pewnie Ci Serek po imprezie nogi przyległ i wstać z łóżka nie możesz hahaha ;)))
Wpadłam tu napisać, że wczoraj jak byłam i fryzjera leciała w radio piosenka Antka i powiem Wam Siostry od razu przypomniała mi się Twoja piosenka ;))))
Zaraz padniesz :D
Ja też byłam wczoraj z chłopakami u fryzjera i też leciała ta piosenka ha ha.
Mialam podobne skojarzenia.
Normalnie telepatia jak nic :D
hahah chyba byłyśmy w jednym czasie u fryzjera hahah w innych miastach.... i te same skojarzenia .... tak telepatia jak nic ;)
Rzeczywiscie od czasu jej urodzin po Vanessie ani słychu ani dychu.
Pewnie Serkan tak się w niej zakochał,ze postanowił zabrac ja ze soba do Turcji,.
Hahah i jak się Vanessa dorwie do netu to nas będzie pozdrawiać ze Stambułu i przesyłać selfie z Serkanem ;))) tylko, żeby jej Ozge oczu nie wydrapała ;))) trochę się tym martwię ;)))
"Pewnie Serkan tak się w niej zakochał,ze postanowił zabrac ja ze soba do Turcji"
buhahahhahahahha ;) to byłoby piękne ;)
MonicaVeronica65 na teleforum dalam super filmik :D
https://youtu.be/O5chxY0xiJ8
Miodzio :D
Ja tez no Barisek zaśpiewał nawet ładnie ;))) i bisował, co popularność robi ;))) oddalam się w ramiona księcia snu ;)))) dobranoc Siostra tureckich snów ;)))
Niezmiernie mi miło, że gdy słyszałyście piosenkę Smykiewicza, to przypomniała Wam się moja piosenka :D
Ja mam tak samo - jak teraz słyszę "Pomimo burz" Antka, to myślę o swojej piosence hahaha :D
Merhaba, Siostry :D
Czytam Wasze posty o mnie, które pisałyście pod moją nieobecność i mam ubaw, śmieję się ;))))
Widzisz tu nie da się tak łatwo zniknąć.
Jak wroci do Nas Mistrzyni i Paula to dopiero będa miały niezły ubaw,bo o nich to juz teorie spiskowe były pisane ha ha
Ten filmik MonikiVeroniki "Kochaj mnie, kochaj" jest super ;)
Zachwycił mnie totalnie :D
Jej filmiki zawsze są fajne, ale ten szczególnie mi się spodobał :D
Widziałyście co dziewczyny na teleforum wymyśliły? :D
https://www.facebook.com/events/1609018842679644/
hahhahaha pewnie :D
Ty przecież masz helikopter, z kolei ja Serkana znam już bliżej ;)), więc mogę wpaść bez zapowiedzi i z koleżankami :D
Wyruszamy w podróż marzeń hahhaa :D
Oczywiście o mnie nie zapomniałyście tez jadę z Wami ;))) nie tylko Serkana ale i Barisa spotkamy hahahha ;)))
Jeszcze jeden fajny filmik od EizPerAng :D
https://youtu.be/SUqInjhWlPY
Wciąż wspominam i łzy same lecą :D
Ayaz i jego uśmiech w 1:22
Jaki Ayaz był wtedy męski gdy z taką poważna miną w 2 odcinku rysował ten projekt zniszczony przez Oyku :D
ooo, a jaki był sexy przy pierwszym spotkaniu - te włoski na czole, dżinsy, wypuszczona koszula...... nic tylko brać haha :D:D
Tak w pierwszych odcinkach był naprawdę mega sexy.
Te jego rozwiane włosy cud ,miód :D
w tym autobusie chyba bym się na niego rzuciła haha :D
jakbym tak na niego wpadła z torebką w tym autobusie jak Oyku, to bym z niego nie zeszła hahhaha :D
Ayaz - "ej, zejdź ze mnie, bo to mój przystanek, zdejmijcie ją ze mnie"
:D:D:D
Na początku był taki stanowczy i zadziorny
hahahaa nie dziwota, że w którymś odcinku Ayaz przygotował dla siebie i Oyku kapcie z imionami - Ayaz, Oyku.
Taki symbol, takie skojarzenie z jego coraz bardziej kapciowatym charakterem ;))))